Boeken Bartender

Voor een Bartender zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Zo kan een Bartender, na ervaring te hebben opgedaan op de werkvloer en achter de bar, doorgroeien naar bedrijfsleider binnen het horecabedrijf. Voor een beroep als bedrijfsleider zijn managementtaken belangrijk. Hiervoor zal wellicht bijscholing nodig zijn. Uiteindelijk is het mogelijk om eigenaar van een horecagelegenheid te worden door zelf iets op te zetten.

De horeca arbeidsmarkt is over het algemeen goed. De vacaturegraad in de horeca is hoger dan in andere bedrijfstakken. Toch neemt de werkgelegenheid in de Horeca, ten opzichte van de werkgelegenheid in vorige jaren in deze sector, geleidelijk af. De omloop in horecagelegenheid is echter vaak groot en cafe's en restaurants zijn vaak op zoek naar nieuw (bar)personeel. Als bartender met de juiste ervaring en opleiding zal het al met al niet moeilijk moeten zijn om een baan te vinden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Bartender. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Bartender. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Bartender die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 98 beste boeken voor een Bartender:

Brooklyn Bartender

Brooklyn Bartender

Brooklyn Bartender - Nederlands | Hardcover | 9789059567085 | 01 oktober 2016 | 304 pagina's

Een moderne gids over cocktails en drank, cool en compleet: 300 cocktailrecepten! Brooklyn Bartender is een verzameling van 300 van de meest vernieuwende en verrassende cocktailrecepten van dit moment, afkomstig van the place to be als het om cocktails gaat. Brooklyn staat bovenaan het lijstje van trendsettende plaatsen. De buurtjes, restaurants en natuurlijk de hippe …

Curious Bartender

Curious Bartender

Curious Bartender - Engels | Hardcover | 9781849754378 | 10 oktober 2013 | 207 pagina's

Preparing a first-class cocktail relies upon a deep understanding of its ingredients, the delicate alchemy of how they work together.

The Curious Bartender's Guide to Gin

The Curious Bartender's Guide to Gin

The Curious Bartender's Guide to Gin - Engels | Hardcover | 9781788790390 | 11 september 2018 | 192 pagina's

Join the gin craze with this captivating introduction to the world of gin, plus recipes for perfect gin cocktails, brought to you by award-winning bartender and bestselling author Tristan Stephenson.

The Joy of Mixology, Revised and Updated Edition

The Joy of Mixology, Revised and Updated Edition

The Joy of Mixology, Revised and Updated Edition - Engels | E-book | 9780451499035 | 28 augustus 2018 | -50260

A thoroughly updated edition of the 2003 classic that home and professional bartenders alike refer to as their cocktail bible. Gary Regan, the "most-read cocktail expert around" (Imbibe), has revised his original tome for the 15th anniversary with new material: many more cocktail recipes—including smart revisions to the originals—and fascinating information on the drink making …

Where Bartenders Drink

Where Bartenders Drink

Where Bartenders Drink - Engels | Hardcover | 9780714873152 | 27 februari 2017 | 420 pagina's

In the footsteps of bestsellers Where Chefs Eat and Where to Eat Pizza - where the best bartenders go for the best drinks

Curious Bartenders Gin Palace

Curious Bartenders Gin Palace

Curious Bartenders Gin Palace - Engels | Hardcover | 9781849757010 | 12 mei 2016 | 224 pagina's

An innovative, captivating tour of the finest gins and distilleries the world has to offer, brought to you by bestselling author and gin connoisseur Tristan Stephenson.

Meehan's Bartender Manual

Meehan's Bartender Manual

Meehan's Bartender Manual - Engels | Hardcover | 9781607748625 | 17 oktober 2017 | 464 pagina's

Including 100 cocktail recipes that every aficionado should know, this definitive guide to building your bar and bartending skills includes the history of the cocktail, information on spirits from around the world and concepts like batching, mise en place, hospitality and etiquette.

Semenology - The Semen Bartender'S Handbook

Semenology - The Semen Bartender'S Handbook

Semenology - The Semen Bartender'S Handbook - Engels | Paperback | 9781482605228 | 03 maart 2013 | 58 pagina's

This is the ultimate handbook for mixologists looking for ingredients that go beyond exotic fruit juices and rare spirits.Driven by a commitment and passion for the freshly harvested ingredient, Semenology pushes the limits of classic bartending. Semen is often freshly available behind most bar counters and adds a personal touch to any cocktail. The connoisseur …

The Craft of the Cocktail

The Craft of the Cocktail

The Craft of the Cocktail - Engels | E-book | 9780307762276 | 14 juli 2010 | Adobe ePub

The first real cookbook for cocktails, featuring 500 recipes from the world's premier mixologist, Dale DeGroff. Covering the entire breadth of this rich subject, The Craft of the Cocktail provides much more than merely the same old recipes: it delves into history, personalities, and anecdotes; it shows you how to set up a bar, master …

Joy of Mixology The Consummate Guide to the Bartender's Craft CLARKSON POTTER

Joy of Mixology The Consummate Guide to the Bartender's Craft CLARKSON POTTER

Joy of Mixology The Consummate Guide to the Bartender's Craft CLARKSON POTTER - Engels | Hardcover | 9780451499028 | 28 augustus 2018 | 400 pagina's

A thoroughly updated edition of the 2003 classic that home and professional bartenders alike refer to as their cocktail bible. Gary Regan, the "most-read cocktail expert around" (Imbibe), has revised his original tome for the 15th anniversary with new material: many more cocktail recipes—including smart revisions to the originals—and fascinating information on the drink making …

per pagina