Boeken Manager horeca
Het arbeidsperspectief voor de manager Horeca is redelijk goed. Er zijn veel bedrijven in deze sector en alle bedrijven hebben behoefte aan goede managers. Als de manager Horeca al bekend is of werkzaam is in de sector en beschikt over de juiste kwaliteiten is het vrij makkelijk om door te stromen naar een management functie. Als de manager Horeca eenmaal werkzaam is als manager, en het gaat allemaal goed dan zal de manager Horeca meer verantwoordelijkheid krijgen.
Dit vertaalt zich in het hogere budget waar de manager Horeca over moet waken en in het aantal mensen dat de manager Horeca leiding geeft. Ook vertaalt dit zich in het salaris wat zal stijgen. Als de manager Horeca de hoogste functie heeft bekleed als manager en het bedrijf heeft behoefte aan een nieuwe directeur dan zal de manager Horeca hiervoor in aanmerking kunnen komen. Echter, de manager Horeca maakt alleen een kans als hij/zij voldoende ervaring heeft opgebouwd in de sector en zich voldoende heeft bewezen.
Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Manager horeca. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Manager horeca. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Manager horeca die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.De 53 beste boeken voor een Manager horeca:
The Professional Bar & Beverage Manager's Handbook
The Professional Bar & Beverage Manager's Handbook - Engels | E-book | 9781601380807 | 30 juni 2006 | 560 pagina's | Adobe ePubA successful beverage operation is much more than top-shelf cocktails. In today's market, whether running a stand-alone business or one incorporated into a restaurant, hotel or food service operation, the successful bar operator needs product and equipment knowledge, management savvy, marketing skills, insight into the latest trends, and, of course, a strong grasp of mixology. …
Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek
Hotel inc. Meewerken in het restaurant Bronnenboek - Nederlands | Paperback | 9789037207736 | 29 augustus 2012Een naslagwerk voor de manager ondernemer/horeca waarin de student alles kan vinden over de restaurantafdeling: commerciële vaardigheden, serveertechnieken, warenkennis, menuleer en machines & apparatuur. Dit naslagwerk spitst zich toe op kerntaak 4 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca. Dit bronnenboek kan ingezet worden als naslagwerk bij het instructie-/werkboek Meewerken in het restaurant (9789037208146).
Meewerkend ondernemer bronnenboek 1 en 2 hotel inc
Meewerkend ondernemer bronnenboek 1 en 2 hotel inc - Nederlands | Hardcover | 9789060538265Dit is een tweedelig, fullcolournaslagwerk. In deel 1 kan de student alles vinden op het gebied algemene beroepsvaardigheden, sociale hygiëne, veiligheid, gezondheid en welzijn (VGW), warenkennis en gereedschappen en machines en apparaten. In deel 2 kan de student alles vinden op het gebied van bereidingstechnieken voor de keuken, serveertechnieken, conference & banqueting en rooms division. …
The Restaurant Manager's Success Chronicles Insider Secrets and Techniques Food Service Managers Use Every Day to Make Millions
The Restaurant Manager's Success Chronicles Insider Secrets and Techniques Food Service Managers Use Every Day to Make Millions - Engels | E-book | 9781601384973 | 20 december 2007 | Adobe ePubRestaurants are one of the most frequently started businesses, yet they have one of the highest failure rates. A study from the Ohio State University reports the restaurant failure rate is between 57 percent and 61 percent after only three years. Do not be a statistic on the wrong side; plan for success. There are …
Kleine reisgids voor managers
Kleine reisgids voor managers - Nederlands | Paperback | 9789058715524 | 01 juli 2009 | 94 pagina'sVakantie! Heerlijk even tot rust komen. Het is altijd druk op het werk en tijd om bij te tanken is er nooit. Dus drie weken in de zon met partner en kids, fantastisch! Maar diep van binnen knaagt het ... De blackberry staat op stil en af en toe flikkert er een klein lichtje wanneer …
Conversational Spanish for Hospitality Managers and Supervisors
Conversational Spanish for Hospitality Managers and Supervisors - Engels | Paperback | 9780471059592 | 03 oktober 1995 | 304 pagina'sIndispensable for hospitality managers who need to communicate effectively with their Spanish-speaking employees, this unique book gives you the basic Spanish language skills you need at work every day. You'll quickly learn Spanish phrases, questions, and instructions that you can use immediately--in all the areas of your daily operations. Indispensable for hospitality managers who need …
LEAN SERVICE: A Practical Guide for SME Owner / Managers
LEAN SERVICE: A Practical Guide for SME Owner / Managers - Engels | E-book | 9781781191781 | 01 juni 2015 | Adobe ePubLean is about VALUE ... the creation, delivery and retention of value. In a service business, the delivery of value is very much customer- or client-dependent. The client defines what they see as ‘value’, not the business. The most successful service businesses understand this very well and spend much time and effort working to better …
The Food Service Manager's Guide to Creative Cost Cutting and Cost Control
The Food Service Manager's Guide to Creative Cost Cutting and Cost Control - Engels | E-book | 9781601380784 | 09 september 2002 | 600 pagina's | Adobe ePubDO YOU OWN OR MANAGE A RESTAURANT OR FOOD SERVICE OPERATION? This is your "upper management," the one who constantly pushes you to squeeze one more dollar of profit out of the business! It delves into every aspect of the business, from basic pricing and inventory control to proper team building and management. The most …
The Art of War for Security Managers
The Art of War for Security Managers - Engels | Paperback | 9780750679855 | 23 juli 2007 | 200 pagina'sThe classic book The Art of War (or as it is sometimes translated, The Art of Strategy) by Sun Tzu is often used to illustrate principles that can apply to the management of business environments. The Art of War for Security Managers is the first book to apply the time-honored principles of Sun Tzu's theories …
The Restaurant Training Program
The Restaurant Training Program - Engels | Paperback | 9780471552079 | 15 september 1992 | 416 pagina'sThis ready-to-use staff training manual covers three basic areas: safety and sanitation, food production skills and service ability. Discusses standard industry procedures and practices with instructions for customizing to individual restaurant operations.