U bevindt zich hier: Home » Online Coaching

Online Coaching

Vacatures

Vacatures zoeken

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Wil jij efficiënter vergaderen? Innovatief denken? Controle hebben over je mailbox? Onze partner LearnDay helpt je bij je ontwikkeling. 
 
Traject
Je meldt je aan voor een traject op het gebied van communicatie, innovatie, klantgerichtheid, leiderschap, persoonlijke effectiviteit of time management. Gedurende vijf weken krijg je opdrachten en tips. Zo krijg je elke maandag een opdracht die je meteen in de praktijk kunt brengen. De opdracht is te doen, maar daagt je wel uit iets uit je comfortzone te stappen. De rest van de week ontvang je tips en inspirerende video’s. Op vrijdag reflecteer je op de week: wat heb je geleerd en waar moet je nog aan werken?
 
Bedrijven
Als werkgever kun je je werknemers meerdere trajecten laten volgen. Als bedrijf krijg je toegang tot alle trajecten, met maandelijks nieuwe onderwerpen. Je werknemers leren door te doen, niet door te studeren. Ook krijg je online inzichten in de voortgang van de deelnemers.
 
Voorbeeld
Om je een idee te geven van zo’n traject van LearnDay, geven we je een overzicht van het traject ‘Slimmer Vergaderen’. Het doel van dit traject is vergaderen leuker, efficiënter en korter te maken. Het traject ziet er als volgt uit:
 
Week 1: Je meetings sterk openen
Week 2: Iedereen gefocust krijgen
Week 3: Korte en krachte meetings houden
Week 4: Minder meetings in je agenda hebben
Week 5: Een meeting effectief afsluiten
 
Overtuigd? Of wil je meer informatie? Neem een kijkje op de website van LearnDay.
 
 
 

Tip: Post nu gratis je CV en word gevonden door meer dan 80.000 werkgevers.