U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Adjunct-faculteitsdirecteur

Adjunct-faculteitsdirecteur worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een adjunct-faculteitsdirecteur? Lees de functieomschrijving.

Een Adjunct-faculteitsdirecteur maakt, eventueel met een of meerdere andere Adjunct-directeuren en een voorzitter deel uit van de faculteitsdirectie van een Hogeschool. Hij draagt bij aan de uitvoering van de taken van de faculteitsdirectie - bedrijfsvoering en koersbepaling van de faculteit - waarvoor de voorzitter de eindverantwoordelijkheid draagt. Dit is o.a. de ontwikkeling en uitvoering van het personeels-, studenten-, en informatiebeleid en het financieel beleid van de faculteit. De Adjunct-faculteitsdirecteur heeft dus een breed takenpakket dat hem met uiteenlopende onderwerpen in aanraking brengt. Van personeelszorg en begroting tot p.r. en onderwijskwaliteit.

Hiernaast heeft hij een aantal eigen aandachtsgebieden toegewezen gekregen. De invulling hiervan varieert per hogeschool en faculteit. Mogelijk is de zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van onderwijs, onderzoek en dienstverlening onder de Faculteitsdirectieleden verdeeld. De Adjunct-faculteitsdirecteur zou dan een bepaalde onderwijssector kunnen vertegenwoordigen en hiervoor externe samenwerking organiseren, relevante netwerken opbouwen, studentenzorg waarborgen, onderwijs- en onderzoeksprocessen vormgeven en aansturen en curricula ontwikkelen.

De Adjunct-faculteitsdirecteur draagt dus bij aan het faculteitsbeleid en bedrijfsvoering en is verantwoordelijk voor een afgebakend deelgebied dat een specifieke onderwijssector zou kunnen zijn.

Mensen vonden ons op: Job Adjunct-faculteitsdirecteur, Baan Adjunct-faculteitsdirecteur, Adjunct-faculteitsdirecteur Worden, Functie-eisen Adjunct-faculteitsdirecteur, Verantwoordelijkheden Adjunct-faculteitsdirecteur, Functieprofiel Adjunct-faculteitsdirecteur, Wat doet een Adjunct-faculteitsdirecteur, Werken als Adjunct-faculteitsdirecteur.

Adjunct-faculteitsdirecteur worden: Opleiding tot adjunct-faculteitsdirecteur

Een Adjunct-faculteitsdirecteurheeft een (HBO of) WO opleiding gedaan, bij voorkeur in een richting die past bij de faculteit. Managementervaring en/of onderwijservaring en/of praktijkervaring in het vakgebied wordt vrijwel altijd gevraagd.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Adjunct-faculteitsdirecteur, Adjunct-faculteitsdirecteur Worden, Opleidingsniveau Adjunct-faculteitsdirecteur, Scholing Adjunct-faculteitsdirecteur, Studie Adjunct-faculteitsdirecteur, Bijscholing Adjunct-faculteitsdirecteur, Omscholing Adjunct-faculteitsdirecteur.

Organisaties waar een adjunct-faculteitsdirecteur doorgaans werkzaam is

De adjunct-faculteitsdirecteur is werkzaam bij een hogeschool. Onderwijsinstellingen maken deel uit van de publieke en dus non-profit sector.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Adjunct-faculteitsdirecteur, Adjunct-faculteitsdirecteur Worden, Opleidingsniveau Adjunct-faculteitsdirecteur, Scholing Adjunct-faculteitsdirecteur, Studie Adjunct-faculteitsdirecteur, Bijscholing Adjunct-faculteitsdirecteur, Omscholing Adjunct-faculteitsdirecteur.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden adjunct-faculteitsdirecteur

De Adjunct-faculteitsdirecteur zit in schaal 14 (CAO HBO). Zijn bruto maandinkomen ligt hiermee tussen de €4623 en €5893. De doorloopsnelheid naar het maximum van de schaal is afhankelijk van fuctioneren. Een dertiende maand en vakantietoeslag maden deel uit van het voorwaardenpakket en er is een gunstige levensloopregeling. Hogescholen mogen een deel van de arbeidsvoorwaarden zelf invullen.

Mensen vonden ons op: Salaris Adjunct-faculteitsdirecteur, Loon Adjunct-faculteitsdirecteur, Wat verdien je als Adjunct-faculteitsdirecteur, Salarisschaal Adjunct-faculteitsdirecteur, Salarisindicatie Adjunct-faculteitsdirecteur, Bonus Adjunct-faculteitsdirecteur, CAO Adjunct-faculteitsdirecteur, Brutoloon Adjunct-faculteitsdirecteur, Nettoloon Adjunct-faculteitsdirecteur, Vakantiedagen Adjunct-faculteitsdirecteur, Pensioen Adjunct-faculteitsdirecteur.

Competenties, skills & vaardigheden adjunct-faculteitsdirecteur

 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Innovatief
 • Leiderschap
 • Plannen en organiseren
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Kennis van ontwikkelingen in het hoger onderwijs
Mensen vonden ons op: Kennis Adjunct-faculteitsdirecteur, Vaardigheden Adjunct-faculteitsdirecteur, Attitude Adjunct-faculteitsdirecteur, Kwalificaties Adjunct-faculteitsdirecteur, Competentieprofiel Adjunct-faculteitsdirecteur.

Boeken voor het beroep adjunct-faculteitsdirecteur

Wil je meer weten over het beroep adjunct-faculteitsdirecteur? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je adjunct-faculteitsdirecteur bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken adjunct-faculteitsdirecteur te komen.

Clinical Pharmacokinetics and Pharmacodynamics | Malcolm Rowland

Concepts and Applications - Engels | Druk: 4th edition | Hardcover | 9780781750097 | 864 pagina's

Clinical Pharmacokinetics and Pharmacodynamics 4e editie is een boek van Malcolm Rowland uitgegeven bij Lippincott Williams And Wilkins. ISBN 9780781750097 Formerly Clinical Pharmacokinetics: Concepts and Applications, this fully updated Fourth Edition ha...

Flora of Middle-Earth | Walter S. Judd

Plants of J.R.R. Tolkien's Legendarium - Engels | Hardcover | 9780190276317 | 424 pagina's

Few settings in literature are as widely known or celebrated as J.R.R. Tolkien's Middle-Earth. The natural landscape plays a major role in nearly all of Tolkien's major works, and readers have come to view the geography of this fictional universe as integ...

Herbal Anti-Tubercular Adjunct Therapy from Bedside to Bench | Banerjee Subhadip

Chromatography and In-Silico Studies of Vedic Plant Aswagandha (Withania Somnifera) as Anti-tubercular Adjunct Therapy - Engels | Paperback | 9783659511172 | 148 pagina's

Ayurveda the science of life presents invaluable source of ethnopharmacological resources. This traditional knowledge inspires novel drug discovery from natural products. Reverse pharmacology taking a Bedside to Bench approach can be a rational approach i...

Mensen vonden ons op: boeken voor Adjunct-faculteitsdirecteur, Adjunct-faculteitsdirecteur ebooks, boek Adjunct-faculteitsdirecteur.

Persoonstypen adjunct-faculteitsdirecteur

De Adjunct-faculteitsdirecteur is een echte manager. Hij is zelfverzekerd, gemotiveerd en gedreven en weet bovendien anderen te motiveren. Hij is assertief,  toont iniatief, kent weinig twijfel en weet mensen makkelijk aan zich te binden (Baas). Verder heeft hij heeft een duidelijk doel voor ogen en werkt daar op efficiënte wijze naartoe. Hij drukt zich makkelijk uit en kan anderen eenvoudig overtuigen (Succesvolle werker).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Adjunct-faculteitsdirecteur, Karakter Adjunct-faculteitsdirecteur.

Netwerk adjunct-faculteitsdirecteur

Een Adjunct-faculteitsdirecteur krijgt in zijn rol als leidinggevende te maken met docenten en ondersteunend personeel. Hij heeft eigenlijk contact met iedereen die bij de faculteit betrokken is, dus ook studenten en onderzoekers. Verder werkt hij nauw samen met de faculteitsdirecteur en heeft hij een omvangrijk netwerk van externe contacten.

Mensen vonden ons op: Collega’s Adjunct-faculteitsdirecteur, Medewerkers Adjunct-faculteitsdirecteur.

Is het beroep adjunct-faculteitsdirecteur iets voor jou?

Zou je graag adjunct-faculteitsdirecteur willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als adjunct-faculteitsdirecteur bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Adjunct-faculteitsdirecteur, beroepskeuzetest Adjunct-faculteitsdirecteur, beroep Adjunct-faculteitsdirecteur kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden adjunct-faculteitsdirecteur

Door stijgende studentenaantallen en toenemende vergrijzing neemt de wervingsbehoefte van Hogescholen toe. Dit is voornamelijk van toepassing voor lesgevend en ondersteunend personeel. Er zijn weinig vacatures voor directiepersoneel. De Adjunct-faculteitsdirecteur zit bijna aan de top van de managementladder. Hij zou kunnen doorgroeien naar de functie van faculteitsdirecteur of voorzitter faculteitsdirectie.

Arbeidsmarktperspectief score adjunct-faculteitsdirecteur

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep adjunct-faculteitsdirecteur. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Adjunct-faculteitsdirecteur, Promotie mogelijkheden Adjunct-faculteitsdirecteur, Carriere Adjunct-faculteitsdirecteur.

Solliciteren op de functie adjunct-faculteitsdirecteur

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als adjunct-faculteitsdirecteur dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor adjunct-faculteitsdirecteur belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als adjunct-faculteitsdirecteur. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Adjunct-faculteitsdirecteur, CV Adjunct-faculteitsdirecteur, sollicitatie Adjunct-faculteitsdirecteur.

Interviews met adjunct-faculteitsdirecteur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen adjunct-faculteitsdirecteur

Vacatures adjunct-faculteitsdirecteur

Op zoek naar een nieuwe baan als Adjunct-faculteitsdirecteur? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Adjunct-faculteitsdirecteur. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Een Adjunct-faculteitsdirecteur maakt, eventueel met een of meerdere andere Adjunct-directeuren en een voorzitter deel uit van de faculteitsdirectie van een Hogeschool. Hij draagt bij aan de uitvoering van de taken van de faculteitsdirectie - bedrijfsvoering en koersbepaling van de faculteit - waarvoor de voorzitter de eindverantwoordelijkheid draagt. Dit is o.a.

Beoordeling Adjunct-faculteitsdirecteur

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Adjunct-faculteitsdirecteur' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Adjunct-faculteitsdirecteur

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep