U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Assistent Mobiliteitsbranche

Assistent Mobiliteitsbranche worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een assistent Mobiliteitsbranche? Lees de functieomschrijving.

Een Assistent Mobiliteitsbranche zorgt ervoor dat een werkplaats gebruiksklaar is, zodat een auto onderzocht kan worden op mogelijke technische problemen. De Assistent Mobiliteitsbranche houdt de werkplaats o.a. goed schoon. Verder verricht hij kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Dit onder begeleiding van een begeleider/monteur. De begeleider/monteur geeft de Assistent Mobiliteitsbranche opdrachten die hij alleen of met een aantal collega'suitvoert.

Bij het uitvoeren van deze taken werkt de Assistent Mobiliteitsbranche dus nauw samen met collega's en leidinggevende. Er wordt veel overlegd door collega's zodat duidelijk is welke werkplaats klaargemaakt moet worden en welke onderdelen en gereedschappen verzameld moeten worden om iets te kunnen reparen. Na reparatie en/of onderhoud zorgt een Assistent Automobiliteitsbranche ervoor dat de auto klaar is om aan de klant af te leveren. Hij heeft geen contact met klanten, maar is alleen werkzaam achter de schermen, op de werkplaats. Hij zorgt ervoor dat alles op tijd af is.

Het werkveld is breed. Een Assistent Mobiliteitsbranche kan aan de slag met auto's, vrachtauto's, caravans, fietsen, brommers of scooters. Er hoeft niet vooraf aan deze opleiding gekozen te worden voor een bepaald werkveld. Dat kan, net als switchen van sector, tijdens de opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Assistent Mobiliteitsbranche, Baan Assistent Mobiliteitsbranche, Assistent Mobiliteitsbranche Worden, Functie-eisen Assistent Mobiliteitsbranche, Verantwoordelijkheden Assistent Mobiliteitsbranche, Functieprofiel Assistent Mobiliteitsbranche, Wat doet een Assistent Mobiliteitsbranche, Werken als Assistent Mobiliteitsbranche.

Assistent Mobiliteitsbranche worden: Opleiding tot assistent Mobiliteitsbranche

Het beroep Assistent Mobiliteitsbranche kan uitgevoerd worden met een Beroepsbegeleidende Assistentenopleiding. Deze duurt een jaar. Binnen deze opleiding is er een dag per week school en vier dagen stage bij een erkend leerbedrijf. Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld.

Ook met een beroepsopleidende opleiding van één jaar is het beroep uit te voeren.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Assistent Mobiliteitsbranche, Assistent Mobiliteitsbranche Worden, Opleidingsniveau Assistent Mobiliteitsbranche, Scholing Assistent Mobiliteitsbranche, Studie Assistent Mobiliteitsbranche, Bijscholing Assistent Mobiliteitsbranche, Omscholing Assistent Mobiliteitsbranche.

Organisaties waar een assistent Mobiliteitsbranche doorgaans werkzaam is

Een Assistent Mobiliteitsbranche kan bij verschillende bedrijven terecht, zoals bedrijven die (vracht)auto's verkopen, of fietsen, caravans, brommers en scooters.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Assistent Mobiliteitsbranche, Assistent Mobiliteitsbranche Worden, Opleidingsniveau Assistent Mobiliteitsbranche, Scholing Assistent Mobiliteitsbranche, Studie Assistent Mobiliteitsbranche, Bijscholing Assistent Mobiliteitsbranche, Omscholing Assistent Mobiliteitsbranche.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden assistent Mobiliteitsbranche

Het startsalaris van een 16-jarige is €610  bruto per maand, het eindsalaris is, met 22 jaar,  €1657 bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en opleiding. De salarissen zijn conform de CAO Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf, periode 1 juli 2010- 1 februari 2011. Tijdens de opleiding wordt er salaris uitgekeerd door de werkgever.

Als iemand niet in het bezit is van een VBO, MAVO, VMBO of vakopleiding, is het salaris €485,60 bruto per maand voor een 16-jarige en €1196,45 voor een 22-jarige.

Mensen vonden ons op: Salaris Assistent Mobiliteitsbranche, Loon Assistent Mobiliteitsbranche, Wat verdien je als Assistent Mobiliteitsbranche, Salarisschaal Assistent Mobiliteitsbranche, Salarisindicatie Assistent Mobiliteitsbranche, Bonus Assistent Mobiliteitsbranche, CAO Assistent Mobiliteitsbranche, Brutoloon Assistent Mobiliteitsbranche, Nettoloon Assistent Mobiliteitsbranche, Vakantiedagen Assistent Mobiliteitsbranche, Pensioen Assistent Mobiliteitsbranche.

Competenties, skills & vaardigheden assistent mobiliteitsbranche

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Klantgerichtheid
 • Samenwerken
 • Accuratesse
 • Luisteren
 • Resultaatgerichtheid
Mensen vonden ons op: Kennis Assistent Mobiliteitsbranche, Vaardigheden Assistent Mobiliteitsbranche, Attitude Assistent Mobiliteitsbranche, Kwalificaties Assistent Mobiliteitsbranche, Competentieprofiel Assistent Mobiliteitsbranche.

Boeken voor het beroep assistent mobiliteitsbranche

Wil je meer weten over het beroep assistent mobiliteitsbranche? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je assistent mobiliteitsbranche bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken assistent mobiliteitsbranche te komen.

Cormoran Strike 3 - Het slechte pad | Robert Galbraith

Privédetective Cormoran Strike en zijn assistente Robin Ellacott staan voor een mysterie als ze een luguber pakket ontvangen - Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789402305524 | 506 pagina's

Onderdeel van de serie Comoran Strike. Detective Cormoran Strike en zijn assistent Robin Ellacott staan voor een nieuw mysterie, en op een kruis punt in hun leven. Als Robin Ellacott een mysterieus pakket opent, krijgt ze de schrik van haar leven: in de d...

De co-assistent | Anne Hermans

Doktersroman - Nederlands | Druk: midprice | Paperback | 9789057591785 | 287 pagina's

Van De co-assistent werden sinds verschijning begin 2007 al 55.000 exemplaren verkocht. Ronald Giphart vermaakte zich zo met het boek dat hij het samen met Jeroen van Baaren tot tv-scenario bewerkte. De hoofdrollen werden weer vertolkt door Hanna Verboom,...

Economie en handel Assistent verkoop/retail; Deel 1 van 4 | Marien Kempeneers

voert werk uit bij de ontvangst/opslag van goederen/producten - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037222159

Economie en handel Assistent verkoop/retail; Deel 1 van 4 1e druk is een boek van Marien Kempeneers uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037222159 StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de ...

Mensen vonden ons op: boeken voor Assistent Mobiliteitsbranche, Assistent Mobiliteitsbranche ebooks, boek Assistent Mobiliteitsbranche.

Persoonstypen assistent Mobiliteitsbranche

Een Assistent Mobiliteitsbranche is praktisch, accepterend ingesteld. Deze eigenschappen horen bij een succesvolle werker. Een succesvolle werker is praktisch ingesteld en is in relaties accepterend, maar kan ook ongeduldig of dominant zijn (Succesvolle werker). Een Assistent Mobiliteitsbranche heeft een accepterende houding naar zijn begeleider toe. Hij heeft ook eigenschappen van een bemiddelaar. Een bemiddelaar is ontvankelijk, goedaardig, ondersteunend en kan ook meegaand zijn (Bemiddelaar)

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Assistent Mobiliteitsbranche, Karakter Assistent Mobiliteitsbranche.

Netwerk assistent Mobiliteitsbranche

Een begeleider/monteur zorgt ervoor dat een Assistent Mobiliteitsbranche een opdracht uit kan voeren onder zijn begeleiding. Hierbij wordt er met collega's samengewerkt.

Mensen vonden ons op: Collega’s Assistent Mobiliteitsbranche, Medewerkers Assistent Mobiliteitsbranche.

Is het beroep assistent Mobiliteitsbranche iets voor jou?

Zou je graag assistent Mobiliteitsbranche willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als assistent Mobiliteitsbranche bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Assistent Mobiliteitsbranche, beroepskeuzetest Assistent Mobiliteitsbranche, beroep Assistent Mobiliteitsbranche kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden assistent Mobiliteitsbranche

Een Assistent Mobiliteitsbranche kan doorgroeien naar een functie op niveau twee, zoals autotechnicus. Hiervoor moet wel een opleiding gevolgd worden.

Er is op dit moment niet al te veel vraag naar Assistent Mobiliteitsbranche.

Arbeidsmarktperspectief score assistent Mobiliteitsbranche

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep assistent Mobiliteitsbranche. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Matig
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Assistent Mobiliteitsbranche, Promotie mogelijkheden Assistent Mobiliteitsbranche, Carriere Assistent Mobiliteitsbranche.

Solliciteren op de functie assistent Mobiliteitsbranche

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als assistent Mobiliteitsbranche dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor assistent Mobiliteitsbranche belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als assistent Mobiliteitsbranche. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Assistent Mobiliteitsbranche, CV Assistent Mobiliteitsbranche, sollicitatie Assistent Mobiliteitsbranche.

Interviews met assistent Mobiliteitsbranche

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen assistent Mobiliteitsbranche

Vacatures assistent mobiliteitsbranche

Op zoek naar een nieuwe baan als Assistent Mobiliteitsbranche? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Assistent Mobiliteitsbranche. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Een Assistent Mobiliteitsbranche zorgt ervoor dat een werkplaats gebruiksklaar is, zodat een auto onderzocht kan worden op mogelijke technische problemen. De Assistent Mobiliteitsbranche houdt de werkplaats o.a. goed schoon.

Beoordeling Assistent Mobiliteitsbranche

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Assistent Mobiliteitsbranche' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Assistent Mobiliteitsbranche

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep