U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Assistent Opnameleider » Opleidingen

Opleidingen tot Assistent Opnameleider

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Zou je graag Assistent Opnameleider willen worden? Of ben je al Assistent Opnameleider en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Assistent Opnameleider, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

De assistent opnameleider kan verschillende opleidingen volgen die aansluiten bij het beroep van assistent opnameleider. Een Media-gerelateerde studie sluit aan omdat de assistent opnameleider  veelal werkzaam is in de media-branche. Hierbij kan gedacht worden aan de wetenschappelijke opleiding Media en Cultuur maar ook aan Media en Entertainment Management op HBO niveau. 

Omdat de assistent opnameleider voornamelijk bezig is met regelen en organiseren, sluit een opleiding met organisatie en management ook goed aan. Tevens kan gedacht worden aan Communicatie wetenschappen op wetenschappelijk gebied en aan HBO Communicatie. De assistent opnameleider is de hele dag bezig met communiceren en het communiceren is een heel belangrijk onderdeel van het regelen en organiseren. Het is dan ook belangrijk dat de assistent opnameleider dit goed kan. 

Deze opleidingen sluiten goed aan bij het werk van een assistent opnameleider  maar het is vooral zaak dat de persoon het type is om het werk goed uit te voeren. In die zin is de opleiding minder relevant dan de kwaliteiten waarover de assistent opnameleider beschikt.