U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Babyfluisteraar

Babyfluisteraar worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een babyfluisteraar? Lees de functieomschrijving.

De babyfluisteraar communiceert met baby’s en peuters. Baby’s en peuters kunnen nog niet praten en uitleggen hoe zij zich voelen. Daarom communiceert de Babyfluisteraar door middel van telepathie en intuïtie. Hierdoor kan de Babyfluisteraar ontdekken wat de baby ergens van vindt en hoe hij zich voelt en op die manier ouders bij problemen kunnen helpen.

 

Ouders die de hulp inschakelen van een Babyfluisteraar geloven hierin en vinden het vaak een indrukwekkende ervaring. De fluisteraar kan bij diverse problemen uitkomst bieden. Sommige ouders willen enkel weten of hun kind gelukkig is of niet. Anders baby’s hebben slaap- of gedragsproblemen en hun ouders proberen er met behulp van de Babyfluisteraar achter te komen wat de oorzaak van dit probleem is. Ook kan de Babyfluisteraar erachter komen of je kind geesten kan zien. Vaak gebeuren er onverklaarbare dingen waardoor ouders denken dat hun kind hier misschien gevoelig voor is.

 

De Babyfluisteraar zal proberen om een manier te zoeken om met het kind te kunnen communiceren. Dit kan hij of zij op verschillende manieren doen. Om te beginnen heeft de fluisteraar vaak een gesprek met de ouders om te horen wat het probleem is. Elke Babyfluisteraar heeft zijn eigen werkwijze. Sommigen zien de baby het liefst vanaf een afstand en anderen zien het kind graag in zijn huiselijk omgeving. De Babyfluisteraar probeert vervolgens door een sterk ontwikkelde intuïtie aan te voelen wat het kind voelt en waarom hij dit voelt. Ook kan de Babyfluisteraar door middel van telepathie contact maken. De gedachten van het kind worden hierbij als het ware verzonden naar de fluisteraar. De baby kan zich hierdoor uiten.

Mensen vonden ons op: Job Babyfluisteraar, Baan Babyfluisteraar, Babyfluisteraar Worden, Functie-eisen Babyfluisteraar, Verantwoordelijkheden Babyfluisteraar, Functieprofiel Babyfluisteraar, Wat doet een Babyfluisteraar, Werken als Babyfluisteraar.

Babyfluisteraar worden: Opleiding tot babyfluisteraar

Er is geen speciale opleiding om aan de slag te kunnen als Babyfluisteraar. Vaak hebben mensen deze gave en kunnen ervoor kiezen om deze beroepsmatig te gaan gebruiken.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Babyfluisteraar, Babyfluisteraar Worden, Opleidingsniveau Babyfluisteraar, Scholing Babyfluisteraar, Studie Babyfluisteraar, Bijscholing Babyfluisteraar, Omscholing Babyfluisteraar.

Organisaties waar een babyfluisteraar doorgaans werkzaam is

De Babyfluisteraar werkt meestal als zelfstandig ondernemer. De Babyfluisteraar helpt tegen betaling de ouders. De fluisteraar werkt om deze reden in de profit sector.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Babyfluisteraar, Babyfluisteraar Worden, Opleidingsniveau Babyfluisteraar, Scholing Babyfluisteraar, Studie Babyfluisteraar, Bijscholing Babyfluisteraar, Omscholing Babyfluisteraar.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden babyfluisteraar

Er is weinig informatie bekend over het salaris van de Babyfluisteraar. 

Mensen vonden ons op: Salaris Babyfluisteraar, Loon Babyfluisteraar, Wat verdien je als Babyfluisteraar, Salarisschaal Babyfluisteraar, Salarisindicatie Babyfluisteraar, Bonus Babyfluisteraar, CAO Babyfluisteraar, Brutoloon Babyfluisteraar, Nettoloon Babyfluisteraar, Vakantiedagen Babyfluisteraar, Pensioen Babyfluisteraar.

Competenties, skills & vaardigheden babyfluisteraar

 • Integriteit
 • Analytisch
 • Sociabiliteit
 • Sensitiviteit
 • Luisteren
Mensen vonden ons op: Kennis Babyfluisteraar, Vaardigheden Babyfluisteraar, Attitude Babyfluisteraar, Kwalificaties Babyfluisteraar, Competentieprofiel Babyfluisteraar.

Boeken voor het beroep babyfluisteraar

Wil je meer weten over het beroep babyfluisteraar? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je babyfluisteraar bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken babyfluisteraar te komen.

De Babyfluisteraar Lost Alle Problemen Op | Tracy Hogg

Lost Alle Problemen Op - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789022543535 | 485 pagina's

In dit nieuwe boek vertelt Tracy Hogg over de vele vragen die ouders haar reeds hebben gesteld in haar spreekkamer, op signeersessies en via haar website. Met haar bekende ‘babyfluisteraar’ benadering lost zij veelvoorkomende problemen op die meestal te m...

De Babyfluisteraar | Derek Ogilvie

opmerkelijke verhalen van een telepatisch talent - Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789063052645 | 208 pagina's

Derek Ogilvie heeft een bijzonder talent, hij kan met baby's 'praten'. Hij voelt hun pijn en ziet hun problemen in de vorm van beelden die hij doorkrijgt. Honderden bezorgde ouders in Groot-Brittannië heeft hij al geholpen en nu komt hij naar Nederland.Zo...

Babybuik fluisterde | Sanja Jansson

Alles over zwangerschap, geboorte, borstvoeding, kliniek tas, eerste babyuitrusting en baby slaap! (Zwangerschaps-Gids voor aanstaande ouders) - Nederlands | E-book | 1230002353289

''Over het boek'' Babybuik fluisterde: Alles over zwangerschap, geboorte, borstvoeding, kliniek tas, eerste babyuitrusting en baby slaap! (Zwangerschaps-Gids voor aanstaande ouders) Het verloop van de zwangerschap in één oogopslag: Om de 40 weken tot aan ...

Mensen vonden ons op: boeken voor Babyfluisteraar, Babyfluisteraar ebooks, boek Babyfluisteraar.

Persoonstypen babyfluisteraar

De Babyfluisteraar is vaak extreem gevoelig voor andere mensen en heeft een zeer goed ontwikkelde intuïtie (Gever). Daarnaast kan de fluisteraar goed situaties inschatten en deze analyseren (Waarnemer).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Babyfluisteraar, Karakter Babyfluisteraar.

Netwerk babyfluisteraar

De babyfluisteraar werkt vaak alleen en heeft voornamelijk contact met cliënten en hun ouders.

Mensen vonden ons op: Collega’s Babyfluisteraar, Medewerkers Babyfluisteraar.

Is het beroep babyfluisteraar iets voor jou?

Zou je graag babyfluisteraar willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als babyfluisteraar bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Babyfluisteraar, beroepskeuzetest Babyfluisteraar, beroep Babyfluisteraar kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden babyfluisteraar

Er is weinig vraag naar Babyfluisteraars, maar er zijn ook niet veel mensen die als Babyfluisteraar werken. Het is afhankelijk van een gave die je beroepsmatig in kan zetten.

Arbeidsmarktperspectief score babyfluisteraar

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep babyfluisteraar. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Babyfluisteraar, Promotie mogelijkheden Babyfluisteraar, Carriere Babyfluisteraar.

Solliciteren op de functie babyfluisteraar

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als babyfluisteraar dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor babyfluisteraar belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als babyfluisteraar. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Babyfluisteraar, CV Babyfluisteraar, sollicitatie Babyfluisteraar.

Interviews met babyfluisteraar

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen babyfluisteraar

Vacatures babyfluisteraar

Op zoek naar een nieuwe baan als Babyfluisteraar? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Babyfluisteraar. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De babyfluisteraar communiceert met baby’s en peuters. Baby’s en peuters kunnen nog niet praten en uitleggen hoe zij zich voelen. Daarom communiceert de Babyfluisteraar door middel van telepathie en intuïtie.

Beoordeling Babyfluisteraar

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Babyfluisteraar' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Babyfluisteraar

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep