U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Belastingadviseur » Boeken

Boeken Belastingadviseur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Voor de Belastingadviseur is het arbeidsmarktperspectief gunstig. Al vele jaren is er een grote vraag naar afgestudeerde Fiscalisten. Het duurt ongeveer zo'n drie maanden voordat een net afgestudeerde Fiscalist een baan heeft. Belastingadviseur is ook een beroep waarop de economische crisis weinig invloed heeft. Vaak daalt de vraag wel een beetje, maar zakt de arbeidsmarkt nooit helemaal in en blijft de vraag redelijk constant. Ook bestaan er redelijk wat doorgroeimogelijkheden. Zo kun je gaan werken als inspecteur bij de Belastinginspectie of ga je aan de slag als wetgevingsjurist en help je mee met het maken van nieuwe fiscale wetten of het aanpassen van de bestaande fiscale wetten.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Belastingadviseur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Belastingadviseur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Belastingadviseur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De belastingdienst is niet je belastingadviseur | Barbara Rijskamp

Nederlands | Paperback | 9789462470637 | 65 pagina's

De website van de Belastingdienst wordt vaak gebruikt als informatiebron voor belastingen. Het oogt heel betrouwbaar en ziet er verzorgd uit. Schijn bedriegt. Het is niet de taak van de Belastingdienst om belastingplichtigen te adviseren. Lang niet alle i...
Bestellen