U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Betonhersteller

Betonhersteller worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een betonhersteller? Lees de functieomschrijving.

 

Een Betonhersteller is iemand die allerlei betonwerken herstelt, zodat het veilig is, er mooi uitziet en lang mee gaat.

Bij het storten van beton kunnen fouten optreden. Voorbeelden zijn grindresten in het beton en aantasting van de beschermlaag door calciumchloride, dat gebruikt werd als bindingsversneller. Beton kan ook aangetast worden door vocht, zout, zuurstof en chemische middelen. De Betonhersteller zorgt ervoor dat het beton hersteld wordt.

Eerst plaatst de Betonhersteller steigers en ladders. Dan detecteert hij het probleem en stelt hij een plan op. Hij verwijdert het vuil van het beton en vervolgens repareert hij het voeg- en pleisterwerk. De Betonhersteller brengt daarna een afwerkings- en beschermingslaag aan. Voorbeelden van technieken zijn injecteren, lijmwapening en ophogen. Bij het injecteren verbindt de Betonhersteller gescheurde bouwdelen weer met elkaar of vult hij holle ruimtes op. Bij lijmwapening brengt de Betonhersteller lijm aan op een koolstoflamel, die de betonconstructie beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Mensen vonden ons op: Job Betonhersteller, Baan Betonhersteller, Betonhersteller Worden, Functie-eisen Betonhersteller, Verantwoordelijkheden Betonhersteller, Functieprofiel Betonhersteller, Wat doet een Betonhersteller, Werken als Betonhersteller.

Betonhersteller worden: Opleiding tot betonhersteller

 

Een Betonhersteller kan vaak intern een opleiding volgen. Hij leert dan alles over alle herstelmethoden. Ook leert de Betonhersteller alles over materialen, veiligheidsregels en milieuregels. In elk geval moet hij een hoogwerkerscertificaat en een VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers)-certificaat hebben. Ook een opleiding in de richting van bouw is relevant.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Betonhersteller, Betonhersteller Worden, Opleidingsniveau Betonhersteller, Scholing Betonhersteller, Studie Betonhersteller, Bijscholing Betonhersteller, Omscholing Betonhersteller.

Organisaties waar een betonhersteller doorgaans werkzaam is

 

Een Betonhersteller werkt bij een Betonherstellersbedrijf. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven en bouwbedrijven. Een Betonherstellersbedrijf streeft naar winst en hoort dus thuis in de profitsector. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Betonhersteller, Betonhersteller Worden, Opleidingsniveau Betonhersteller, Scholing Betonhersteller, Studie Betonhersteller, Bijscholing Betonhersteller, Omscholing Betonhersteller.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden betonhersteller

 

Een Betonhersteller kan rekenen op zo’n €1700,- tot €2700,- bruto per maand bij een fulltime werkaanstelling.

Als secundaire voorwaarden kunnen een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en een auto van de zaak gelden.

Mensen vonden ons op: Salaris Betonhersteller, Loon Betonhersteller, Wat verdien je als Betonhersteller, Salarisschaal Betonhersteller, Salarisindicatie Betonhersteller, Bonus Betonhersteller, CAO Betonhersteller, Brutoloon Betonhersteller, Nettoloon Betonhersteller, Vakantiedagen Betonhersteller, Pensioen Betonhersteller.

Competenties, skills & vaardigheden betonhersteller

 • Energie
 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Flexibiliteit
 • Kritisch
 • Accuratesse
 • Durf
 • Kennis betonhersteltechnieken
 • Kennis van veiligheids- en milieuregels
Mensen vonden ons op: Kennis Betonhersteller, Vaardigheden Betonhersteller, Attitude Betonhersteller, Kwalificaties Betonhersteller, Competentieprofiel Betonhersteller.

Boeken voor het beroep betonhersteller

Wil je meer weten over het beroep betonhersteller? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je betonhersteller bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken betonhersteller te komen.

Mensen vonden ons op: boeken voor Betonhersteller, Betonhersteller ebooks, boek Betonhersteller.

Persoonstypen betonhersteller

 

Persoonstypen die passen bij een Betonhersteller zijn Succesvolle Werker en Perfectionist.

Een Betonhersteller werkt efficiënt en houdt altijd het doel voor ogen; goed en veilig beton dat zo lang mogelijk mee gaat. Ook is de Betonhersteller zelfverzekerd en kan hij zowel zelfstandig als in een team goed functioneren (Succesvolle Werker).

Bovendien is een Betonhersteller erg nauwkeurig, veeleisend en gedisciplineerd (Perfectionist).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Betonhersteller, Karakter Betonhersteller.

Netwerk betonhersteller

Een Betonhersteller wordt ingehuurd door opdrachtgevers als bouwbedrijven, bedrijven en particulieren. Met hen heeft hij natuurlijk contact. Ook komt een Betonhersteller in contact met collega’s en een Leidinggevende, bij wie hij terecht kan bij vragen en problemen. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Betonhersteller, Medewerkers Betonhersteller.

Is het beroep betonhersteller iets voor jou?

Zou je graag betonhersteller willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als betonhersteller bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Betonhersteller, beroepskeuzetest Betonhersteller, beroep Betonhersteller kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden betonhersteller

 

Het arbeidsmarktperspectief van een Betonhersteller is redelijk. Voor de veiligheid moeten betonnen constructies goed gemaakt en hersteld worden, dus er zijn altijd Betonherstellers nodig.  

Bij goed functioneren kan een Betonhersteller bijvoorbeeld leiding gaan geven. Hij stuurt dan een team aan en hakt knopen door. Ook kan een Betonhersteller uiteindelijk zijn eigen bedrijf oprichten.

Arbeidsmarktperspectief score betonhersteller

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep betonhersteller. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Betonhersteller, Promotie mogelijkheden Betonhersteller, Carriere Betonhersteller.

Solliciteren op de functie betonhersteller

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als betonhersteller dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor betonhersteller belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als betonhersteller. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Betonhersteller, CV Betonhersteller, sollicitatie Betonhersteller.

Interviews met betonhersteller

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen betonhersteller

Vacatures betonhersteller

Op zoek naar een nieuwe baan als Betonhersteller? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Betonhersteller. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   Een Betonhersteller is iemand die allerlei betonwerken herstelt, zodat het veilig is, er mooi uitziet en lang mee gaat. Bij het storten van beton kunnen fouten optreden. Voorbeelden zijn grindresten in het beton en aantasting van de beschermlaag door calciumchloride, dat gebruikt werd als bindingsversneller.

Beoordeling Betonhersteller

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Betonhersteller' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Betonhersteller

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Hallo het is met dirk de vries, ook als betonhersteller,

Ik heb ervaring in grindnesten in wanden,, en plafonds, 

Omdat ik werk had in de tunnelbouw ( woning en flatbouw)

Van jullie zou ik nog wat kunnen leren,

Misschien hoor ik nog wat van jullie,

Met vriendelijke groeten , dirk de vries.

Door: dirk de vries

Beste Dirk,je zoekt werk begrijp ik.Probeer de Nationale Vacature Bank.Via deze organisatie,ben ik nu weer aan het werk.

Door: betonhersteller

En Dirk,ben je al aan het werk?

Door: simon

Reageer op dit beroep