U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Chef-kok » Boeken

Boeken Chef-kok

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

De Chef-kok heeft de mogelijkheid om door te groeien tot bedrijfsleider van het restaurant. Ook kan een Chef-kok uiteindelijk zelf ondernemer worden en een horecabedrijf opzetten.

De arbeidsmarkt voor Chef-koks is over het algemeen goed. De vacaturegraad in de horeca is hoger dan in andere bedrijfstakken. De werkgelegenheid in de horeca is wel afhankelijk van van de conjunctuur. We zine wel nog steeds een groei in het aantal hotels, dus het aantal hotel vacatures blijft wel toenemen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Chef-kok. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Chef-kok. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Chef-kok die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Jamie Oliver 5 ingrediënten | Jamie Oliver

snel & simpel koken - NEDERLANDSTALIG - Nederlands | 1e druk | Hardcover | 9789021566665 | 320 pagina's

Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en i...
Bestellen

Ottolenghi SIMPLE | Yotam Ottolenghi

De ENGELSTALIGE versie - Engels | 1e druk | Hardcover | 9781785031168 | 320 pagina's

Yotam Ottolenghi's award-winning recipes are always a celebration: an unforgettable combination of abundance, taste and surprise. Ottolenghi SIMPLE is no different, with 140 brand-new dishes that contain all the inventive elements and flavour combinations...
Bestellen

Plenty | Yotam Ottolenghi

groente genoeg om heel lekker te koken - Nederlands | 1e druk | Hardcover | 9789059563797 | 288 pagina's

Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen. De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele gerechten, die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan gr...
Bestellen

Jamie's Food Fight Club weekend kookboek | Jamie Oliver

Weergaloze weekendgerechten voor familie en vrienden - Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789021572048 | 253 pagina's

Als je lekker wilt uitpakken voor vrienden en familie, dan is Jamie's Food Fight Club weekend kookboek het boek voor jou. Met Jamie Oliver's allerbeste recepten uit de populaire 24 Kitchen-serie kook je de sterren van de hemel. Met hits als de ultieme veg...
Bestellen

Black Smoke | Jord Althuizen

BBQ, Booze & Attitude - Nederlands | 1e druk | Hardcover | 9789021570761 | 240 pagina's

Écht indruk maken met de BBQ? Dan is special edition BBQ boek Black Smoke van Jord Althuizen en Kasper Stuart hét boek voor jou. Naast blow-your- socks-off recepten voor grill of smoker, ook award winning cocktails van Belgiums Best Bartenders, een goede ...
Bestellen

Vegarabia | Greg Malouf

vegetarische recepten uit het Midden-Oosten - Nederlands | 1e druk | Hardcover | 9789461431240 | 272 pagina's

'Vegarabia' is hét nieuwste kookboek van het duo Greg en Lucy Malouf, inmiddels al jaren bekend als de experts van de moderne keuken van het Midden-Oosten. Met 'Vegarabia' laten zij zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent ...
Bestellen

The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor) | René Redzepi

Foundations of Flavor - Engels | 1e druk | Hardcover | 9781579657185 | 440 pagina's

At noma - four times named the world's best restaurant - every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one ...
Bestellen

Jamie's super food voor elke dag | Jamie Oliver

recepten voor een healthier en happier leven - Nederlands | 1e druk | Hardcover | 9789021560649 | 312 pagina's

Jamie's super food voor elke dag is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver. Gezond eten en je goed voelen wordt een koud kunstje, met deze recepten voor een healthy en happy leven. Het ultieme boek voor iedereen die een gezonde eet- en leefstijl wil. Word...
Bestellen

Sla, easy salades | Ida de Haart

Verrassende salades voor elke dag - Nederlands | 1e druk | Hardcover | 9789021564838 | 143 pagina's

In SLA Easy vind je toegankelijke, lekkere salades die je dagelijks snel kunt maken. Dit kookboek van saladebar SLA, met recepten van Ida de Haart, geeft inspiratie voor gezonde en makkelijke gerechten. Snelle salades voor elke dag is het eerste deel van ...
Bestellen

Plenty more | Yotam Ottolenghi

nog meer groente om heel lekker te koken - Nederlands | 1e druk | Hardcover | 9789059565388 | 352 pagina's

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten...
Bestellen