Boeken Chocolatier

Als Chocolatier heb je niet veel doorgroeimogelijkheden. Wel is het altijd mogelijk om een eigen chocolaterie te beginnen en dus ondernemer te worden. De arbeidsmarkt voor (banket)bakkers is relatief goed. Bij grotere banketbakkerijen zijn vaak ook Chocolatiers in dienst.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Chocolatier. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Chocolatier. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Chocolatier die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 100 beste boeken voor een Chocolatier:

Funky Vegan Bakboek

Funky Vegan Bakboek

Funky Vegan Bakboek - Nederlands | Paperback | 9789000364558 | 07 maart 2019 | 168 pagina's

Vegan, funky en vet lekkere bakrecepten! Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en verwenkoffies, maar dan alleen met plantaardige ingrediënten. Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten …

Chocoladebijbel

Chocoladebijbel

Chocoladebijbel - Nederlands | Hardcover | 9789048844401 | 03 december 2018 | 464 pagina's

Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties …

Liefde in plaats van chocola

Liefde in plaats van chocola

Liefde in plaats van chocola - Nederlands | Paperback | 9789491472510 | 25 maart 2014

Uitgeteld lig je op de bank met maar één gedachte: ik moet zoet, chocola, NU! Na een zware werkdag is eerst een halve zak chips nodig om tot rust te komen... Herken je deze situaties? Dit soort snoep- en snaaibuien zijn funest voor je zelfvertrouwen én je gewicht. Wil je er blijvend vanaf? En niet …

Chocolaterie.

Chocolaterie.

Chocolaterie. - Nederlands | Hardcover | 9789021572574 | 06 september 2019 | 224 pagina's

De enige échte chocoladebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander In zijn allernieuwste boek Chocolaterie. deelt Meester Patissier Hidde de Brabander zijn kennis en inspiratie over een van zijn favoriete onderwerpen: chocolade. Met duidelijke uitleg, handige stap-voor-stapfotografie en inspirerende signatuurgerechten. Onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die alles over chocolade wil leren.

Kerst

Kerst

Kerst - Nederlands | Hardcover | 9789000370276 | 03 oktober 2019 | 240 pagina's

Donna Hay biedt je het ultieme kookboek voor een zalige en ontspannen kerst. Aan de hand van Donna Hay's overheerlijke recepten in dit prachtig vormgegeven themaboek Kerst - het kookboek, wordt kerstvieren een nog groter feest. Leer écht goede kalkoen uit de oven maken, zet zalig gebak op tafel en maak verrukkelijke bijgerechten van diverse …

Bijna 100 recepten met Nutella

Bijna 100 recepten met Nutella

Bijna 100 recepten met Nutella - Nederlands | Hardcover | 9789023014010 | 11 september 2013 | 176 pagina's

Nutella-truffels, perenplaattaart met Nutella en chique meringues met Nutella: met de heerlijke recepten uit deze compleet nieuwe en extra grote uitvoering van 'Nutella in een potje' zal iedereen uitgebreid kunnen smullen van de enige echte hazelnootpasta. En deze pot is driemaal zo groot: het A4-formaat van deze nieuwe uitgave bevat bijna 100 niet te versmaden …

Chocolade

Chocolade

Chocolade - Nederlands | Hardcover | 9789048310173 | 25 september 2014 | 448 pagina's

WARM, KOUD, ROMIG, SMEUÏG, ZALIG, KROKANT, PUUR, WIT, GLAD, GEGLAZUURD, ZOET... TAARTEN, CRÈMES, MOUSSE, FONDANT, GEBAK, CREATIES, BONBONS, DRANKJES, CAKE, BANKET, IJS, DECORATIES, ENZ. CHOCOLADE, EEN STRELING VOOR DE OGEN, EEN GENOT IN DE MOND, EEN EMOTIONELE ERVARING VOOR ALLE ZINTUIGEN LAAT U VERLEIDEN DOOR HET INTENSE KARAKTER VAN CHOCOLADE

500 chocoladegerechten

500 chocoladegerechten

500 chocoladegerechten - Nederlands | Hardcover | 9789059209053 | 24 september 2008 | 288 pagina's

Een boek vol verrukkelijke chocoladegerechten met 500 recepten die duidelijk beschreven en makkelijk te maken zijn. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig hebt over technieken, keukengerei, ingrediënten en tips voor het opdienen. In de inleiding is basisinformatie opgenomen: bereidingstechnieken, keukengerei, ingrediënten en serveertips. Chocoladetraktaties voor elke gelegenheid: feestelijke avondjes, het lunchtrommeltje, elegante …

Spreek je chocola?

Spreek je chocola?

Spreek je chocola? - Nederlands | Hardcover | 9789025769246 | 27 augustus 2018 | 256 pagina's

'Spreek je chocola' is een hartverwarmend verhaal over grenzeloze vriendschap, dat op een luchtige manier raakt aan grote actuele thema's zoals integratie en identiteit. Vriendschap Bij de 12-jarige Jaz komt een nieuw meisje in de klas: Nadima, die met haar familie uit Syrië is gevlucht. Dat Nadima en Jaz elkaars taal niet spreken, maakt Jaz …

Nutella

Nutella

Nutella - Engels | Hardcover | 9781909342163 | 01 augustus 2013 | 62 pagina's

30 delicious recipes in a Nutella-shaped book for all the fans of the famous spread.

per pagina