U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Citrix Specialist

Citrix Specialist worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een citrix Specialist? Lees de functieomschrijving.

Een Citrix Specialist is verantwoordelijk voor het systeembeheer, een goed functionerende werkplek en de direct daaraan gerelateerde infrastructuur. Citrix is een bedrijf dat wereldwijd toonaangevend is in het maken van applicatie server software en services. Met behulp van Citrix kunnen we elke applicatie op elke computer via elke aansluiting gebruiken.

Een Citrix Specialist werkt vaak op de ICT afdeling (Functioneel Beheer) van een bedrijf. Tot het takenpakket van de Citrix Specialist behoren het signaleren en oplossen van (ver)storingen, het afhandelen van problemen van gebruikers, het monitoren, configuren en installeren van servers, ICT beveiliging, het voorbereiden en uitvoeren van migraties en het bijhouden van documentatie.
 

Mensen vonden ons op: Job Citrix Specialist, Baan Citrix Specialist, Citrix Specialist Worden, Functie-eisen Citrix Specialist, Verantwoordelijkheden Citrix Specialist, Functieprofiel Citrix Specialist, Wat doet een Citrix Specialist, Werken als Citrix Specialist.

Citrix Specialist worden: Opleiding tot citrix Specialist

Een Citrix Specialist volgt meestal een MBO- of HBO-opleiding in de richting ICT. Daarnaast kunnen Citrix Specialisten zich met bijscholing en cursussen verdiepen in de specifieke Citrix software en oplossingen.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Citrix Specialist, Citrix Specialist Worden, Opleidingsniveau Citrix Specialist, Scholing Citrix Specialist, Studie Citrix Specialist, Bijscholing Citrix Specialist, Omscholing Citrix Specialist.

Organisaties waar een citrix Specialist doorgaans werkzaam is

Een Citrix Specialist kan zowel voor de overheid (non-profit) als voor commerciële bedrijven in verschillende (profit-)sectoren werkzaam zijn. ICT en dus de Citrix Specialist is voor alle sectoren onmisbaar.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Citrix Specialist, Citrix Specialist Worden, Opleidingsniveau Citrix Specialist, Scholing Citrix Specialist, Studie Citrix Specialist, Bijscholing Citrix Specialist, Omscholing Citrix Specialist.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden citrix Specialist

Een Citrix Specialist kan, afhankelijk van ervaring, opleiding en de grootte van het bedrijf, tussen de € 2.200 en € 3.400 verdienen Gebruikelijke arbeidsvoorwaarden in de IT sector zijn een mobiele telefoon en mogelijk een laptop.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van het bedrijf en de bedrijfstak waar de Citrix Specialist werkzaam is.

Mensen vonden ons op: Salaris Citrix Specialist, Loon Citrix Specialist, Wat verdien je als Citrix Specialist, Salarisschaal Citrix Specialist, Salarisindicatie Citrix Specialist, Bonus Citrix Specialist, CAO Citrix Specialist, Brutoloon Citrix Specialist, Nettoloon Citrix Specialist, Vakantiedagen Citrix Specialist, Pensioen Citrix Specialist.

Competenties, skills & vaardigheden citrix specialist

 • Analytisch
 • Resultaatgerichtheid
 • Omgaan met details
 • Inzicht in omgeving
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Citrix Specialist, Vaardigheden Citrix Specialist, Attitude Citrix Specialist, Kwalificaties Citrix Specialist, Competentieprofiel Citrix Specialist.

Boeken voor het beroep citrix specialist

Wil je meer weten over het beroep citrix specialist? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je citrix specialist bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken citrix specialist te komen.

Gezondheidsbevordering en zelfmanagement door verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten | Barbara Sassen

Nederlands | Druk: 8 | Paperback | 9789036820110 | 350 pagina's

Gezondheidsbevordering en zelfmanagement door verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten 8e druk is een boek van B. Sassen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036820110 Dit boek geeft (aankomende) verpleegkundigen handvatten om gezonder ...

Gezondheidsbevordering En Zelfmanagement | Barbara Sassen

door verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten - Nederlands | Druk: 7 | Paperback | 9789036814881 | 400 pagina's

Gezondheidsbevordering En Zelfmanagement 7e druk is een boek van Barbara Sassen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036814881 Hoe motiveer je een patiënt tot een gezondere leefstijl? En hoe versterk je het vermogen van een patiënt om de regie...

Regeltechniek voor het HBO | Harry van der Pol

Nederlands | Druk: 6 | Paperback | 9789082014815 | 230 pagina's

Basiswerk regeltechniek in het hoger onderwijs voor onder meer de studierichtingen elektrotechniek, werktuigbouwkunde en autotechniek....

Mensen vonden ons op: boeken voor Citrix Specialist, Citrix Specialist ebooks, boek Citrix Specialist.

Persoonstypen citrix Specialist

Een Citrix Specialist is erg met zijn omgeving bezig, zowel digitaal als sociaal. De Citrix Specialist moet de ICT-behoeften van werknemer en werkgever afstemmen op de ICT-mogelijkheden. Dit betekent rekening houden met menselijke en digitale aspecten.

Daarnaast moet een Citrix Specialist een perfectionist zijn. De Citrix Specialist zoekt continue naar verbeteringen en oplossingen voor problemen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Citrix Specialist, Karakter Citrix Specialist.

Netwerk citrix Specialist

Een Citrix Specialist is meestal een medewerker in een team met een manager of leidinggevende. De Citrix Specialist heeft vaak te maken met ICT-problemen van gebruikers die via een helpdesk gesignaleerd worden waarop de Citrix Specialist naar de gebruiker wordt toegestuurd om het probleem op te lossen.

Mensen vonden ons op: Collega’s Citrix Specialist, Medewerkers Citrix Specialist.

Is het beroep citrix Specialist iets voor jou?

Zou je graag citrix Specialist willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als citrix Specialist bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Citrix Specialist, beroepskeuzetest Citrix Specialist, beroep Citrix Specialist kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden citrix Specialist

Het arbeidsmarktperspectief van de Citrix Specialist is goed, er zijn veel vacatures voor Citrix Specialisten.

De doorgroeimogelijkheden voor een Citrix Specialist zijn ook goed, doorgroeien naar zwaardere functies in grotere bedrijven met meer medewerkers en complexere ICT is mogelijk. Daarnaast kunnen Citrix Specialisten een eigen bedrijf starten of als freelancer gaan werken en zich laten inhuren door bedrijven.

Arbeidsmarktperspectief score citrix Specialist

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep citrix Specialist. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Citrix Specialist, Promotie mogelijkheden Citrix Specialist, Carriere Citrix Specialist.

Solliciteren op de functie citrix Specialist

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als citrix Specialist dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor citrix Specialist belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als citrix Specialist. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Citrix Specialist, CV Citrix Specialist, sollicitatie Citrix Specialist.

Interviews met citrix Specialist

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen citrix Specialist

 • - Functioneel beheerder
 • - Netwerk-, serverbeheerder
 • - Hardware, software specialist

Vacatures citrix specialist

Op zoek naar een nieuwe baan als Citrix Specialist? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Citrix Specialist. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Een Citrix Specialist is verantwoordelijk voor het systeembeheer, een goed functionerende werkplek en de direct daaraan gerelateerde infrastructuur. Citrix is een bedrijf dat wereldwijd toonaangevend is in het maken van applicatie server software en services. Met behulp van Citrix kunnen we elke applicatie op elke computer via elke aansluiting gebruiken.

Beoordeling Citrix Specialist

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Citrix Specialist' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Citrix Specialist

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep