U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Cliënt Adviseur » Boeken

Boeken Cliënt Adviseur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Het arbeidsmarktperspectief voor een Cliënt Adviseur is goed, er zijn veel vacatures in veel sectoren. Vooral juridische, financiële en medische adviseurs zijn veel gevraagd.

De doorgroeimogelijkheden zijn ook goed. Cliënt Adviseurs hebben door hun ervaring veel kennis opgebouwd en zijn hierdoor makkelijk is staat te switchen naar een ander beroep. Juridische adviseurs kunnen de advocatuur in. Financiële adviseurs kunnen een carriere maken bij banken of verzekeringsmaatschappijen etc. Bovendien kunnen adviseurs voor zichzelf beginnen en zich door bedrijven of overheden laten inhuren.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Cliënt Adviseur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Cliënt Adviseur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Cliënt Adviseur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Procesadvisering | E.H. Schein

over de ondersteunende rol van de adviseur en de samenwerking tussen adviseur en client - Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789052615318 | 276 pagina's

Procesadvisering 1e druk is een boek van E.H. Schein uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052615318 Dit boek gaat over de processen die zich afspelen wanneer de ene persoon probeert de andere te helpen. Of het nu gaat om een organisatieadviseur die s...
Bestellen