U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Combinatiefunctionaris

Combinatiefunctionaris worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een combinatiefunctionaris? Lees de functieomschrijving.

Een Combinatiefunctionaris vervult twee of meer functies bij één werkgever met als doel de samenwerking tussen verschillende afdelingen te versterken. De functie Combinatiefunctionaris is in 2007 door de centrale overheid in het leven geroepen om scholen, sport en cultuur met elkaar in verbinding te brengen.

Een Combinatiefunctionaris is veelal in dienst van een overheid of vereniging en vormt de verbinding tussen verschillende sectoren, zoals onderwijs en sport of onderwijs en cultuur. De Combinatiefunctionaris heeft vaak een achtergrond als specialist in beide genoemde sectoren. Bovendien hebben Combinatiefunctionarissen kennis van organisaties en samenwerken.

Combinatiefunctionarissen geven les of instructie, bijvoorbeeld een gymdocent die ook werkzaam is op een sportvereniging of een muziekdocent die ook les geeft op een muziekschool. Andere activiteiten van Combinatiefunctionarissen kunnen zijn: het geven van ondersteuning aan docenten, het adviseren van scholen bij de organisatie van evenementen, het coördineren van naschoolse activiteiten en de introductie van nieuwe sporten.

Mensen vonden ons op: Job Combinatiefunctionaris, Baan Combinatiefunctionaris, Combinatiefunctionaris Worden, Functie-eisen Combinatiefunctionaris, Verantwoordelijkheden Combinatiefunctionaris, Functieprofiel Combinatiefunctionaris, Wat doet een Combinatiefunctionaris, Werken als Combinatiefunctionaris.

Combinatiefunctionaris worden: Opleiding tot combinatiefunctionaris

Een Combinatiefunctionaris is geen vak of beroep dat op school of een universiteit te leren is. Wel zijn er cursussen bij de overheid en verenigingen voor Combinatiefunctionarissen. Meestal zijn het wel hoger opgeleide personen met leidinggevende kwaliteiten of komend uit het onderwijs.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Combinatiefunctionaris, Combinatiefunctionaris Worden, Opleidingsniveau Combinatiefunctionaris, Scholing Combinatiefunctionaris, Studie Combinatiefunctionaris, Bijscholing Combinatiefunctionaris, Omscholing Combinatiefunctionaris.

Organisaties waar een combinatiefunctionaris doorgaans werkzaam is

Combinatiefunctionarissen zijn in het leven geroepen door en in dienst van de overheid, een non-profit organisatie.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Combinatiefunctionaris, Combinatiefunctionaris Worden, Opleidingsniveau Combinatiefunctionaris, Scholing Combinatiefunctionaris, Studie Combinatiefunctionaris, Bijscholing Combinatiefunctionaris, Omscholing Combinatiefunctionaris.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden combinatiefunctionaris

Een Combinatiefunctionaris kan tussen de € 3.000 en € 5.000 verdienen, afhankelijk van de opdracht, ervaring en opleiding. € 50.000 per jaar is de norm tegenwoordig (2012).

De secundaire arbeidsvoorwaarden van een Combinatiefunctionaris zijn heel divers en liggen open voor onderhandeling.

Mensen vonden ons op: Salaris Combinatiefunctionaris, Loon Combinatiefunctionaris, Wat verdien je als Combinatiefunctionaris, Salarisschaal Combinatiefunctionaris, Salarisindicatie Combinatiefunctionaris, Bonus Combinatiefunctionaris, CAO Combinatiefunctionaris, Brutoloon Combinatiefunctionaris, Nettoloon Combinatiefunctionaris, Vakantiedagen Combinatiefunctionaris, Pensioen Combinatiefunctionaris.

Competenties, skills & vaardigheden combinatiefunctionaris

 • Organiseren
 • Leiderschap
 • Initiatief ontplooien
 • Aanpassingsvermogen
 • Presenteren
Mensen vonden ons op: Kennis Combinatiefunctionaris, Vaardigheden Combinatiefunctionaris, Attitude Combinatiefunctionaris, Kwalificaties Combinatiefunctionaris, Competentieprofiel Combinatiefunctionaris.

Boeken voor het beroep combinatiefunctionaris

Wil je meer weten over het beroep combinatiefunctionaris? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je combinatiefunctionaris bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken combinatiefunctionaris te komen.

Mensen vonden ons op: boeken voor Combinatiefunctionaris, Combinatiefunctionaris ebooks, boek Combinatiefunctionaris.

Persoonstypen combinatiefunctionaris

Een Combinatiefunctionaris moet leidinggevende capaciteiten hebben om presentaties te geven en evenementen te organiseren. Daarnaast krijgt een Combinatiefunctionaris met veel verschillende organisaties en mensen te maken en dient de Combinatiefunctionaris een brug te slaan tussen deze partijen. Samenwerken en bemiddelen zijn daarbij belangrijk.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Combinatiefunctionaris, Karakter Combinatiefunctionaris.

Netwerk combinatiefunctionaris

Het netwerk van een Combinatiefuncionaris is doorgaans heel groot. Omdat zij sectoren aan elkaar moeten verbinden zijn ze vaak op het hoogste niveau in gesprek met partijen, zoals wethouders en directies van scholen en musea.

Mensen vonden ons op: Collega’s Combinatiefunctionaris, Medewerkers Combinatiefunctionaris.

Is het beroep combinatiefunctionaris iets voor jou?

Zou je graag combinatiefunctionaris willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als combinatiefunctionaris bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Combinatiefunctionaris, beroepskeuzetest Combinatiefunctionaris, beroep Combinatiefunctionaris kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden combinatiefunctionaris

Een Combinatiefunctionaris is een uniek beroep waarvoor unieke ervaring in meer sectoren (onderwijs, cultuur en sport) vereist is. De vraag naar Combinatiefunctionarissen is niet groot maar het aanbod is ook gering. Dus met de nodige ervaring zijn de arbeidsmarktperspectieven goed.

De doorgroeimogelijkheden voor een Combinatiefunctionaris zijn uitstekend en heel divers. Omdat de Combinatiefunctionaris veel ervaring in verschillende sectoren opgedaan heeft, kan de Combinatiefunctionaris makkelijk doorgroeien in een gewenste richting.

Arbeidsmarktperspectief score combinatiefunctionaris

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep combinatiefunctionaris. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Combinatiefunctionaris, Promotie mogelijkheden Combinatiefunctionaris, Carriere Combinatiefunctionaris.

Solliciteren op de functie combinatiefunctionaris

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als combinatiefunctionaris dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor combinatiefunctionaris belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als combinatiefunctionaris. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Combinatiefunctionaris, CV Combinatiefunctionaris, sollicitatie Combinatiefunctionaris.

Interviews met combinatiefunctionaris

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen combinatiefunctionaris

 • - Wethouder
 • - Manager op een school
 • - Docent

Vacatures combinatiefunctionaris

Op zoek naar een nieuwe baan als Combinatiefunctionaris? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Combinatiefunctionaris. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Een Combinatiefunctionaris vervult twee of meer functies bij één werkgever met als doel de samenwerking tussen verschillende afdelingen te versterken. De functie Combinatiefunctionaris is in 2007 door de centrale overheid in het leven geroepen om scholen, sport en cultuur met elkaar in verbinding te brengen. Een Combinatiefunctionaris is veelal in dienst van een overheid of vereniging en vormt de verbinding tussen verschillende sectoren, zoals onderwijs en sport of onderwijs en cultuur.

Beoordeling Combinatiefunctionaris

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Combinatiefunctionaris' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Combinatiefunctionaris

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep