U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Communicatiemedewerker » Boeken

Boeken Communicatiemedewerker

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Er zijn voldoende vacatures voor Communicatiemedewerkers te vinden. Daarnaast kan de Communicatiemedewerker door te netwerken, iets dat men sowieso moet beheersen, ook goed werk vinden of van baan wisselen. Door ervaring op te doen en trainingen te volgen is het verder mogeljk om door te groeien naar meer gespecialiseerde of leidinggevende posities.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Communicatiemedewerker. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Communicatiemedewerker. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Communicatiemedewerker die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Marktonderzoek voor de communicatiemedewerker | M. Rotteveel

Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789013028331 | 89 pagina's

In dit Communicatiememo wordt op een praktische manier uiteengezet wat de communicatiemedewerker kan met marktonderzoek. Wanneer doe je onderzoek? Wat is het verschil tussen kwalitatief en kwantitatief onderzoek? Welke methoden zijn er? Doe ik het zelf of...
Bestellen