U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Directeur Cultuur » Boeken

Boeken Directeur Cultuur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

 

 

De directeur Cultuur  moet zich eerst heel erg bewijzen om voor deze baan in aanraking te komen. Er van uitgaande dat de directeur Cultuur  dit heeft gedaan en op verschillende plekken relevante ervaring heeft opgedaan, is het alsnog moeilijk om een dergelijke functie te bekleden. Dit omdat de concurrentie zeer groot is en deze functie binnen een bedrijf maar voor een of twee mensen is weggelegd.
Het is niet echt mogelijk om door te groeien omdat de functie van directeur Cultuur  al de hoogste functie is binnen de Cultuur . Wel zou het kunnen dat de directeur Cultuur  begint met 50 mensen die onder hem of haar werken en dat dit na een tijd een groter aantal wordt als de directeur Cultuur  zich heeft bewezen. Het salaris zal dan ook stijgen. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Directeur Cultuur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Directeur Cultuur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Directeur Cultuur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

C.M. Wieland, Directeur Du Mercure Allemand (1773-1789) | Claude Miquet

Un Dessein Ambitieux, Une Reussite Intellectuelle Et Commerciale - Franstalig | Druk: 1 | Paperback | 9783261042514 | 272 pagina's

C.M. Wieland (1733-1813) a edite une revue, "Le Mercure allemand" (1773-1789), qui a joue dans son existence et dans la vie intellectuelle allemande un role important. L'analyse de son comportement dans sa fonction de directeur, dans ses relations avec se...
Bestellen