U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent 3D max

Docent 3D max worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent 3D max? Lees de functieomschrijving.

De docent 3D max geeft les in het vak 3D max.

De docent 3D max geeft les op MBO opleidingen of HBO opleidingen in de richting gamedesign, grafische vormgeving, informatica en andere soortgelijke opleidingen. Daarnaast kan de docent 3D max freelance cursussen, trainingen en workshops geven.

De docent 3D max geeft les in het vak 3D max. Dit vak wordt voornamelijk binnen de gameindustrie gebruikt. De docent 3D max leert zijn leerlingen/studenten hoe ze met het programma 3D max games, characters en omgevingen kunnen modellen. Nadat de leerlingen/studenten het vak hebben afgerond kennen zij het programma 3d max van binnen en buiten en kunnen ze deze kennis meenemen binnen hun toekomstige beroep in de gameindustrie.

De docent 3D max ontwikkelt (met behulp van het programma 3D max) zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen opdrachten, huiswerk en toetsen die hij vervolgens nakijkt en eventueel becijfert. Naar aanleiding van het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les houdt de docent 3D max de studieontwikkeling en studievoortgang van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bij en biedt ze waar nodig individuele begeleiding.

De docent 3D max heeft kennis van het programma 3D max en weet zijn kennis op een leuke, educatieve en interessante manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent 3D max ook aanwezig bij vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en de school.

Mensen vonden ons op: Job Docent 3D max, Baan Docent 3D max, Docent 3D max Worden, Functie-eisen Docent 3D max, Verantwoordelijkheden Docent 3D max, Functieprofiel Docent 3D max, Wat doet een Docent 3D max, Werken als Docent 3D max.

Docent 3D max worden: Opleiding tot docent 3D max

Voor het beroep van docent 3D max is geen specifieke opleiding. Wel kan de docent 3D max een opleiding ''ICT'', ''Gamedesign'' of een andere soortgelijke opleiding hebben gevolgd.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent 3D max, Docent 3D max Worden, Opleidingsniveau Docent 3D max, Scholing Docent 3D max, Studie Docent 3D max, Bijscholing Docent 3D max, Omscholing Docent 3D max.

Organisaties waar een docent 3D max doorgaans werkzaam is

De docent 3D max werkt freelance of op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent 3D max, Docent 3D max Worden, Opleidingsniveau Docent 3D max, Scholing Docent 3D max, Studie Docent 3D max, Bijscholing Docent 3D max, Omscholing Docent 3D max.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent 3D max

De docent 3D max die op een vaste school voor een vaste werkgever werkzaam is verdiend tussen de €1300,- en €1900,- bruto per maand. De docent 3D max die freelance cursussen/workshops/trainen geeft mag zijn eigen prijs bepalen; voor hem valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent 3D max, Loon Docent 3D max, Wat verdien je als Docent 3D max, Salarisschaal Docent 3D max, Salarisindicatie Docent 3D max, Bonus Docent 3D max, CAO Docent 3D max, Brutoloon Docent 3D max, Nettoloon Docent 3D max, Vakantiedagen Docent 3D max, Pensioen Docent 3D max.

Competenties, skills & vaardigheden docent 3d max

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het programma 3D max
Mensen vonden ons op: Kennis Docent 3D max, Vaardigheden Docent 3D max, Attitude Docent 3D max, Kwalificaties Docent 3D max, Competentieprofiel Docent 3D max.

Boeken voor het beroep docent 3d max

Wil je meer weten over het beroep docent 3d max? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent 3d max bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent 3d max te komen.

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent 3D max, Docent 3D max ebooks, boek Docent 3D max.

Persoonstypen docent 3D max

De docent 3D max is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak 3D max over op zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent 3D max een waarnemer. Hij let goed op de leerlingen/studenten, let op hun studieontwikkeling en studievoortgang, treedt waar nodig streng op en geeft ze waar nodig individuele begeleiding om ze te helpen het programma beter te leren kennen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent 3D max, Karakter Docent 3D max.

Netwerk docent 3D max

Het netwerk van de docent 3D max bestaat uit zijn leerlingen/studenten/mensen die de workshops/cursussen volgen, zijn collega's, en zijn werkgever.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent 3D max, Medewerkers Docent 3D max.

Is het beroep docent 3D max iets voor jou?

Zou je graag docent 3D max willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent 3D max bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent 3D max, beroepskeuzetest Docent 3D max, beroep Docent 3D max kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent 3D max

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent 3D max is gemiddeld.. De docent 3D max kan in vaste dienst worden genomen bij een school om aan meerdere opleidingen les te gaan geven of kan freelance cursussen/lessen/workshops geven. Daarnaast kan hij de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere computerprogramma's les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent 3D max

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent 3D max. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent 3D max, Promotie mogelijkheden Docent 3D max, Carriere Docent 3D max.

Solliciteren op de functie docent 3D max

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent 3D max dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent 3D max belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent 3D max. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent 3D max, CV Docent 3D max, sollicitatie Docent 3D max.

Interviews met docent 3D max

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent 3D max

Vacatures docent 3d max

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent 3D max? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent 3D max. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent 3D max geeft les in het vak 3D max. De docent 3D max geeft les op MBO opleidingen of HBO opleidingen in de richting gamedesign, grafische vormgeving, informatica en andere soortgelijke opleidingen. Daarnaast kan de docent 3D max freelance cursussen, trainingen en workshops geven.

Beoordeling Docent 3D max

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent 3D max' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent 3D max

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep