U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent Flash

Docent Flash worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent Flash? Lees de functieomschrijving.

De docent Flash geeft les in het vak Flash.

De docent Flash geeft les op MBO opleidingen of HBO opleidingen in de richting grafische vormgeving, informatica, communicatie en multimedia design en andere soortgelijke opleidingen. Daarnaast kan de docent Flash freelance cursussen, trainingen en workshops geven. De docent Flash geeft les in het vak Flash (Adobe Flash) en leert zijn leerlingen/studenten met behulp van het programma Flash animaties, webvideo's en webapplicaties maken. Nadat de leerlingen/studenten alle lessen hebben gevolgd kennen ze het programma Flash van binnen en buiten en kunnen ze deze kennis goed gebruiken binnen hun toekomstige beroep.

De docent Flash ontwikkelt (met behulp van het programma Flash) zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen opdrachten, huiswerk en toetsen die hij vervolgens nakijkt en eventueel becijfert. Naar aanleiding van het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les houdt de docent Flash de studieontwikkeling en studievoortgang van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bij en biedt ze waar nodig individuele begeleiding.

De docent Flash heeft kennis van het programma Flash en weet zijn kennis op een leuke, educatieve en interessante manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent Flash ook aanwezig bij vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en de school.

Mensen vonden ons op: Job Docent Flash, Baan Docent Flash, Docent Flash Worden, Functie-eisen Docent Flash, Verantwoordelijkheden Docent Flash, Functieprofiel Docent Flash, Wat doet een Docent Flash, Werken als Docent Flash.

Docent Flash worden: Opleiding tot docent Flash

Voor het beroep van docent Flash is geen specifieke opleiding. Wel kan de docent Flash een opleiding ''ICT'' of een andere soortgelijke opleiding hebben gevolgd.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent Flash, Docent Flash Worden, Opleidingsniveau Docent Flash, Scholing Docent Flash, Studie Docent Flash, Bijscholing Docent Flash, Omscholing Docent Flash.

Organisaties waar een docent Flash doorgaans werkzaam is

De docent Flash werkt freelance of op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent Flash, Docent Flash Worden, Opleidingsniveau Docent Flash, Scholing Docent Flash, Studie Docent Flash, Bijscholing Docent Flash, Omscholing Docent Flash.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent Flash

De docent Flash die op een vaste school voor een vaste werkgever werkzaam is verdiend tussen de €1300,- en €1700,- bruto per maand. De docent Flash die freelance cursussen/workshops/trainen geeft mag zijn eigen prijs bepalen; voor hem valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent Flash, Loon Docent Flash, Wat verdien je als Docent Flash, Salarisschaal Docent Flash, Salarisindicatie Docent Flash, Bonus Docent Flash, CAO Docent Flash, Brutoloon Docent Flash, Nettoloon Docent Flash, Vakantiedagen Docent Flash, Pensioen Docent Flash.

Competenties, skills & vaardigheden docent flash

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak Flash
Mensen vonden ons op: Kennis Docent Flash, Vaardigheden Docent Flash, Attitude Docent Flash, Kwalificaties Docent Flash, Competentieprofiel Docent Flash.

Boeken voor het beroep docent flash

Wil je meer weten over het beroep docent flash? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent flash bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent flash te komen.

Docentenpresentatie behorende bij de Studiewijzer VB I & VB A | Henk Plaatje

Flash animaties voor docenten en zelfstudie - Nederlands | Druk: 1 | Cd-rom | 9789081444040

Docentenpresentatie behorende bij de Studiewijzer VB I & VB A 1e druk is een boek van Henk Plaatje uitgegeven bij Vbo Uitgeverij. ISBN 9789081444040 Al jaren een groot succes bij vaarbewijsinstructeurs. Met deze presentatie haalt u uw priv instructeur in ...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent Flash, Docent Flash ebooks, boek Docent Flash.

Persoonstypen docent Flash

De docent Flash is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak Flash over op zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent Flash een waarnemer. Hij let goed op de leerlingen/studenten, let op hun studieontwikkeling en studievoortgang, treedt waar nodig streng op en geeft ze waar nodig individuele begeleiding om ze te helpen het programma beter te leren kennen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent Flash, Karakter Docent Flash.

Netwerk docent Flash

Het netwerk van de docent Flash bestaat uit zijn leerlingen/studenten/mensen die de workshops/cursussen volgen, zijn collega's, en zijn werkgever.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent Flash, Medewerkers Docent Flash.

Is het beroep docent Flash iets voor jou?

Zou je graag docent Flash willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent Flash bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent Flash, beroepskeuzetest Docent Flash, beroep Docent Flash kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent Flash

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent Flash is gemiddeld. De docent Flash kan in vaste dienst worden genomen bij een school om aan meerdere opleidingen les te gaan geven of kan freelance cursussen/lessen/workshops geven. Daarnaast kan hij de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere computerprogramma's les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent Flash

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent Flash. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent Flash, Promotie mogelijkheden Docent Flash, Carriere Docent Flash.

Solliciteren op de functie docent Flash

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent Flash dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent Flash belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent Flash. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent Flash, CV Docent Flash, sollicitatie Docent Flash.

Interviews met docent Flash

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent Flash

Vacatures docent flash

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent Flash? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent Flash. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent Flash geeft les in het vak Flash. De docent Flash geeft les op MBO opleidingen of HBO opleidingen in de richting grafische vormgeving, informatica, communicatie en multimedia design en andere soortgelijke opleidingen. Daarnaast kan de docent Flash freelance cursussen, trainingen en workshops geven.

Beoordeling Docent Flash

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent Flash' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent Flash

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep