U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent Hebreeuws

Docent Hebreeuws worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent Hebreeuws? Lees de functieomschrijving.

De docent Hebreeuws geeft les in het vak Hebreeuws.

De docent Hebreeuws geeft les aan HAVO en VWO klassen op een middelbare school, op een gymnasium, op het volwassenenonderwijs of op een MBO of HBO opleiding (met bijvoorbeeld de richting Tolk). De docent Hebreeuws geeft les in het vak Hebreeuws. Hij leert de leerlingen/studenten door middel van zowel schriftelijk als mondelinge opdrachten, werkstukken, toetsen en projecten de taal spreken, de taal lezen en de taal schrijven. Daarnaast ontwikkelt de docent Hebreeuws zijn eigen lesmateriaal, opdrachten, toetsen en tentamens, geeft hij deze aan de leerlingen/studenten en kijkt hij deze na en becijfert deze.

De docent Hebreeuws heeft zelf veel verstand van de Hebreeuwse taal. Hij kan de taal vloeiend lezen en schrijven en weet zijn kennis op een interessante, educatieve en begrijpelijke/duidelijke manier aan zijn leerlingen/studenten over te brengen zodat ze een goede basis leren op weg naar hun examen. Hij geeft zowel groepsgericht les als individuele begeleiding als leerlingen/studenten deze nog hebben of hierom vragen, houdt de ontwikkelingen van iedere leerling nauwkeurig bij en treedt in de klas streng op als dit nodig is. Daarnaast neemt hij ook de mondelinge toetsen af.

Naast het werk in de klas is de docent Hebreeuws ook aanwezig bij vergaderingen op de school en kan hij thuis bezig zijn met huiswerk van leerlingen/studenten nakijken.

Mensen vonden ons op: Job Docent Hebreeuws, Baan Docent Hebreeuws, Docent Hebreeuws Worden, Functie-eisen Docent Hebreeuws, Verantwoordelijkheden Docent Hebreeuws, Functieprofiel Docent Hebreeuws, Wat doet een Docent Hebreeuws, Werken als Docent Hebreeuws.

Docent Hebreeuws worden: Opleiding tot docent Hebreeuws

De docent Hebreeuws heeft een opleiding ''Docent Hebreeuws'' of ''leraar VHO in Hebreeuws'' gevolgd. Deze opleiding is WO en twee, drie of vierjarig.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent Hebreeuws, Docent Hebreeuws Worden, Opleidingsniveau Docent Hebreeuws, Scholing Docent Hebreeuws, Studie Docent Hebreeuws, Bijscholing Docent Hebreeuws, Omscholing Docent Hebreeuws.

Organisaties waar een docent Hebreeuws doorgaans werkzaam is

De docent Hebreeuws werkt op een middelbare school, een gymnasium, op het volwassenenonderwijs of op een MBO of HBO opleiding.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent Hebreeuws, Docent Hebreeuws Worden, Opleidingsniveau Docent Hebreeuws, Scholing Docent Hebreeuws, Studie Docent Hebreeuws, Bijscholing Docent Hebreeuws, Omscholing Docent Hebreeuws.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent Hebreeuws

De docent Hebreeuws verdient tussen de €1500,- en €2200,- bruto per maand (afhankelijk van het aantal jaren werkervaring).

Mensen vonden ons op: Salaris Docent Hebreeuws, Loon Docent Hebreeuws, Wat verdien je als Docent Hebreeuws, Salarisschaal Docent Hebreeuws, Salarisindicatie Docent Hebreeuws, Bonus Docent Hebreeuws, CAO Docent Hebreeuws, Brutoloon Docent Hebreeuws, Nettoloon Docent Hebreeuws, Vakantiedagen Docent Hebreeuws, Pensioen Docent Hebreeuws.

Competenties, skills & vaardigheden docent hebreeuws

 • Resultaatgerichtheid
 • Discipline
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Doorzettingsvermogen
 • Omgaan met details
 • Aanpassingsvermogen
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Inzicht in omgeving
 • Overtuigen
 • Verstand van Hebreeuwse taal
 • Vloeiend Hebreeuws lezen, spreken en schrijven
Mensen vonden ons op: Kennis Docent Hebreeuws, Vaardigheden Docent Hebreeuws, Attitude Docent Hebreeuws, Kwalificaties Docent Hebreeuws, Competentieprofiel Docent Hebreeuws.

Boeken voor het beroep docent hebreeuws

Wil je meer weten over het beroep docent hebreeuws? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent hebreeuws bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent hebreeuws te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Doeltreffende didactiek | Walter Geerts

directe instructie en differentiatie voor de lerende leraar - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789046906194 | 175 pagina's

Doeltreffende didactiek 1e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046906194 Ervaren leraren weten intuïtief welke didactische handigheid ze moeten kiezen voor een bepaalde situatie of leerling. Maar hoe pak je het als beginne...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent Hebreeuws, Docent Hebreeuws ebooks, boek Docent Hebreeuws.

Persoonstypen docent Hebreeuws

De docent Hebreeuws is een waarnemer. Hij let op de ontwikkelingen van mensen in de klas, houdt deze nauwgezet bij, kent zijn leerlingen en treedt waar nodig streng op. Daarnaast is de docent Hebreeuws een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van de Hebreeuwse taal over op leerlingen en geeft geduldig les om de leerlingen/studenten zoveel mogelijk bij te brengen en te helpen naar hun examen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent Hebreeuws, Karakter Docent Hebreeuws.

Netwerk docent Hebreeuws

Het netwerk van de docent Hebreeuws bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's en de directeur van de school. Eventueel kan het netwerk van de docent Hebreeuws ook bestaan uit de ouders van leerlingen op ouderavonden.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent Hebreeuws, Medewerkers Docent Hebreeuws.

Is het beroep docent Hebreeuws iets voor jou?

Zou je graag docent Hebreeuws willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent Hebreeuws bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent Hebreeuws, beroepskeuzetest Docent Hebreeuws, beroep Docent Hebreeuws kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent Hebreeuws

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent Hebreeuws is gemiddeld. Er zijn voldoende scholen op zoek naar leraren Hebreeuws, zowel part time als fulltime. De docent Hebreeuws moet om aangenomen te worden op een school wel een diploma ''Docent Hebreeuws'' of ''leraar VHO in Hebreeuws'' hebben behaald en eventueel voldoende werkervaring hebben.

Arbeidsmarktperspectief score docent Hebreeuws

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent Hebreeuws. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent Hebreeuws, Promotie mogelijkheden Docent Hebreeuws, Carriere Docent Hebreeuws.

Solliciteren op de functie docent Hebreeuws

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent Hebreeuws dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent Hebreeuws belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent Hebreeuws. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent Hebreeuws, CV Docent Hebreeuws, sollicitatie Docent Hebreeuws.

Interviews met docent Hebreeuws

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent Hebreeuws

Vacatures docent hebreeuws

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent Hebreeuws? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent Hebreeuws. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent Hebreeuws geeft les in het vak Hebreeuws. De docent Hebreeuws geeft les aan HAVO en VWO klassen op een middelbare school, op een gymnasium, op het volwassenenonderwijs of op een MBO of HBO opleiding (met bijvoorbeeld de richting Tolk). De docent Hebreeuws geeft les in het vak Hebreeuws.

Beoordeling Docent Hebreeuws

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent Hebreeuws' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent Hebreeuws

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep