U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent MS Office

Docent MS Office worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent MS Office? Lees de functieomschrijving.

De docent MS Office geeft les in het vak MS Office.

De docent MS Office geeft les op MBO opleidingen of HBO opleidingen in de richting informatica andere soortgelijke opleidingen. Daarnaast kan de docent MS Office freelance cursussen, trainingen en workshops geven.

De docent MS Office geeft les in het vak MS Office. Nadat de leerlingen/studenten alle lessen hebben gevolgd kennen ze de programma's van MS Office van binnen en buiten (waaronder het gebruik van Word en Excel) en kunnen ze deze kennis goed gebruiken binnen hun toekomstige beroep.

De docent MS Office ontwikkelt (met behulp van het programma MS Office) zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen opdrachten, huiswerk en toetsen die hij vervolgens nakijkt en eventueel becijfert. Naar aanleiding van het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les houdt de docent MS Office de studieontwikkeling en studievoortgang van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bij en biedt ze waar nodig individuele begeleiding.

De docent MS Office heeft kennis van het programma MS Office en weet zijn kennis op een leuke, educatieve en interessante manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent MS Office ook aanwezig bij vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en de school.

Mensen vonden ons op: Job Docent MS Office, Baan Docent MS Office, Docent MS Office Worden, Functie-eisen Docent MS Office, Verantwoordelijkheden Docent MS Office, Functieprofiel Docent MS Office, Wat doet een Docent MS Office, Werken als Docent MS Office.

Docent MS Office worden: Opleiding tot docent MS Office

Voor het beroep van docent MS Office is geen specifieke opleiding. Wel kan de docent MS Office een opleiding ''ICT'', ''Informatica'' of een andere soortgelijke opleiding hebben gevolgd.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent MS Office, Docent MS Office Worden, Opleidingsniveau Docent MS Office, Scholing Docent MS Office, Studie Docent MS Office, Bijscholing Docent MS Office, Omscholing Docent MS Office.

Organisaties waar een docent MS Office doorgaans werkzaam is

De docent MS Office werkt op een MBO of HBO opleiding op een school of geeft freelance cursussen/lessen/workshops MS Office.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent MS Office, Docent MS Office Worden, Opleidingsniveau Docent MS Office, Scholing Docent MS Office, Studie Docent MS Office, Bijscholing Docent MS Office, Omscholing Docent MS Office.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent MS Office

De docent MS Office die op een vaste school voor een vaste werkgever werkzaam is verdiend tussen de €1300,- en €1700,- bruto per maand. De docent MS Office die freelance cursussen/workshops/trainen geeft mag zijn eigen prijs bepalen; voor hem valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent MS Office, Loon Docent MS Office, Wat verdien je als Docent MS Office, Salarisschaal Docent MS Office, Salarisindicatie Docent MS Office, Bonus Docent MS Office, CAO Docent MS Office, Brutoloon Docent MS Office, Nettoloon Docent MS Office, Vakantiedagen Docent MS Office, Pensioen Docent MS Office.

Competenties, skills & vaardigheden docent ms office

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van MS Office
Mensen vonden ons op: Kennis Docent MS Office, Vaardigheden Docent MS Office, Attitude Docent MS Office, Kwalificaties Docent MS Office, Competentieprofiel Docent MS Office.

Boeken voor het beroep docent ms office

Wil je meer weten over het beroep docent ms office? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent ms office bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent ms office te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent MS Office, Docent MS Office ebooks, boek Docent MS Office.

Persoonstypen docent MS Office

De docent MS Office is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak MS Office over op zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent MS Office een waarnemer. Hij let goed op de leerlingen/studenten, let op hun studieontwikkeling en studievoortgang, treedt waar nodig streng op en geeft ze waar nodig individuele begeleiding om ze te helpen het programma beter te leren kennen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent MS Office, Karakter Docent MS Office.

Netwerk docent MS Office

Het netwerk van de docent MS Office bestaat uit zijn leerlingen/studenten/mensen die de workshops/cursussen volgen, zijn collega's, en zijn werkgever.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent MS Office, Medewerkers Docent MS Office.

Is het beroep docent MS Office iets voor jou?

Zou je graag docent MS Office willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent MS Office bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent MS Office, beroepskeuzetest Docent MS Office, beroep Docent MS Office kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent MS Office

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent MS Office is gemiddeld. De docent MS Office kan in vaste dienst worden genomen bij een school om aan meerdere opleidingen les te gaan geven of kan freelance cursussen/lessen/workshops geven. Daarnaast kan hij de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere computerprogramma's les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent MS Office

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent MS Office. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent MS Office, Promotie mogelijkheden Docent MS Office, Carriere Docent MS Office.

Solliciteren op de functie docent MS Office

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent MS Office dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent MS Office belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent MS Office. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent MS Office, CV Docent MS Office, sollicitatie Docent MS Office.

Interviews met docent MS Office

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent MS Office

Vacatures docent ms office

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent MS Office? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent MS Office. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent MS Office geeft les in het vak MS Office. De docent MS Office geeft les op MBO opleidingen of HBO opleidingen in de richting informatica andere soortgelijke opleidingen. Daarnaast kan de docent MS Office freelance cursussen, trainingen en workshops geven.

Beoordeling Docent MS Office

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent MS Office' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent MS Office

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Klinkt interessant en uitdagend, ik zou hier graag in willen omscholen na een vaste baan bij een bank in de ICT met redelijk wat Office ervaringen. Hoe pak ik dat aan, waar kan ik meer informatie vinden, hoe kom ik in contact met docenten die dit al doen?

Begrijp ook dat er geen leraarsbevoegdheid nodig is?

 

Groet, Anton

 

Door: Anton

Probeer het eens bij de Nationale Vacaturebank.

Door: walter

Reageer op dit beroep