U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent Turks

Docent Turks worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent Turks? Lees de functieomschrijving.

De docent Turks geeft les in het vak Turks.

De docent Turks geeft les op een middelbare school (aan HAVO of VWO klassen), op een gymnasium, op het volwassenenonderwijs of op een MBO of HBO opleiding of de universiteit. De docent Turks geeft les in het vak Turks. Hij geeft zijn leerlingen/studenten zowel schriftelijk als mondelinge les en leert zijn leerlingen/studenten de Turkse taal zowel goed lezen en grammaticaal goed schrijven als spreken. Daarnaast geeft de docent Turks ook les over de Turkse cultuur. Naast zijn klassikale les geeft hij zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, toetsen en tentamens om ze zichzelf zo optimaal mogelijk te laten voorbereiden en ontwikkelen naar het examen toe zodat zij deze kunnen halen.

De docent Turks ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal, opdrachten, toetsen en de tentamens. Hij geeft zijn leerlingen/studenten deze opdrachten, toetsen en tentamens, kijkt deze na en becijfert deze. Daarnaast zal hij, naast zijn taken binnen de klas, thuis ook tijd nemen om opdrachten na te kijken en is hij aanwezig tijdens vergaderingen om te vergaderen met zijn collega's.

De docent Turks heeft zelf veel verstand van de Turkse taal, kan deze vloeiend spreken, lezen en schrijven en weet zijn kennis op een goede, duidelijke, interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten vervelend doen om zo de orde in de klas te bewaren.

Mensen vonden ons op: Job Docent Turks, Baan Docent Turks, Docent Turks Worden, Functie-eisen Docent Turks, Verantwoordelijkheden Docent Turks, Functieprofiel Docent Turks, Wat doet een Docent Turks, Werken als Docent Turks.

Docent Turks worden: Opleiding tot docent Turks

De docent Turks heeft een opleiding ''Docent Turks/Leraar vo 1e graads Turks'' gevolgd. Deze opleiding is WO en twee, drie of vierjarig.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent Turks, Docent Turks Worden, Opleidingsniveau Docent Turks, Scholing Docent Turks, Studie Docent Turks, Bijscholing Docent Turks, Omscholing Docent Turks.

Organisaties waar een docent Turks doorgaans werkzaam is

De docent Turks werkt op een middelbare school, een gymnasium, het volwassenenonderwijs, of op een MBO of HBO opleiding of universiteit.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent Turks, Docent Turks Worden, Opleidingsniveau Docent Turks, Scholing Docent Turks, Studie Docent Turks, Bijscholing Docent Turks, Omscholing Docent Turks.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent Turks

De docent Turks verdient tussen de €1500,- en €2200,- bruto per maand (afhankelijk van het aantal jaren werkervaring).

Mensen vonden ons op: Salaris Docent Turks, Loon Docent Turks, Wat verdien je als Docent Turks, Salarisschaal Docent Turks, Salarisindicatie Docent Turks, Bonus Docent Turks, CAO Docent Turks, Brutoloon Docent Turks, Nettoloon Docent Turks, Vakantiedagen Docent Turks, Pensioen Docent Turks.

Competenties, skills & vaardigheden docent turks

 • Analytisch
 • Resultaatgerichtheid
 • Discipline
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Innovatief
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Accuratesse
 • Presenteren
 • Visie
 • Luisteren
 • Inzicht in omgeving
 • Vloeiend Turks kunnen spreken, schrijven en lezen
Mensen vonden ons op: Kennis Docent Turks, Vaardigheden Docent Turks, Attitude Docent Turks, Kwalificaties Docent Turks, Competentieprofiel Docent Turks.

Boeken voor het beroep docent turks

Wil je meer weten over het beroep docent turks? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent turks bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent turks te komen.

Turks Fruit | Jan Wolkers

Nederlands | 47e druk | Hardcover | 9789029077033 | 192 pagina's

"Turks fruit is een roman waarin Wolkers op een perfecte manier grote thema's als liefde, dood en vergankelijkheid heeft weten te verbinden; geschreven in een stijl die niets aan kracht heeft verloren.' Pieter Steinz In Turks fruit beschrijft Wolkers de h...

Hercai | Algan, Sümeyye

Hercai - Turkstalig | Paperback | 9786051730400 | 432 pagina's

Hercai Her şey, zamansız bir ölüm yüzünden başladı. Bu ölüm beraberinde, körpe bir yüreğe öfke ve kin getirdi. Aradan uzun, çok uzun yıllar geçti. Genç bir adamın kalbi ve ruhu birbirinden harap duygularla, acımasızca perçinlendi. Öyle ki, bu hissiyatlar ...

Voor Dummies - Turks voor Dummies | Elif Dilmaç

Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789045353296 | 384 pagina's

Voor Dummies - Turks voor Dummies 1e druk is een boek van Elif Dilmaç uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045353296 'Turks voor Dummies' is de onmisbare taalcursus voor iedereen die een woordje Turks wil leren begrijpen of spreken en zich verstaanbaar w...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent Turks, Docent Turks ebooks, boek Docent Turks.

Persoonstypen docent Turks

De docent Turks is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van de Turkse taal over op zijn leerlingen, geeft ze goede mondelinge en theoretische les en geeft zijn leerlingen/studenten waar nodig individuele begeleiding. Hij wil zijn leerlingen zoveel mogelijk leren en helpen om ervoor te zorgen dat zij over de benodigde kennis beschikken waarmee ze hun examen kunnen halen. Daarnaast is de docent Turks een waarnemer. Hij let goed op de ontwikkeling van zijn leerlingen/studenten en spreekt met ze om te kijken waar hij ze nog meer kan helpen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent Turks, Karakter Docent Turks.

Netwerk docent Turks

Het netwerk van de docent Turks bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en eventueel de ouders van leerlingen/studenten op ouderavonden.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent Turks, Medewerkers Docent Turks.

Is het beroep docent Turks iets voor jou?

Zou je graag docent Turks willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent Turks bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent Turks, beroepskeuzetest Docent Turks, beroep Docent Turks kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent Turks

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid voor de docent Turks met een diploma (en eventueel voldoende werkervaring).

Daarnaast kan de docent Turks doorgroeien binnen het onderwijs door ook een mentorrol op zich nemen.

Arbeidsmarktperspectief score docent Turks

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent Turks. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent Turks, Promotie mogelijkheden Docent Turks, Carriere Docent Turks.

Solliciteren op de functie docent Turks

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent Turks dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent Turks belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent Turks. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent Turks, CV Docent Turks, sollicitatie Docent Turks.

Interviews met docent Turks

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent Turks

Vacatures docent turks

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent Turks? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent Turks. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent Turks geeft les in het vak Turks. De docent Turks geeft les op een middelbare school (aan HAVO of VWO klassen), op een gymnasium, op het volwassenenonderwijs of op een MBO of HBO opleiding of de universiteit. De docent Turks geeft les in het vak Turks.

Beoordeling Docent Turks

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent Turks' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent Turks

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep