U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent anatomie en bewegingsleer » Boeken

Boeken Docent anatomie en bewegingsleer

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent anatomie en bewegingsleer is gemiddeld. Er is gemiddeld veel werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent anatomie en bewegingsleer zich ook in andere vakken in hetzelfde vakgebied/opleidingsgebied specialiseren en ook daarin les gaan geven.

Naast zijn werkzaamheden in de klas kan de docent anatomie en bewegingsleer ook een andere rol binnen het onderwijs op zich nemen (waaronder bijvoorbeeld een mentorrol).

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Docent anatomie en bewegingsleer. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Docent anatomie en bewegingsleer. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Docent anatomie en bewegingsleer die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Bewegingsleer / 3 De romp en de wervelkolom | I.A. Kapandji

deel iii de romp en de wervelkolom - Nederlands | Druk: 2nd 2009 ed. | Paperback | 9789031361809 | 257 pagina's

Bewegingsleer / 3 De romp en de wervelkolom 2e druk is een boek van I.A. Kapandji uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031361809 Voor het kunnen begrijpen van de afwijkingen van het bewegingsapparaat is een diepgaande kennis van de bewegingsle...
Bestellen