U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent babymassage

Docent babymassage worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent babymassage? Lees de functieomschrijving.

De docent babymassage geeft les in babymassage.

De docent babymassage geeft lessen/cursussen/workshops aan mensen die bij hem de les komen volgen (dus bijvoorbeeld op locatie, meestal bij de docent thuis). Deze mensen willen leren hoe zij hun eigen baby kunnen masseren om de baby relaxt te krijgen. De docent babymassage geeft zijn leerlingen les in alle facetten van de babymassage. De leerlingen leren masseren (zowel op volwassenen als later op een babypop) om de verschillende massagetechnieken en olies in de vingers te krijgen. Vervolgens geeft de docent babymassage zijn leerlingen de opdracht om de opdrachten die hij geeft thuis op hun eigen baby te oefenen. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan til en draagtechnieken, lichaamstaal en het opzetten van eigen workshops.

De docent babymassage heeft zijn eigen lesmateriaal ontwikkelt en geeft zijn leerlingen zowel theorie als praktijkles. Hij geeft zijn leerlingen verschillende opdrachten rondom de babymassage om zijn leerlingen zo alle kneepjes van de babymassage te leren.

De docent babymassage heeft zelf verstand van babymassage en kan deze kennis op een leuke en interessante manier op zijn leerlingen overbrengen. Daarnaast moet hij verantwoordelijk kunnen werken; als de docent babymassage verkeerde tips geeft kan dit pijn veroorzaken bij de baby's van zijn leerlingen

Mensen vonden ons op: Job Docent babymassage, Baan Docent babymassage, Docent babymassage Worden, Functie-eisen Docent babymassage, Verantwoordelijkheden Docent babymassage, Functieprofiel Docent babymassage, Wat doet een Docent babymassage, Werken als Docent babymassage.

Docent babymassage worden: Opleiding tot docent babymassage

De docent babymassage heeft een opleiding ''Docent babymassage'' gevolgd. Dit kan bij verschillende opleiders in Nederland.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent babymassage, Docent babymassage Worden, Opleidingsniveau Docent babymassage, Scholing Docent babymassage, Studie Docent babymassage, Bijscholing Docent babymassage, Omscholing Docent babymassage.

Organisaties waar een docent babymassage doorgaans werkzaam is

De docent babymassage werkt freelance en voor zichzelf.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent babymassage, Docent babymassage Worden, Opleidingsniveau Docent babymassage, Scholing Docent babymassage, Studie Docent babymassage, Bijscholing Docent babymassage, Omscholing Docent babymassage.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent babymassage

Voor het salaris van de docent babymassage valt geen specifieke indicatie te geven. De docent babymassage mag voor zijn lessen, cursussen en workshops een eigen prijs bepalen en dit is dus per docent babymassage verschillend.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent babymassage, Loon Docent babymassage, Wat verdien je als Docent babymassage, Salarisschaal Docent babymassage, Salarisindicatie Docent babymassage, Bonus Docent babymassage, CAO Docent babymassage, Brutoloon Docent babymassage, Nettoloon Docent babymassage, Vakantiedagen Docent babymassage, Pensioen Docent babymassage.

Competenties, skills & vaardigheden docent babymassage

 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Kritisch
 • Sociabiliteit
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Sensitiviteit
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Inzicht in omgeving
 • Verstand van babymassage
Mensen vonden ons op: Kennis Docent babymassage, Vaardigheden Docent babymassage, Attitude Docent babymassage, Kwalificaties Docent babymassage, Competentieprofiel Docent babymassage.

Boeken voor het beroep docent babymassage

Wil je meer weten over het beroep docent babymassage? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent babymassage bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent babymassage te komen.

Shantala babymassage | F. Leboyer

Een Traditionele Kunst - Nederlands | 5e druk | Paperback | 9789076771298 | 104 pagina's

Een traditionele kunst. Artsen en vroedvrouwen wijzen er steeds weer op dat baby-massage de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby bevordert. Dit boek laat door middel van talrijke mooie foto's en inspirerende teksten zien hoe dat al eeuwenl...

Babymassage | Suzanne Reese

gezonder groeien door liefdevolle massage - Nederlands | 1e druk | Hardcover | 9789045317960 | 68 pagina's

Babymassage zorgt voor een betere hechting tussen ouder en kind, het kalmeren van angst en kan het de groei van uw baby stimuleren. De voordelen en positieve effecten van babymassage zijn tegenwoordig alom bekend en bewezen door wetenschappelijk onderzoek...

Vlekkeloos Nederlands | Dick Pak

voor de docent - Nederlands | 1e druk | Hardcover | 9789077018989 | 212 pagina's

Vlekkeloos Nederlands 1e druk is een boek van Dick Pak uitgegeven bij Pak, Uitgeverij. ISBN 9789077018989 Vlekkeloos Nederlands is een boek van Dick Pak...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent babymassage, Docent babymassage ebooks, boek Docent babymassage.

Persoonstypen docent babymassage

De docent babymassage is een gever. Hij geeft zijn kennis op het gebied van babymassage over op zijn leerlingen en leert ze hoe zij hun baby het beste kunnen masseren. Daarnaast is de docent babymassage een waarnemer. Hij let goed op hoe zijn leerlingen elkaar en de pop masseren om ze tips en adviezen te geven en te kijken of het goed gaat.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent babymassage, Karakter Docent babymassage.

Netwerk docent babymassage

Het netwerk van de docent babymassage bestaat uit zijn leerlingen.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent babymassage, Medewerkers Docent babymassage.

Is het beroep docent babymassage iets voor jou?

Zou je graag docent babymassage willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent babymassage bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent babymassage, beroepskeuzetest Docent babymassage, beroep Docent babymassage kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent babymassage

Het arbeidsmarktperspectief is afhankelijk van de docent babymassage in kwestie. Hij kan zelf bepalen hoeveel cursussen/lessen/workshops hij geeft en moet zelf reclame voor zichzelf maken en zichzelf op de markt zetten om zo leerlingen aan te trekken.

Arbeidsmarktperspectief score docent babymassage

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent babymassage. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Redelijk
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent babymassage, Promotie mogelijkheden Docent babymassage, Carriere Docent babymassage.

Solliciteren op de functie docent babymassage

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent babymassage dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent babymassage belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent babymassage. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent babymassage, CV Docent babymassage, sollicitatie Docent babymassage.

Interviews met docent babymassage

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent babymassage

Vacatures docent babymassage

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent babymassage? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent babymassage. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent babymassage geeft les in babymassage. De docent babymassage geeft lessen/cursussen/workshops aan mensen die bij hem de les komen volgen (dus bijvoorbeeld op locatie, meestal bij de docent thuis). Deze mensen willen leren hoe zij hun eigen baby kunnen masseren om de baby relaxt te krijgen.

Beoordeling Docent babymassage

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent babymassage' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent babymassage

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep