U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent consumentengedrag

Docent consumentengedrag worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent consumentengedrag? Lees de functieomschrijving.

De docent consumentengedrag geeft les in het vak consumentengedrag.

De docent consumentengedrag geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, communicatiemanagement of een andere soortgelijke opleiding. De docent consumentengedrag geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak consumentengedrag. De docent consumentengedrag leert zijn leerlingen/studenten kennismaken met de verschillende theoretische benamingen van consumentengedrag en geeft les over onderwerpen als de invloeden van kennis en van emoties op consumentengedrag en de invloed van de fysieke en sociale context op consumentengedrag.

De docent consumentengedrag ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, projecten, toetsen en tentamens en bekijkt deze, bespreekt deze en becijfert deze. Na aanleiding van al deze opdrachten kijkt de docent consumentengedrag naar de studievoortgang en ontwikkelingen van de leerlingen/studenten, bespreekt deze met hen en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

De docent consumentengedrag heeft verstand van het vak consumentengedrag en weet dit op een interessante, leuke en educatieve manier over te brengen op zijn leerlingen/studenten. Hij let goed op hun studievoortgang en let daarnaast op hun houding en gedrag in de klas en treedt waar nodig streng op wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om de orde in de klas te bewaren of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent consumentengedrag de leerlingen/studenten ook op stage bezoeken om te kijken hoe het daar met ze gaat en om hun vordering met de stagebegeleider te bespreken. Ook zal hij aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om de school, de opleiding en de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Mensen vonden ons op: Job Docent consumentengedrag, Baan Docent consumentengedrag, Docent consumentengedrag Worden, Functie-eisen Docent consumentengedrag, Verantwoordelijkheden Docent consumentengedrag, Functieprofiel Docent consumentengedrag, Wat doet een Docent consumentengedrag, Werken als Docent consumentengedrag.

Docent consumentengedrag worden: Opleiding tot docent consumentengedrag

De docent consumentengedrag heeft zelf een WO of HBO opleiding communicatie gedaan (bijvoorbeeld ''communicatiewetenschap'', ''communicatie'', ''communicatie en Informatiewetenschappen'' of ''Tekst en communicatie'' en is na enige jaren praktijkervaring les gaan geven als docent consumentengedrag.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent consumentengedrag, Docent consumentengedrag Worden, Opleidingsniveau Docent consumentengedrag, Scholing Docent consumentengedrag, Studie Docent consumentengedrag, Bijscholing Docent consumentengedrag, Omscholing Docent consumentengedrag.

Organisaties waar een docent consumentengedrag doorgaans werkzaam is

De docent consumentengedrag werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent consumentengedrag, Docent consumentengedrag Worden, Opleidingsniveau Docent consumentengedrag, Scholing Docent consumentengedrag, Studie Docent consumentengedrag, Bijscholing Docent consumentengedrag, Omscholing Docent consumentengedrag.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent consumentengedrag

De docent consumentengedrag verdient tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent consumentengedrag, Loon Docent consumentengedrag, Wat verdien je als Docent consumentengedrag, Salarisschaal Docent consumentengedrag, Salarisindicatie Docent consumentengedrag, Bonus Docent consumentengedrag, CAO Docent consumentengedrag, Brutoloon Docent consumentengedrag, Nettoloon Docent consumentengedrag, Vakantiedagen Docent consumentengedrag, Pensioen Docent consumentengedrag.

Competenties, skills & vaardigheden docent consumentengedrag

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van consumentengedrag
Mensen vonden ons op: Kennis Docent consumentengedrag, Vaardigheden Docent consumentengedrag, Attitude Docent consumentengedrag, Kwalificaties Docent consumentengedrag, Competentieprofiel Docent consumentengedrag.

Boeken voor het beroep docent consumentengedrag

Wil je meer weten over het beroep docent consumentengedrag? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent consumentengedrag bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent consumentengedrag te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

Influence | Robert B. Cialdini

The Psychology of Persuasion - Engels | Druk: Revised ed. | Paperback | 9780061241895 | 336 pagina's

Influence: Science and Practiceis an examination of the psychology of compliance (i.e. uncovering which factors cause a person to say “yes” to another's request). Written in a narrative style combined with scholarly research, Cialdini combines evidence fr...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent consumentengedrag, Docent consumentengedrag ebooks, boek Docent consumentengedrag.

Persoonstypen docent consumentengedrag

De docent consumentengedrag is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten en daarnaast op de ontwikkelingen binnen de huidige maatschappij en cultuur. Daarnaast is de docent consumentengedrag een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak consumentengedrag over op zijn leerlingen/studenten en geeft waar nodig individuele begeleiding of extra adviezen en/of tips.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent consumentengedrag, Karakter Docent consumentengedrag.

Netwerk docent consumentengedrag

Het netwerk van de docent consumentengedrag bestaat uit zijn collega's, de directeur van de school, zijn leerlingen/studenten, de stagebegeleiders op de stagebedrijven en mensen uit het vak.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent consumentengedrag, Medewerkers Docent consumentengedrag.

Is het beroep docent consumentengedrag iets voor jou?

Zou je graag docent consumentengedrag willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent consumentengedrag bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent consumentengedrag, beroepskeuzetest Docent consumentengedrag, beroep Docent consumentengedrag kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent consumentengedrag

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent consumentengedrag is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen.Naast zijn werkzaamheden in de klas kan de docent consumentengedrag ook een mentorrol op zich nemen op de opleiding waar hij werkt.

Arbeidsmarktperspectief score docent consumentengedrag

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent consumentengedrag. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent consumentengedrag, Promotie mogelijkheden Docent consumentengedrag, Carriere Docent consumentengedrag.

Solliciteren op de functie docent consumentengedrag

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent consumentengedrag dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent consumentengedrag belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent consumentengedrag. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent consumentengedrag, CV Docent consumentengedrag, sollicitatie Docent consumentengedrag.

Interviews met docent consumentengedrag

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent consumentengedrag

Vacatures docent consumentengedrag

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent consumentengedrag? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent consumentengedrag. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent consumentengedrag geeft les in het vak consumentengedrag. De docent consumentengedrag geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, communicatiemanagement of een andere soortgelijke opleiding. De docent consumentengedrag geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak consumentengedrag.

Beoordeling Docent consumentengedrag

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent consumentengedrag' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent consumentengedrag

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep