U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent controlebeginselen

Docent controlebeginselen worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent controlebeginselen? Lees de functieomschrijving.

De docent controlebeginselen geeft les in het vak controlebeginselen.

De docent controlebeginselen geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent controlebeginselen is zijn kennis en visie op het gebied van het vak controlebeginselen overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

De docent controlebeginselen ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent controlebeginselen de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent controlebeginselen heeft verstand van het vak controlebeginselen en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent controlebeginselen projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent controlebeginselen ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent controlebeginselen, Baan Docent controlebeginselen, Docent controlebeginselen Worden, Functie-eisen Docent controlebeginselen, Verantwoordelijkheden Docent controlebeginselen, Functieprofiel Docent controlebeginselen, Wat doet een Docent controlebeginselen, Werken als Docent controlebeginselen.

Docent controlebeginselen worden: Opleiding tot docent controlebeginselen

De docent controlebeginselen heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' gevolgd (HBO, vierjarig).

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent controlebeginselen, Docent controlebeginselen Worden, Opleidingsniveau Docent controlebeginselen, Scholing Docent controlebeginselen, Studie Docent controlebeginselen, Bijscholing Docent controlebeginselen, Omscholing Docent controlebeginselen.

Organisaties waar een docent controlebeginselen doorgaans werkzaam is

De docent controlebeginselen geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent controlebeginselen, Docent controlebeginselen Worden, Opleidingsniveau Docent controlebeginselen, Scholing Docent controlebeginselen, Studie Docent controlebeginselen, Bijscholing Docent controlebeginselen, Omscholing Docent controlebeginselen.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent controlebeginselen

Het salaris van de docent controlebeginselen die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent controlebeginselen, Loon Docent controlebeginselen, Wat verdien je als Docent controlebeginselen, Salarisschaal Docent controlebeginselen, Salarisindicatie Docent controlebeginselen, Bonus Docent controlebeginselen, CAO Docent controlebeginselen, Brutoloon Docent controlebeginselen, Nettoloon Docent controlebeginselen, Vakantiedagen Docent controlebeginselen, Pensioen Docent controlebeginselen.

Competenties, skills & vaardigheden docent controlebeginselen

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Inzicht in omgeving
 • Verstand van het vak controlebeginselen
Mensen vonden ons op: Kennis Docent controlebeginselen, Vaardigheden Docent controlebeginselen, Attitude Docent controlebeginselen, Kwalificaties Docent controlebeginselen, Competentieprofiel Docent controlebeginselen.

Boeken voor het beroep docent controlebeginselen

Wil je meer weten over het beroep docent controlebeginselen? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent controlebeginselen bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent controlebeginselen te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent controlebeginselen, Docent controlebeginselen ebooks, boek Docent controlebeginselen.

Persoonstypen docent controlebeginselen

De docent controlebeginselen is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent controlebeginselen ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak controlebeginselen over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent controlebeginselen, Karakter Docent controlebeginselen.

Netwerk docent controlebeginselen

Het netwerk van de docent controlebeginselen bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent controlebeginselen, Medewerkers Docent controlebeginselen.

Is het beroep docent controlebeginselen iets voor jou?

Zou je graag docent controlebeginselen willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent controlebeginselen bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent controlebeginselen, beroepskeuzetest Docent controlebeginselen, beroep Docent controlebeginselen kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent controlebeginselen

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent controlebeginselen is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent controlebeginselen de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent controlebeginselen

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent controlebeginselen. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent controlebeginselen, Promotie mogelijkheden Docent controlebeginselen, Carriere Docent controlebeginselen.

Solliciteren op de functie docent controlebeginselen

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent controlebeginselen dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent controlebeginselen belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent controlebeginselen. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent controlebeginselen, CV Docent controlebeginselen, sollicitatie Docent controlebeginselen.

Interviews met docent controlebeginselen

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent controlebeginselen

Vacatures docent controlebeginselen

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent controlebeginselen? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent controlebeginselen. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent controlebeginselen geeft les in het vak controlebeginselen. De docent controlebeginselen geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent controlebeginselen is zijn kennis en visie op het gebied van het vak controlebeginselen overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent controlebeginselen

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent controlebeginselen' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent controlebeginselen

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep