U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent creatief schrijven » Boeken

Boeken Docent creatief schrijven

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent creatief schrijven is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende scholen en daarnaast kan de docent creatief schrijven ook gaan werken bij een centrum voor de kunsten of freelance cursussen/workshops/lessen gaan geven.

De docent creatief schrijven kan meerdere rollen (waaronder die van mentor) op zich nemen en zo doorgroeien binnen het onderwijs en/of naast het onderwijs ook blijven werken als creatief schrijver.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Docent creatief schrijven. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Docent creatief schrijven. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Docent creatief schrijven die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

How to Write a Heartfelt Letter of Appreciation to a Teacher, Coach, Mentor, or Student | Lynette M Smith

Engels | Paperback | 9780996578158 | 70 pagina's

Imagine a world of people focused on gratitude for one another. You can make it so This guide helps you touch teachers, coaches, mentors, and students with your genuine, original letters that will be treasured forever. It includes everything relevant for ...
Bestellen