U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent crisiscommunicatie

Docent crisiscommunicatie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent crisiscommunicatie? Lees de functieomschrijving.

De docent crisiscommunicatie geeft les in het vak crisiscommunicatie.

De docent crisiscommunicatie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, communicatiemanagement of een andere soortgelijke opleiding. Ook kan de docent crisiscommunicatie trainingen crisiscommunicatie geven. De docent crisiscommunicatie geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak crisiscommunicatie. Zo geeft hij zijn leerlingen/studenten lessen over hoe in te grijpen en te handelen tijdens een crisis, het maken van een crisisprotocol en het inschatten van situaties. Na het halen van dit vak kunnen de leerlingen/studenten hun kennis van het vak crisiscommunicatie meenemen binnen hun toekomstige beroep.

De docent crisiscommunicatie ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, projecten, toetsen en tentamens en bekijkt deze, bespreekt deze en becijfert deze. Na aanleiding van al deze opdrachten kijkt de docent crisiscommunicatie naar de studievoortgang en ontwikkelingen van de leerlingen/studenten, bespreekt deze met hen en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

De docent crisiscommunicatie heeft verstand van het vak crisiscommunicatie en weet dit op een interessante, leuke en educatieve manier over te brengen op zijn leerlingen/studenten. Hij let goed op hun studievoortgang en let daarnaast op hun houding en gedrag in de klas en treedt waar nodig streng op wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om de orde in de klas te bewaren of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent crisiscommunicatie de leerlingen/studenten ook op stage bezoeken om te kijken hoe het daar met ze gaat en om hun vordering met de stagebegeleider te bespreken. Ook zal hij aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om de school, de opleiding en de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Mensen vonden ons op: Job Docent crisiscommunicatie, Baan Docent crisiscommunicatie, Docent crisiscommunicatie Worden, Functie-eisen Docent crisiscommunicatie, Verantwoordelijkheden Docent crisiscommunicatie, Functieprofiel Docent crisiscommunicatie, Wat doet een Docent crisiscommunicatie, Werken als Docent crisiscommunicatie.

Docent crisiscommunicatie worden: Opleiding tot docent crisiscommunicatie

De docent crisiscommunicatie heeft zelf een WO of HBO opleiding communicatie gedaan (bijvoorbeeld ''communicatiewetenschap'', ''communicatie'', ''communicatie en Informatiewetenschappen'' of ''Tekst en communicatie'' en is na enige jaren praktijkervaring les gaan geven als docent crisiscommunicatie.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent crisiscommunicatie, Docent crisiscommunicatie Worden, Opleidingsniveau Docent crisiscommunicatie, Scholing Docent crisiscommunicatie, Studie Docent crisiscommunicatie, Bijscholing Docent crisiscommunicatie, Omscholing Docent crisiscommunicatie.

Organisaties waar een docent crisiscommunicatie doorgaans werkzaam is

De docent crisiscommunicatie werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent crisiscommunicatie, Docent crisiscommunicatie Worden, Opleidingsniveau Docent crisiscommunicatie, Scholing Docent crisiscommunicatie, Studie Docent crisiscommunicatie, Bijscholing Docent crisiscommunicatie, Omscholing Docent crisiscommunicatie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent crisiscommunicatie

De docent crisiscommunicatie verdient tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is. De docent crisiscommunicatie die alleen trainingen geeft mag over het algemeen zijn eigen tarief bepalen; voor hem valt geen specifieke indicatie te geven.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent crisiscommunicatie, Loon Docent crisiscommunicatie, Wat verdien je als Docent crisiscommunicatie, Salarisschaal Docent crisiscommunicatie, Salarisindicatie Docent crisiscommunicatie, Bonus Docent crisiscommunicatie, CAO Docent crisiscommunicatie, Brutoloon Docent crisiscommunicatie, Nettoloon Docent crisiscommunicatie, Vakantiedagen Docent crisiscommunicatie, Pensioen Docent crisiscommunicatie.

Competenties, skills & vaardigheden docent crisiscommunicatie

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van crisiscommunicatie
Mensen vonden ons op: Kennis Docent crisiscommunicatie, Vaardigheden Docent crisiscommunicatie, Attitude Docent crisiscommunicatie, Kwalificaties Docent crisiscommunicatie, Competentieprofiel Docent crisiscommunicatie.

Boeken voor het beroep docent crisiscommunicatie

Wil je meer weten over het beroep docent crisiscommunicatie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent crisiscommunicatie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent crisiscommunicatie te komen.

Risico- en crisiscommunicatie | Hans Siepel

succesfactoren in crisissituaties - Nederlands | 4e druk | Paperback | 9789046904220 | 262 pagina's

Risico- en crisiscommunicatie 4e druk is een boek van Hans Siepel uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904220 Risico's en crises maken deel uit van ons dagelijks leven. Rampen dichtbij en ver weg treffen grote groepen mensen en vragen om betekenisvolle ri...

Praktisch didactisch | Vita Olijhoek

adviezen voor de NT2-docent - Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789046905807 | 202 pagina's

Praktisch didactisch 1e druk is een boek van Vita Olijhoek uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046905807 'Hoe kan ik mijn cursisten motiveren?' 'Hoe geef ik feedback bij spreken en schrijven?' Zowel beginnende als ervaren NT2-docenten kampen met deze en and...

Nederlandse taal zonder docent voor Arabisch sprekenden deel 1 | Sharif Amien

beginners/nieuwkomers letters & woorden & zinnen & vragen en antwoorden & werkwoorden in vorm & eenvoudige grammatica - Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789070971328 | 959 pagina's

Nederlandse taal zonder docent voor Arabisch sprekenden deel 1 1e druk is een boek van Sharif Amien uitgegeven bij Arabisch-Nederlandse Uitgeverij ''A.N.U.''. ISBN 9789070971328 (Arabisch - Nederlands met uitspraak ) , dit boek is bestemd voor Arabisch sp...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent crisiscommunicatie, Docent crisiscommunicatie ebooks, boek Docent crisiscommunicatie.

Persoonstypen docent crisiscommunicatie

De docent crisiscommunicatie is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten en daarnaast op de ontwikkelingen binnen de huidige maatschappij en cultuur. Daarnaast is de docent crisiscommunicatie een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak crisiscommunicatie over op zijn leerlingen/studenten en geeft waar nodig individuele begeleiding of extra adviezen en/of tips.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent crisiscommunicatie, Karakter Docent crisiscommunicatie.

Netwerk docent crisiscommunicatie

Het netwerk van de docent crisiscommunicatie bestaat uit zijn collega's, de directeur van de school, zijn leerlingen/studenten, de stagebegeleiders op de stagebedrijven en mensen uit het vak.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent crisiscommunicatie, Medewerkers Docent crisiscommunicatie.

Is het beroep docent crisiscommunicatie iets voor jou?

Zou je graag docent crisiscommunicatie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent crisiscommunicatie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent crisiscommunicatie, beroepskeuzetest Docent crisiscommunicatie, beroep Docent crisiscommunicatie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent crisiscommunicatie

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent crisiscommunicatie is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas kan de docent crisiscommunicatie ook een mentorrol op zich nemen op de opleiding waar hij werkt.

Arbeidsmarktperspectief score docent crisiscommunicatie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent crisiscommunicatie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent crisiscommunicatie, Promotie mogelijkheden Docent crisiscommunicatie, Carriere Docent crisiscommunicatie.

Solliciteren op de functie docent crisiscommunicatie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent crisiscommunicatie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent crisiscommunicatie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent crisiscommunicatie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent crisiscommunicatie, CV Docent crisiscommunicatie, sollicitatie Docent crisiscommunicatie.

Interviews met docent crisiscommunicatie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent crisiscommunicatie

Vacatures docent crisiscommunicatie

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent crisiscommunicatie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent crisiscommunicatie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent crisiscommunicatie geeft les in het vak crisiscommunicatie. De docent crisiscommunicatie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, communicatiemanagement of een andere soortgelijke opleiding. Ook kan de docent crisiscommunicatie trainingen crisiscommunicatie geven.

Beoordeling Docent crisiscommunicatie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent crisiscommunicatie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent crisiscommunicatie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep