U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent deskresearch

Docent deskresearch worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent deskresearch? Lees de functieomschrijving.

De docent deskresearch geeft les in het vak deskresearch.

De docent deskresearch geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, communicatiemanagement, cultuur, bedrijfsadministratie of een andere soortgelijke opleiding. De docent deskresearch geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak deskresearch. In dit vak leren leerlingen/studenten hoe ze beschikbare bruikbare gegevens kunnen opzoeken voor een onderzoeksvraag. De docent deskresearch leert zijn leerlingen/studenten hoe ze deze gegevens snel en efficiënt kunnen vinden en kunnen leveren zodat zij deze kennis mee kunnen nemen binnen hun toekomstige beroep.

De docent deskresearch ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, projecten, toetsen en tentamens en bekijkt deze, bespreekt deze en becijfert deze. Na aanleiding van al deze opdrachten kijkt de docent deskresearch naar de studievoortgang en ontwikkelingen van de leerlingen/studenten, bespreekt deze met hen en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

De docent deskresearch heeft verstand van het vak deskresearch en weet dit op een interessante, leuke en educatieve manier over te brengen op zijn leerlingen/studenten. Hij let goed op hun studievoortgang en let daarnaast op hun houding en gedrag in de klas en treedt waar nodig streng op wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om de orde in de klas te bewaren of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent deskresearch de leerlingen/studenten ook op stage bezoeken om te kijken hoe het daar met ze gaat en om hun vordering met de stagebegeleider te bespreken. Ook zal hij aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om de school, de opleiding en de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Mensen vonden ons op: Job Docent deskresearch, Baan Docent deskresearch, Docent deskresearch Worden, Functie-eisen Docent deskresearch, Verantwoordelijkheden Docent deskresearch, Functieprofiel Docent deskresearch, Wat doet een Docent deskresearch, Werken als Docent deskresearch.

Docent deskresearch worden: Opleiding tot docent deskresearch

De docent deskresearch heeft zelf een WO of HBO opleiding communicatie gedaan (bijvoorbeeld ''communicatiewetenschap'', ''communicatie'', ''communicatie en Informatiewetenschappen'' of ''Tekst en communicatie'' en is na enige jaren praktijkervaring les gaan geven als docent deskresearch.

 

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent deskresearch, Docent deskresearch Worden, Opleidingsniveau Docent deskresearch, Scholing Docent deskresearch, Studie Docent deskresearch, Bijscholing Docent deskresearch, Omscholing Docent deskresearch.

Organisaties waar een docent deskresearch doorgaans werkzaam is

De docent deskresearch werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent deskresearch, Docent deskresearch Worden, Opleidingsniveau Docent deskresearch, Scholing Docent deskresearch, Studie Docent deskresearch, Bijscholing Docent deskresearch, Omscholing Docent deskresearch.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent deskresearch

De docent deskresearch verdient tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent deskresearch, Loon Docent deskresearch, Wat verdien je als Docent deskresearch, Salarisschaal Docent deskresearch, Salarisindicatie Docent deskresearch, Bonus Docent deskresearch, CAO Docent deskresearch, Brutoloon Docent deskresearch, Nettoloon Docent deskresearch, Vakantiedagen Docent deskresearch, Pensioen Docent deskresearch.

Competenties, skills & vaardigheden docent deskresearch

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van deskresearch
Mensen vonden ons op: Kennis Docent deskresearch, Vaardigheden Docent deskresearch, Attitude Docent deskresearch, Kwalificaties Docent deskresearch, Competentieprofiel Docent deskresearch.

Boeken voor het beroep docent deskresearch

Wil je meer weten over het beroep docent deskresearch? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent deskresearch bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent deskresearch te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent deskresearch, Docent deskresearch ebooks, boek Docent deskresearch.

Persoonstypen docent deskresearch

De docent deskresearch is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten en daarnaast op de ontwikkelingen binnen de huidige maatschappij en cultuur. Daarnaast is de docent deskresearch een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak deskresearch over op zijn leerlingen/studenten en geeft waar nodig individuele begeleiding of extra adviezen en/of tips.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent deskresearch, Karakter Docent deskresearch.

Netwerk docent deskresearch

Het netwerk van de docent deskresearch bestaat uit zijn collega's, de directeur van de school, zijn leerlingen/studenten en de stagebegeleiders op de stagebedrijven.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent deskresearch, Medewerkers Docent deskresearch.

Is het beroep docent deskresearch iets voor jou?

Zou je graag docent deskresearch willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent deskresearch bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent deskresearch, beroepskeuzetest Docent deskresearch, beroep Docent deskresearch kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent deskresearch

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent deskresearch is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas kan de docent deskresearch ook een mentorrol op zich nemen op de opleiding waar hij werkt.

Arbeidsmarktperspectief score docent deskresearch

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent deskresearch. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent deskresearch, Promotie mogelijkheden Docent deskresearch, Carriere Docent deskresearch.

Solliciteren op de functie docent deskresearch

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent deskresearch dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent deskresearch belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent deskresearch. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent deskresearch, CV Docent deskresearch, sollicitatie Docent deskresearch.

Interviews met docent deskresearch

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Vacatures docent deskresearch

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent deskresearch? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent deskresearch. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent deskresearch geeft les in het vak deskresearch. De docent deskresearch geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, communicatiemanagement, cultuur, bedrijfsadministratie of een andere soortgelijke opleiding. De docent deskresearch geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak deskresearch.

Beoordeling Docent deskresearch

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent deskresearch' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent deskresearch

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep