U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent financiële calculaties

Docent financiële calculaties worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent financiële calculaties? Lees de functieomschrijving.

De docent financiële calculaties geeft les in het vak financiële calculaties.

De docent financiële calculaties geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent financiële calculaties is zijn kennis en visie op het gebied van het financiële calculaties overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

De docent financiële calculaties ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent financiële calculaties de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent financiële calculaties heeft verstand van het vak financiële calculaties en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent financiële calculaties projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent financiële calculaties ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent financiële calculaties, Baan Docent financiële calculaties, Docent financiële calculaties Worden, Functie-eisen Docent financiële calculaties, Verantwoordelijkheden Docent financiële calculaties, Functieprofiel Docent financiële calculaties, Wat doet een Docent financiële calculaties, Werken als Docent financiële calculaties.

Docent financiële calculaties worden: Opleiding tot docent financiële calculaties

De docent financiële calculaties heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' gevolgd (HBO, vierjarig).

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent financiële calculaties, Docent financiële calculaties Worden, Opleidingsniveau Docent financiële calculaties, Scholing Docent financiële calculaties, Studie Docent financiële calculaties, Bijscholing Docent financiële calculaties, Omscholing Docent financiële calculaties.

Organisaties waar een docent financiële calculaties doorgaans werkzaam is

De docent financiële calculaties geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent financiële calculaties, Docent financiële calculaties Worden, Opleidingsniveau Docent financiële calculaties, Scholing Docent financiële calculaties, Studie Docent financiële calculaties, Bijscholing Docent financiële calculaties, Omscholing Docent financiële calculaties.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent financiële calculaties

Het salaris van de docent financiële calculaties die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent financiële calculaties, Loon Docent financiële calculaties, Wat verdien je als Docent financiële calculaties, Salarisschaal Docent financiële calculaties, Salarisindicatie Docent financiële calculaties, Bonus Docent financiële calculaties, CAO Docent financiële calculaties, Brutoloon Docent financiële calculaties, Nettoloon Docent financiële calculaties, Vakantiedagen Docent financiële calculaties, Pensioen Docent financiële calculaties.

Competenties, skills & vaardigheden docent financiële calculaties

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
Mensen vonden ons op: Kennis Docent financiële calculaties, Vaardigheden Docent financiële calculaties, Attitude Docent financiële calculaties, Kwalificaties Docent financiële calculaties, Competentieprofiel Docent financiële calculaties.

Boeken voor het beroep docent financiële calculaties

Wil je meer weten over het beroep docent financiële calculaties? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent financiële calculaties bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent financiële calculaties te komen.

PDB - Financiële administratie & Kostprijscalculatie | Herman Hamers

financiële Administratie & Kostprijscalculatie (Calculatie) - Nederlands | Druk: 2 | Hardcover | 9789041508522 | 208 pagina's

PDB - Financiële administratie & Kostprijscalculatie...

Financiele calculaties | A.J.A.C. Noordhuis-Posthumus Meyjes

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789001050795 | 162 pagina's

Financiele calculaties is een boek van A.J.A.C. Noordhuis-Posthumus Meyjes...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent financiële calculaties, Docent financiële calculaties ebooks, boek Docent financiële calculaties.

Persoonstypen docent financiële calculaties

De docent financiële calculaties is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent financiële calculaties ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak financiële calculaties over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent financiële calculaties, Karakter Docent financiële calculaties.

Netwerk docent financiële calculaties

Het netwerk van de docent financiële calculaties bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent financiële calculaties, Medewerkers Docent financiële calculaties.

Is het beroep docent financiële calculaties iets voor jou?

Zou je graag docent financiële calculaties willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent financiële calculaties bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent financiële calculaties, beroepskeuzetest Docent financiële calculaties, beroep Docent financiële calculaties kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent financiële calculaties

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent financiële calculaties is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent financiële calculaties de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent financiële calculaties

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent financiële calculaties. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent financiële calculaties, Promotie mogelijkheden Docent financiële calculaties, Carriere Docent financiële calculaties.

Solliciteren op de functie docent financiële calculaties

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent financiële calculaties dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent financiële calculaties belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent financiële calculaties. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent financiële calculaties, CV Docent financiële calculaties, sollicitatie Docent financiële calculaties.

Interviews met docent financiële calculaties

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent financiële calculaties

Vacatures docent financiële calculaties

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent financiële calculaties? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent financiële calculaties. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent financiële calculaties geeft les in het vak financiële calculaties. De docent financiële calculaties geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent financiële calculaties is zijn kennis en visie op het gebied van het financiële calculaties overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent financiële calculaties

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent financiële calculaties' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent financiële calculaties

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep