U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent fysieke distributie

Docent fysieke distributie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent fysieke distributie? Lees de functieomschrijving.

De docent fysieke distributie geeft les in het vak fysieke distributie.

De docent fysieke distributie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting logistiek, logistiek en economie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent fysieke distributie is zijn kennis en visie op het gebied van het vak fysieke distributie overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

De docent fysieke distributie ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten schriftelijke opdrachten, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent fysieke distributie de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent fysieke distributie heeft verstand van het vak fysieke distributie en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent fysieke distributie projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent fysieke distributie ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent fysieke distributie, Baan Docent fysieke distributie, Docent fysieke distributie Worden, Functie-eisen Docent fysieke distributie, Verantwoordelijkheden Docent fysieke distributie, Functieprofiel Docent fysieke distributie, Wat doet een Docent fysieke distributie, Werken als Docent fysieke distributie.

Docent fysieke distributie worden: Opleiding tot docent fysieke distributie

De docent fysieke distributie heeft een WO opleiding ''Transport, Infrastructure and Logistics'', ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'' of ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' gevolgd.

 

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent fysieke distributie, Docent fysieke distributie Worden, Opleidingsniveau Docent fysieke distributie, Scholing Docent fysieke distributie, Studie Docent fysieke distributie, Bijscholing Docent fysieke distributie, Omscholing Docent fysieke distributie.

Organisaties waar een docent fysieke distributie doorgaans werkzaam is

De docent fysieke distributie geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent fysieke distributie, Docent fysieke distributie Worden, Opleidingsniveau Docent fysieke distributie, Scholing Docent fysieke distributie, Studie Docent fysieke distributie, Bijscholing Docent fysieke distributie, Omscholing Docent fysieke distributie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent fysieke distributie

Het salaris van de docent fysieke distributie die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent fysieke distributie, Loon Docent fysieke distributie, Wat verdien je als Docent fysieke distributie, Salarisschaal Docent fysieke distributie, Salarisindicatie Docent fysieke distributie, Bonus Docent fysieke distributie, CAO Docent fysieke distributie, Brutoloon Docent fysieke distributie, Nettoloon Docent fysieke distributie, Vakantiedagen Docent fysieke distributie, Pensioen Docent fysieke distributie.

Competenties, skills & vaardigheden docent fysieke distributie

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak fysieke distributie
Mensen vonden ons op: Kennis Docent fysieke distributie, Vaardigheden Docent fysieke distributie, Attitude Docent fysieke distributie, Kwalificaties Docent fysieke distributie, Competentieprofiel Docent fysieke distributie.

Boeken voor het beroep docent fysieke distributie

Wil je meer weten over het beroep docent fysieke distributie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent fysieke distributie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent fysieke distributie te komen.

Warehousing en fysieke distributie | J. Engelbregt

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789047300625 | 467 pagina's

Warehousing en fysieke distributie 1e druk is een boek van J. Engelbregt uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789047300625 Warehousing en fysieke distributie is het vierde en laatste deel in de serie Logistiek verbeteren. Dit boek gaat over de fysie...

Fysieke distributie | Ad van Goor

werken aan toegevoegde waarde - Nederlands | Druk: 3 | Paperback | 9789001886998

Fysieke distributie 3e druk is een boek van Ad van Goor uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001886998...

Fysieke distributie | Ad van Goor

werken aan toegevoegde waarde - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789001834180 | 412 pagina's

Fysieke distributie 2e druk is een boek van A.R. van Goor uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001834180 Fysieke distributie Werken aan toegevoegde waarde Fysieke distributie vangt twee vliegen in één klap en bespreekt zowel de strategische a...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent fysieke distributie, Docent fysieke distributie ebooks, boek Docent fysieke distributie.

Persoonstypen docent fysieke distributie

De docent fysieke distributie is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent fysieke distributie ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak fysieke distributie over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent fysieke distributie, Karakter Docent fysieke distributie.

Netwerk docent fysieke distributie

Het netwerk van de docent fysieke distributie bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent fysieke distributie, Medewerkers Docent fysieke distributie.

Is het beroep docent fysieke distributie iets voor jou?

Zou je graag docent fysieke distributie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent fysieke distributie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent fysieke distributie, beroepskeuzetest Docent fysieke distributie, beroep Docent fysieke distributie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent fysieke distributie

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent fysieke distributie is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent fysieke distributie de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent fysieke distributie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent fysieke distributie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent fysieke distributie, Promotie mogelijkheden Docent fysieke distributie, Carriere Docent fysieke distributie.

Solliciteren op de functie docent fysieke distributie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent fysieke distributie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent fysieke distributie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent fysieke distributie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent fysieke distributie, CV Docent fysieke distributie, sollicitatie Docent fysieke distributie.

Interviews met docent fysieke distributie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent fysieke distributie

Vacatures docent fysieke distributie

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent fysieke distributie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent fysieke distributie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent fysieke distributie geeft les in het vak fysieke distributie. De docent fysieke distributie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting logistiek, logistiek en economie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent fysieke distributie is zijn kennis en visie op het gebied van het vak fysieke distributie overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent fysieke distributie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent fysieke distributie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent fysieke distributie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep