U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent geneesmiddelenchemie

Docent geneesmiddelenchemie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent geneesmiddelenchemie? Lees de functieomschrijving.

De docent geneesmiddelenchemie geeft les in het vak geneesmiddelenchemie.

De docent geneesmiddelenchemie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent geneesmiddelenchemie is zijn kennis en visie op het gebied van het vak geneesmiddelenchemie overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak geneesmiddelenchemie.

De docent geneesmiddelenchemie ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent geneesmiddelenchemie de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent geneesmiddelenchemie heeft verstand van het vak geneesmiddelenchemie en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent geneesmiddelenchemie projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent geneesmiddelenchemie ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent geneesmiddelenchemie, Baan Docent geneesmiddelenchemie, Docent geneesmiddelenchemie Worden, Functie-eisen Docent geneesmiddelenchemie, Verantwoordelijkheden Docent geneesmiddelenchemie, Functieprofiel Docent geneesmiddelenchemie, Wat doet een Docent geneesmiddelenchemie, Werken als Docent geneesmiddelenchemie.

Docent geneesmiddelenchemie worden: Opleiding tot docent geneesmiddelenchemie

De docent geneesmiddelenchemie heeft een HBO opleiding ''Chemie'', ''Chemische Technologie'' of een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''geneesmiddelenchemie''.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent geneesmiddelenchemie, Docent geneesmiddelenchemie Worden, Opleidingsniveau Docent geneesmiddelenchemie, Scholing Docent geneesmiddelenchemie, Studie Docent geneesmiddelenchemie, Bijscholing Docent geneesmiddelenchemie, Omscholing Docent geneesmiddelenchemie.

Organisaties waar een docent geneesmiddelenchemie doorgaans werkzaam is

De docent geneesmiddelenchemie geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent geneesmiddelenchemie, Docent geneesmiddelenchemie Worden, Opleidingsniveau Docent geneesmiddelenchemie, Scholing Docent geneesmiddelenchemie, Studie Docent geneesmiddelenchemie, Bijscholing Docent geneesmiddelenchemie, Omscholing Docent geneesmiddelenchemie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent geneesmiddelenchemie

Het salaris van de docent geneesmiddelenchemie die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent geneesmiddelenchemie, Loon Docent geneesmiddelenchemie, Wat verdien je als Docent geneesmiddelenchemie, Salarisschaal Docent geneesmiddelenchemie, Salarisindicatie Docent geneesmiddelenchemie, Bonus Docent geneesmiddelenchemie, CAO Docent geneesmiddelenchemie, Brutoloon Docent geneesmiddelenchemie, Nettoloon Docent geneesmiddelenchemie, Vakantiedagen Docent geneesmiddelenchemie, Pensioen Docent geneesmiddelenchemie.

Competenties, skills & vaardigheden docent geneesmiddelenchemie

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak geneesmiddelenchemie
Mensen vonden ons op: Kennis Docent geneesmiddelenchemie, Vaardigheden Docent geneesmiddelenchemie, Attitude Docent geneesmiddelenchemie, Kwalificaties Docent geneesmiddelenchemie, Competentieprofiel Docent geneesmiddelenchemie.

Boeken voor het beroep docent geneesmiddelenchemie

Wil je meer weten over het beroep docent geneesmiddelenchemie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent geneesmiddelenchemie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent geneesmiddelenchemie te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent geneesmiddelenchemie, Docent geneesmiddelenchemie ebooks, boek Docent geneesmiddelenchemie.

Persoonstypen docent geneesmiddelenchemie

De docent geneesmiddelenchemie is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent geneesmiddelenchemie ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak geneesmiddelenchemie over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent geneesmiddelenchemie, Karakter Docent geneesmiddelenchemie.

Netwerk docent geneesmiddelenchemie

Het netwerk van de docent geneesmiddelenchemie bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent geneesmiddelenchemie, Medewerkers Docent geneesmiddelenchemie.

Is het beroep docent geneesmiddelenchemie iets voor jou?

Zou je graag docent geneesmiddelenchemie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent geneesmiddelenchemie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent geneesmiddelenchemie, beroepskeuzetest Docent geneesmiddelenchemie, beroep Docent geneesmiddelenchemie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent geneesmiddelenchemie

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent geneesmiddelenchemie is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent geneesmiddelenchemie de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent geneesmiddelenchemie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent geneesmiddelenchemie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent geneesmiddelenchemie, Promotie mogelijkheden Docent geneesmiddelenchemie, Carriere Docent geneesmiddelenchemie.

Solliciteren op de functie docent geneesmiddelenchemie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent geneesmiddelenchemie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent geneesmiddelenchemie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent geneesmiddelenchemie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent geneesmiddelenchemie, CV Docent geneesmiddelenchemie, sollicitatie Docent geneesmiddelenchemie.

Interviews met docent geneesmiddelenchemie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent geneesmiddelenchemie

Vacatures docent geneesmiddelenchemie

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent geneesmiddelenchemie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent geneesmiddelenchemie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent geneesmiddelenchemie geeft les in het vak geneesmiddelenchemie. De docent geneesmiddelenchemie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent geneesmiddelenchemie is zijn kennis en visie op het gebied van het vak geneesmiddelenchemie overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent geneesmiddelenchemie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent geneesmiddelenchemie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent geneesmiddelenchemie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep