U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent grime

Docent grime worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent grime? Lees de functieomschrijving.

De docent grime geeft les in het vak grime.

De docent grime geeft les op een MBO of HBO opleiding theater, een kap en grime opleiding of een andere soortgelijke opleiding. Daarnaast kan de docent grime ook werkzaam zijn in een centrum voor de kunsten of kan hij freelance cursussen/workshops/lessen grimeren geven.

De docent grime geeft les in het vak grime. Hij leert zijn leerlingen/studenten hoe zij mensen het beste kunnen grimeren, met welke materialen zij het beste kunnen werken, leert ze met deze verschillende materialen omgaan, laat ze proefpersonen grimeren en opmaken en geeft les in de verschillende vormen en soorten van grimeren die er mogelijk zijn zoals het plakken van nepneuzen en neporen, het plakken van baarden, het schminken van dierengezichten (op mensen) of het ouder maken van een jong gezicht.

De docent grime ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten theorie en praktijkopdrachten, huiswerk, en examineringsopdrachten die hij vervolgens ook zelf nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en eventueel een cijfer geeft. Naar aanleiding van deze resultaten kan de docent grime kijken naar de studievoortgang en ontwikkeling van zijn leerlingen/studenten. Zijn voornaamste taak is het opleiden van zijn leerlingen/studenten en ze voorbereiden op een beroep als grimeur of een ander soortgelijk beroep.

De docent grime heeft verstand van het vak grime en weet dit op een leuke, interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om de orde in de klas te bewaren en/of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden als docent zal de docent grime ook aanwezig zijn bij vergaderingen om de school, de leerlingen/studenten en de opleiding met zijn collega's te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de school of opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent grime, Baan Docent grime, Docent grime Worden, Functie-eisen Docent grime, Verantwoordelijkheden Docent grime, Functieprofiel Docent grime, Wat doet een Docent grime, Werken als Docent grime.

Docent grime worden: Opleiding tot docent grime

De docent grime heeft een opleidingen ''Docent beeldende kunst en vormgeving'' gevolgd, heeft een ''kap en grime opleiding'' gevolgd of heeft zelf workshops en cursussen grime gevolgd of als grimeur gewerkt en is daarna zelf les gaan geven.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent grime, Docent grime Worden, Opleidingsniveau Docent grime, Scholing Docent grime, Studie Docent grime, Bijscholing Docent grime, Omscholing Docent grime.

Organisaties waar een docent grime doorgaans werkzaam is

De docent grime is werkzaam op een school, centrum voor de kunsten of geeft freelance cursussen/workshops/lessen grime.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent grime, Docent grime Worden, Opleidingsniveau Docent grime, Scholing Docent grime, Studie Docent grime, Bijscholing Docent grime, Omscholing Docent grime.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent grime

Het salaris van de docent grime ligt tussen de €1200,- en €2000,- bruto per maand wanneer hij werkzaam is op een school. De docent grime die freelance cursussen/lessen/workshops geeft mag zijn eigen prijs bepalen; hiervoor valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent grime, Loon Docent grime, Wat verdien je als Docent grime, Salarisschaal Docent grime, Salarisindicatie Docent grime, Bonus Docent grime, CAO Docent grime, Brutoloon Docent grime, Nettoloon Docent grime, Vakantiedagen Docent grime, Pensioen Docent grime.

Competenties, skills & vaardigheden docent grime

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Creativiteit
 • Kritisch
 • Motiveren
 • Innovatief
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Overtuigen
 • Verstand van grime en grimeren
Mensen vonden ons op: Kennis Docent grime, Vaardigheden Docent grime, Attitude Docent grime, Kwalificaties Docent grime, Competentieprofiel Docent grime.

Boeken voor het beroep docent grime

Wil je meer weten over het beroep docent grime? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent grime bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent grime te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent grime, Docent grime ebooks, boek Docent grime.

Persoonstypen docent grime

De docent grime is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten. Ook is de docent grime een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak grime over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent grime, Karakter Docent grime.

Netwerk docent grime

Het netwerk van de docent grime bestaat uit zijn collega's, de directeur van de school (wanneer hij op een school werkzaam is), proefpersonen die door zijn leerlingen/studenten worden opgemaakt/gegrimeerd en zijn leerlingen/studenten en de ouders van leerlingen/studenten tijdens ouderavonden.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent grime, Medewerkers Docent grime.

Is het beroep docent grime iets voor jou?

Zou je graag docent grime willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent grime bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent grime, beroepskeuzetest Docent grime, beroep Docent grime kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent grime

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent grime is gemiddeld. Er is gemiddeld veel werkgelegenheid binnen de verschillende opleidingen en scholen. Daarnaast kan de docent grime ook freelance cursussen/lessen/workshops geven.

Als de docent grime werkzaam is als docent op een school kan hij ook een andere taak binnen het onderwijs op zich nemen (bijvoorbeeld een mentorrol).

Arbeidsmarktperspectief score docent grime

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent grime. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent grime, Promotie mogelijkheden Docent grime, Carriere Docent grime.

Solliciteren op de functie docent grime

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent grime dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent grime belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent grime. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent grime, CV Docent grime, sollicitatie Docent grime.

Interviews met docent grime

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Vacatures docent grime

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent grime? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent grime. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent grime geeft les in het vak grime. De docent grime geeft les op een MBO of HBO opleiding theater, een kap en grime opleiding of een andere soortgelijke opleiding. Daarnaast kan de docent grime ook werkzaam zijn in een centrum voor de kunsten of kan hij freelance cursussen/workshops/lessen grimeren geven.

Beoordeling Docent grime

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent grime' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent grime

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep