U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent integrale veiligheid

Docent integrale veiligheid worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent integrale veiligheid? Lees de functieomschrijving.

De docent integrale veiligheid geeft les in het vak integrale veiligheid.

De docent integrale veiligheid geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting beveiliging, veiligheidskunde, integrale veiligheid of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent integrale veiligheid is zijn leerlingen opleiden naar een baan binnen de integrale veiligheid. Deze opleiding leidt de leerlingen/studenten op naar een beroep waarin ze kijken en zich bezighouden met veiligheidsvraagstukken.

De docent integrale veiligheid ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal. Hij geeft zijn leerlingen/studenten toetsen, huiswerk, theorie en praktijkopdrachten en werkstukken die hij vervolgens nakijkt, met ze bespreekt en becijfert. Na aanleiding van deze resultaten kijkt de docent integrale veiligheid naar de studievoortgang van zijn leerlingen en bespreekt deze met ze. Als de resultaten er niet goed voorstaan kan de docent integrale veiligheid eventueel individuele begeleiding aanbieden of de leerlingen extra tips en adviezen geven.

De docent integrale veiligheid heeft verstand van het vak integrale veiligheid en weet dit op een leuke, interessante en educatieve manier op zijn leerlingen over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling zich vervelend gedraagt om zo de orde in de klas te bewaren of te herstellen. Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent integrale veiligheid ook aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om te praten over de leerlingen en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en school. Ook zal de docent integrale veiligheid aanwezig zijn bij ouderavonden om met de ouders van leerlingen de studievoortgang van hun kind te bespreken.

Mensen vonden ons op: Job Docent integrale veiligheid, Baan Docent integrale veiligheid, Docent integrale veiligheid Worden, Functie-eisen Docent integrale veiligheid, Verantwoordelijkheden Docent integrale veiligheid, Functieprofiel Docent integrale veiligheid, Wat doet een Docent integrale veiligheid, Werken als Docent integrale veiligheid.

Docent integrale veiligheid worden: Opleiding tot docent integrale veiligheid

De docent integrale veiligheid heeft de opleiding ''Integrale Veiligheidskunde'' of Integrale veiligheid gevolgd en heeft daarna (eventueel) zijn onderwijsbevoegdheid gehaald. Deze opleidingen zijn vierjarig en HBO

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent integrale veiligheid, Docent integrale veiligheid Worden, Opleidingsniveau Docent integrale veiligheid, Scholing Docent integrale veiligheid, Studie Docent integrale veiligheid, Bijscholing Docent integrale veiligheid, Omscholing Docent integrale veiligheid.

Organisaties waar een docent integrale veiligheid doorgaans werkzaam is

De docent integrale veiligheid werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent integrale veiligheid, Docent integrale veiligheid Worden, Opleidingsniveau Docent integrale veiligheid, Scholing Docent integrale veiligheid, Studie Docent integrale veiligheid, Bijscholing Docent integrale veiligheid, Omscholing Docent integrale veiligheid.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent integrale veiligheid

De docent integrale veiligheid verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2100,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent integrale veiligheid, Loon Docent integrale veiligheid, Wat verdien je als Docent integrale veiligheid, Salarisschaal Docent integrale veiligheid, Salarisindicatie Docent integrale veiligheid, Bonus Docent integrale veiligheid, CAO Docent integrale veiligheid, Brutoloon Docent integrale veiligheid, Nettoloon Docent integrale veiligheid, Vakantiedagen Docent integrale veiligheid, Pensioen Docent integrale veiligheid.

Competenties, skills & vaardigheden docent integrale veiligheid

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak integrale veiligheid
Mensen vonden ons op: Kennis Docent integrale veiligheid, Vaardigheden Docent integrale veiligheid, Attitude Docent integrale veiligheid, Kwalificaties Docent integrale veiligheid, Competentieprofiel Docent integrale veiligheid.

Boeken voor het beroep docent integrale veiligheid

Wil je meer weten over het beroep docent integrale veiligheid? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent integrale veiligheid bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent integrale veiligheid te komen.

Basisboek integrale veiligheid | Boom Criminologie

Nederlands | Druk: 3 | Paperback | 9789462365674 | 545 pagina's

Basisboek integrale veiligheid 3e druk is een boek uitgegeven bij Boom Criminologie. ISBN 9789462365674 Het Basisboek integrale veiligheid behandelt veiligheid vanuit een breed perspectief, met oog voor dwarsverbanden en samenhangen: een integrale benader...

Boom studieboeken criminologie - Basisboek integrale veiligheid | Wouter Stol

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789059316973 | 522 pagina's

Het Basisboek integrale veiligheid behandelt veiligheid vanuit een breed perspectief, met oog voor dwarsverbanden en samenhangen: een integrale benadering. Veiligheidsproblemen zoals criminaliteit, ongevallen en crises ontstaan door een combinatie van oor...

Basisboek integrale veiligheid | Wouter Stol

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789062834792 | 480 pagina's

Het Basisboek integrale veiligheid behandelt veiligheid vanuit een breed perspectief, met oog voor dwarsverbanden en samenhangen: een integrale benadering. Veiligheidsproblemen zoals criminaliteit, ongevallen en crises ontstaan door een combinatie van oor...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent integrale veiligheid, Docent integrale veiligheid ebooks, boek Docent integrale veiligheid.

Persoonstypen docent integrale veiligheid

De docent integrale veiligheid is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten en kijkt goed hoe hij ze kan begeleiden tijdens projecten en praktijkopdrachten. Daarnaast is de docent integrale veiligheid een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak integrale veiligheid over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent integrale veiligheid, Karakter Docent integrale veiligheid.

Netwerk docent integrale veiligheid

Het netwerk van de docent integrale veiligheid bestaat uit zijn collega's, de leerlingen, de directeur van de school, de ouders van leerlingen/studenten tijdens ouderavonden en eventueel mensen uit het vak die op school komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent integrale veiligheid, Medewerkers Docent integrale veiligheid.

Is het beroep docent integrale veiligheid iets voor jou?

Zou je graag docent integrale veiligheid willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent integrale veiligheid bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent integrale veiligheid, beroepskeuzetest Docent integrale veiligheid, beroep Docent integrale veiligheid kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent integrale veiligheid

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent integrale veiligheid is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen.

Arbeidsmarktperspectief score docent integrale veiligheid

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent integrale veiligheid. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent integrale veiligheid, Promotie mogelijkheden Docent integrale veiligheid, Carriere Docent integrale veiligheid.

Solliciteren op de functie docent integrale veiligheid

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent integrale veiligheid dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent integrale veiligheid belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent integrale veiligheid. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent integrale veiligheid, CV Docent integrale veiligheid, sollicitatie Docent integrale veiligheid.

Interviews met docent integrale veiligheid

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent integrale veiligheid

Vacatures docent integrale veiligheid

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent integrale veiligheid? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent integrale veiligheid. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent integrale veiligheid geeft les in het vak integrale veiligheid. De docent integrale veiligheid geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting beveiliging, veiligheidskunde, integrale veiligheid of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent integrale veiligheid is zijn leerlingen opleiden naar een baan binnen de integrale veiligheid.

Beoordeling Docent integrale veiligheid

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent integrale veiligheid' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent integrale veiligheid

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep