U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent interviewtechnieken

Docent interviewtechnieken worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent interviewtechnieken? Lees de functieomschrijving.

De docent interviewtechnieken geeft les in het vak interviewtechnieken.

De docent interviewtechnieken geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting journalistiek, film en media of een andere soortgelijke opleiding of geeft freelance cursussen/workshops/lessen interviewtechnieken. De docent interviewtechnieken geeft les in alle facetten van het vak interviewtechnieken. Hij leert zijn leerlingen/studenten hoe ze een goed interview kunnen afleggen, waar ze op moeten letten, wat goede vragen zijn, kortom; hij geeft ze allround les in alle facetten van het afleggen van een interview. Dit kan, afhankelijk van de opleiding, schriftelijk of op camera zijn.

De docent interviewtechnieken ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of geeft zijn leerlingen/studenten toetsen, opdrachten, praktijkopdrachten en huiswerk dat hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en ze waar nodig becijfert. Na aanleiding van al deze studieresultaten kan de docent interviewtechnieken de studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er beter kan en ze individuele begeleiding te bieden.

De docent interviewtechnieken heeft verstand van het vak interviewtechnieken en weet dit op een interessante, leuke en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt.

Naast zijn werkzaamheden als docent zal de docent interviewtechnieken die werkzaam is op een school ook aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's (om de opleiding en de school te bespreken en te kijken naar verbeterpunten) en is hij aanwezig tijdens ouderavonden om de studieontwikkeling van de leerlingen/studenten binnen het vak interviewtechnieken met de ouders van leerlingen/studenten te bespreken.

Mensen vonden ons op: Job Docent interviewtechnieken, Baan Docent interviewtechnieken, Docent interviewtechnieken Worden, Functie-eisen Docent interviewtechnieken, Verantwoordelijkheden Docent interviewtechnieken, Functieprofiel Docent interviewtechnieken, Wat doet een Docent interviewtechnieken, Werken als Docent interviewtechnieken.

Docent interviewtechnieken worden: Opleiding tot docent interviewtechnieken

De docent interviewtechnieken heeft een opleiding ''Journalistiek'', ''Journalistiek en Media'', Media en Cultuur'' of ''Mediacultuur'' (mbo, hbo, wo, vierjarig) gevolgd of is na jaren praktijkervaring les gaan geven.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent interviewtechnieken, Docent interviewtechnieken Worden, Opleidingsniveau Docent interviewtechnieken, Scholing Docent interviewtechnieken, Studie Docent interviewtechnieken, Bijscholing Docent interviewtechnieken, Omscholing Docent interviewtechnieken.

Organisaties waar een docent interviewtechnieken doorgaans werkzaam is

De docent interviewtechnieken werkt op een MBO of HBO opleiding op een school of geeft freelance cursussen/workshops/lessen op locatie.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent interviewtechnieken, Docent interviewtechnieken Worden, Opleidingsniveau Docent interviewtechnieken, Scholing Docent interviewtechnieken, Studie Docent interviewtechnieken, Bijscholing Docent interviewtechnieken, Omscholing Docent interviewtechnieken.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent interviewtechnieken

De docent interviewtechnieken die werkzaam is op een school verdient tussen de €1500,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van de school waar hij werkt en het aantal jaren werkervaring. De docent interviewtechnieken die freelance lessen/cursussen/workshops geeft mag zijn eigen tarief bepalen; hier valt geen specifieke indicatie voor te geven.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent interviewtechnieken, Loon Docent interviewtechnieken, Wat verdien je als Docent interviewtechnieken, Salarisschaal Docent interviewtechnieken, Salarisindicatie Docent interviewtechnieken, Bonus Docent interviewtechnieken, CAO Docent interviewtechnieken, Brutoloon Docent interviewtechnieken, Nettoloon Docent interviewtechnieken, Vakantiedagen Docent interviewtechnieken, Pensioen Docent interviewtechnieken.

Competenties, skills & vaardigheden docent interviewtechnieken

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van interviewtechnieken
Mensen vonden ons op: Kennis Docent interviewtechnieken, Vaardigheden Docent interviewtechnieken, Attitude Docent interviewtechnieken, Kwalificaties Docent interviewtechnieken, Competentieprofiel Docent interviewtechnieken.

Boeken voor het beroep docent interviewtechnieken

Wil je meer weten over het beroep docent interviewtechnieken? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent interviewtechnieken bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent interviewtechnieken te komen.

Breindidactiek | Gerjanne Dirksen

inclusief 50 voorbeelden van docenten - Nederlandstalig | Paperback | 2014 | 9789082286205 | 232

Breindidactiek 1e druk is een boek van Gerjanne Dirksen uitgegeven bij Synaps, Uitgeverij. ISBN 9789082286205 Ontdek hoe het brein werkt bij leren. Hoe kan jij als docent leerlingen en studenten helpen meer uit hun maakbare brein te halen en met meer plez...

Een vulkaan in mijn buik | Warwick Pudney

kinderen leren omgaan met woede - een praktische gids voor ouders, hulpverleners en docenten - Nederlandstalig | Paperback | 2012 | 9789057123498 | 157

Een vulkaan in mijn buik 1e druk is een boek van Warwick Pudney uitgegeven bij Nieuwezijds B.V.. ISBN 9789057123498 Wat doe je als je kind weigert in de auto te gaan zitten? Als kinderen ruzie maken en vechten? Als een kind andere kinderen plaagt of slaat...

Praktisch didactisch | Vita Olijhoek

adviezen voor de NT2-docent - Nederlandstalig | Paperback | 9789046905807

Praktisch didactisch 1e druk is een boek van Vita Olijhoek uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046905807 'Hoe kan ik mijn cursisten motiveren?' 'Hoe geef ik feedback bij spreken en schrijven?' Zowel beginnende als ervaren NT2-docenten kampen met deze en and...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent interviewtechnieken, Docent interviewtechnieken ebooks, boek Docent interviewtechnieken.

Persoonstypen docent interviewtechnieken

De docent interviewtechnieken is een waarnemer. Hij let na aanleiding van behaalde resultaten en inzet in de les goed op de studieontwikkeling en studievoortgang van zijn leerlingen/studenten om ze zo waar nodig ook individuele begeleiding of extra tips en adviezen te kunnen bieden. Dit maakt de docent interviewtechnieken ook een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak interviewtechnieken over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent interviewtechnieken, Karakter Docent interviewtechnieken.

Netwerk docent interviewtechnieken

Het netwerk van de docent interviewtechnieken die werkzaam is op een school bestaat uit zijn leerlingen/studenten, de ouders van leerlingen/studenten, de directeur van de school en zijn collega's. De docent interviewtechnieken die alleen freelance cursussen/workshops/lessen geeft krijgt alleen met leerlingen (mensen die de workshop/cursus/lessen volgen) te maken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent interviewtechnieken, Medewerkers Docent interviewtechnieken.

Is het beroep docent interviewtechnieken iets voor jou?

Zou je graag docent interviewtechnieken willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent interviewtechnieken bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent interviewtechnieken, beroepskeuzetest Docent interviewtechnieken, beroep Docent interviewtechnieken kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent interviewtechnieken

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent interviewtechnieken is gemiddeld. Er is redelijk veel werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent interviewtechnieken ook als docent journalistiek aan de slag.

Voor de docent interviewtechnieken die freelance cursussen/workshops/lessen geeft is ook voldoende werkgelegenheid en arbeidsmarktperspectief zolang hij zichzelf en zijn lessen/cursussen/workshops goed weet te verkopen en zichzelf goed in de markt weet te zetten.

Arbeidsmarktperspectief score docent interviewtechnieken

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent interviewtechnieken. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Redelijk
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent interviewtechnieken, Promotie mogelijkheden Docent interviewtechnieken, Carriere Docent interviewtechnieken.

Solliciteren op de functie docent interviewtechnieken

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent interviewtechnieken dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent interviewtechnieken belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent interviewtechnieken. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent interviewtechnieken, CV Docent interviewtechnieken, sollicitatie Docent interviewtechnieken.

Interviews met docent interviewtechnieken

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent interviewtechnieken

Vacatures docent interviewtechnieken

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent interviewtechnieken? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent interviewtechnieken. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent interviewtechnieken geeft les in het vak interviewtechnieken. De docent interviewtechnieken geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting journalistiek, film en media of een andere soortgelijke opleiding of geeft freelance cursussen/workshops/lessen interviewtechnieken. De docent interviewtechnieken geeft les in alle facetten van het vak interviewtechnieken.

Beoordeling Docent interviewtechnieken

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent interviewtechnieken' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent interviewtechnieken

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep