U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent klanksynthese

Docent klanksynthese worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent klanksynthese? Lees de functieomschrijving.

De docent klanksynthese geeft les in het vak klanksynthese.

De docent klanksynthese geeft les op een MBO of HBO opleiding muziek, op de popacademie, op het conservatorium of op een andere soortgelijke (muziek)opleiding. De docent klanksynthese geeft les in alle facetten van het vak klanksynthese. Zijn voornaamste taak is zijn kennis en visie op het gebied van het vak klanksynthese overbrengen op zijn leerlingen/studenten. De docent klanksynthese leert zijn leerlingen/studenten onder andere alles over de verschillende klankkleuren, de verschillende manieren en technieken om klanken op te wekken, synthesetechnieken en het componeren op microniveau.

De docent klanksynthese ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, schrijfopdrachten, huiswerk, toetsen en tentamens die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al deze resultaten kan de docent klanksynthese de studieontwikkeling en studievoortgang van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken naar wat er beter kan en hoe hij ze daarbij het beste kan helpen. Ook biedt de docent klanksynthese waar nodig extra tips, adviezen en/of individuele begeleiding.

De docent klanksynthese heeft verstand van het vak klanksynthese en weet zijn kennis en visie op een interessante, leuke en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent klanksynthese ook aanwezig bij vergaderingen met collega's waar hij de leerlingen/studenten bespreekt en kijkt naar verbeterpunten binnen de opleidingen en de school.

Mensen vonden ons op: Job Docent klanksynthese, Baan Docent klanksynthese, Docent klanksynthese Worden, Functie-eisen Docent klanksynthese, Verantwoordelijkheden Docent klanksynthese, Functieprofiel Docent klanksynthese, Wat doet een Docent klanksynthese, Werken als Docent klanksynthese.

Docent klanksynthese worden: Opleiding tot docent klanksynthese

De docent klanksynthese heeft een opleiding ''Docent Muziek'' (HBO, vierjarig) of een opleiding aan het conservatorium gevolgd.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent klanksynthese, Docent klanksynthese Worden, Opleidingsniveau Docent klanksynthese, Scholing Docent klanksynthese, Studie Docent klanksynthese, Bijscholing Docent klanksynthese, Omscholing Docent klanksynthese.

Organisaties waar een docent klanksynthese doorgaans werkzaam is

De docent klanksynthese geeft les op een HBO of MBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent klanksynthese, Docent klanksynthese Worden, Opleidingsniveau Docent klanksynthese, Scholing Docent klanksynthese, Studie Docent klanksynthese, Bijscholing Docent klanksynthese, Omscholing Docent klanksynthese.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent klanksynthese

Het salaris van de docent klanksynthese die werkzaam is op een school ligt tussen de €1500,- en €2000,- bruto per maand, afhankelijk van de school waar hij werkzaam is en het aantal jaren werkervaring.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent klanksynthese, Loon Docent klanksynthese, Wat verdien je als Docent klanksynthese, Salarisschaal Docent klanksynthese, Salarisindicatie Docent klanksynthese, Bonus Docent klanksynthese, CAO Docent klanksynthese, Brutoloon Docent klanksynthese, Nettoloon Docent klanksynthese, Vakantiedagen Docent klanksynthese, Pensioen Docent klanksynthese.

Competenties, skills & vaardigheden docent klanksynthese

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Inzicht in omgeving
 • Verstand van het vak klanksynthese
Mensen vonden ons op: Kennis Docent klanksynthese, Vaardigheden Docent klanksynthese, Attitude Docent klanksynthese, Kwalificaties Docent klanksynthese, Competentieprofiel Docent klanksynthese.

Boeken voor het beroep docent klanksynthese

Wil je meer weten over het beroep docent klanksynthese? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent klanksynthese bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent klanksynthese te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent klanksynthese, Docent klanksynthese ebooks, boek Docent klanksynthese.

Persoonstypen docent klanksynthese

De docent klanksynthese is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak klanksynthese over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen. Ook is de docent klanksynthese een waarnemer. Hij let goed op zijn leerlingen/studenten tijdens de les en houdt na aanleiding van al het gemaakte werk en hun inzet in de klas nauwkeurig hun studieontwikkeling en studievoortgang bij.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent klanksynthese, Karakter Docent klanksynthese.

Netwerk docent klanksynthese

Het netwerk van de docent klanksynthese bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vak die op school komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent klanksynthese, Medewerkers Docent klanksynthese.

Is het beroep docent klanksynthese iets voor jou?

Zou je graag docent klanksynthese willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent klanksynthese bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent klanksynthese, beroepskeuzetest Docent klanksynthese, beroep Docent klanksynthese kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent klanksynthese

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent klanksynthese is vrij laag. Er is alleen werkgelegenheid op specifieke en exacte opleidingen en daardoor is er vrij weinig werkgelegenheid. Wel kan de docent klanksynthese zich ook in andere (muziek)vakken specialiseren en hierin les gaan geven of freelance cursussen/lessen/workshops klanksynthese gaan geven.

Naast zijn werkzaamheden als docent kan de docent klanksynthese ook een andere rol binnen het onderwijs op zich nemen (waaronder bijvoorbeeld een mentorrol).

Arbeidsmarktperspectief score docent klanksynthese

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent klanksynthese. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent klanksynthese, Promotie mogelijkheden Docent klanksynthese, Carriere Docent klanksynthese.

Solliciteren op de functie docent klanksynthese

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent klanksynthese dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent klanksynthese belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent klanksynthese. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent klanksynthese, CV Docent klanksynthese, sollicitatie Docent klanksynthese.

Interviews met docent klanksynthese

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent klanksynthese

Vacatures docent klanksynthese

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent klanksynthese? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent klanksynthese. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent klanksynthese geeft les in het vak klanksynthese. De docent klanksynthese geeft les op een MBO of HBO opleiding muziek, op de popacademie, op het conservatorium of op een andere soortgelijke (muziek)opleiding. De docent klanksynthese geeft les in alle facetten van het vak klanksynthese.

Beoordeling Docent klanksynthese

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent klanksynthese' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent klanksynthese

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep