U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent kosten en opbrengsten

Docent kosten en opbrengsten worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent kosten en opbrengsten? Lees de functieomschrijving.

De docent kosten en opbrengsten geeft les in het vak kosten en opbrengsten.

De docent kosten en opbrengsten geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent kosten en opbrengsten is zijn kennis en visie op het gebied van het vak kosten en opbrengsten overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft onder andere les in onderwerpen als het uitvoeren van kostprijsberekeningen, het uitvoeren van beslissingscalculaties, een bijdrage leveren aan het beheersen van bedrijfsprocessen, kostenbegrippen, volume en resultaat, kostenfuncties en planning in controle.

De docent kosten en opbrengsten ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent kosten en opbrengsten de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent kosten en opbrengsten heeft verstand van het vak kosten en opbrengsten en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent kosten en opbrengsten projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent kosten en opbrengsten ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent kosten en opbrengsten, Baan Docent kosten en opbrengsten, Docent kosten en opbrengsten Worden, Functie-eisen Docent kosten en opbrengsten, Verantwoordelijkheden Docent kosten en opbrengsten, Functieprofiel Docent kosten en opbrengsten, Wat doet een Docent kosten en opbrengsten, Werken als Docent kosten en opbrengsten.

Docent kosten en opbrengsten worden: Opleiding tot docent kosten en opbrengsten

De docent kosten en opbrengsten heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' of ''kosten en opbrengsten'' gevolgd (HBO, vierjarig).

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent kosten en opbrengsten, Docent kosten en opbrengsten Worden, Opleidingsniveau Docent kosten en opbrengsten, Scholing Docent kosten en opbrengsten, Studie Docent kosten en opbrengsten, Bijscholing Docent kosten en opbrengsten, Omscholing Docent kosten en opbrengsten.

Organisaties waar een docent kosten en opbrengsten doorgaans werkzaam is

De docent kosten en opbrengsten geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent kosten en opbrengsten, Docent kosten en opbrengsten Worden, Opleidingsniveau Docent kosten en opbrengsten, Scholing Docent kosten en opbrengsten, Studie Docent kosten en opbrengsten, Bijscholing Docent kosten en opbrengsten, Omscholing Docent kosten en opbrengsten.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent kosten en opbrengsten

Het salaris van de docent kosten en opbrengsten die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent kosten en opbrengsten, Loon Docent kosten en opbrengsten, Wat verdien je als Docent kosten en opbrengsten, Salarisschaal Docent kosten en opbrengsten, Salarisindicatie Docent kosten en opbrengsten, Bonus Docent kosten en opbrengsten, CAO Docent kosten en opbrengsten, Brutoloon Docent kosten en opbrengsten, Nettoloon Docent kosten en opbrengsten, Vakantiedagen Docent kosten en opbrengsten, Pensioen Docent kosten en opbrengsten.

Competenties, skills & vaardigheden docent kosten en opbrengsten

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak kosten en opbrengsten
Mensen vonden ons op: Kennis Docent kosten en opbrengsten, Vaardigheden Docent kosten en opbrengsten, Attitude Docent kosten en opbrengsten, Kwalificaties Docent kosten en opbrengsten, Competentieprofiel Docent kosten en opbrengsten.

Boeken voor het beroep docent kosten en opbrengsten

Wil je meer weten over het beroep docent kosten en opbrengsten? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent kosten en opbrengsten bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent kosten en opbrengsten te komen.

Kosten en opbrengsten | Wim Koetzier

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789001476410 | 286 pagina's

Het deel Kosten & Opbrengsten houdt zich niet alleen bezig met het kostprijsprobleem. Het bespreekt ook de andere pijlers van de moderne managementaccounting: het leveren van informatie voor beslissingscalculaties en voor het beheersen van de ondernemings...

De Grondexploitatie | Gerard Wigmans

kosten, opbrengsten en resultaat in de begroting van de grondexploitatie - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789052692944 | 52 pagina's

De Grondexploitatie 1e druk is een boek van Gerard Wigmans uitgegeven bij VSSD. ISBN 9789052692944 Grondexploitatie kan worden omschreven als het proces van productie en daarmee ook prijsvorming van bouw- en woonrijpe grond en het zorgdragen dat deze bouw...

MFA 2 / Kosten en opbrengsten | F.W. Sap

management financien en administratie - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789400208124

MFA 2 / Kosten en opbrengsten...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent kosten en opbrengsten, Docent kosten en opbrengsten ebooks, boek Docent kosten en opbrengsten.

Persoonstypen docent kosten en opbrengsten

De docent kosten en opbrengsten is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent kosten en opbrengsten ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak kosten en opbrengsten over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent kosten en opbrengsten, Karakter Docent kosten en opbrengsten.

Netwerk docent kosten en opbrengsten

Het netwerk van de docent kosten en opbrengsten bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent kosten en opbrengsten, Medewerkers Docent kosten en opbrengsten.

Is het beroep docent kosten en opbrengsten iets voor jou?

Zou je graag docent kosten en opbrengsten willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent kosten en opbrengsten bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent kosten en opbrengsten, beroepskeuzetest Docent kosten en opbrengsten, beroep Docent kosten en opbrengsten kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent kosten en opbrengsten

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent kosten en opbrengsten is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent kosten en opbrengsten de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent kosten en opbrengsten

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent kosten en opbrengsten. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent kosten en opbrengsten, Promotie mogelijkheden Docent kosten en opbrengsten, Carriere Docent kosten en opbrengsten.

Solliciteren op de functie docent kosten en opbrengsten

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent kosten en opbrengsten dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent kosten en opbrengsten belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent kosten en opbrengsten. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent kosten en opbrengsten, CV Docent kosten en opbrengsten, sollicitatie Docent kosten en opbrengsten.

Interviews met docent kosten en opbrengsten

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent kosten en opbrengsten

Vacatures docent kosten en opbrengsten

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent kosten en opbrengsten? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent kosten en opbrengsten. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent kosten en opbrengsten geeft les in het vak kosten en opbrengsten. De docent kosten en opbrengsten geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent kosten en opbrengsten is zijn kennis en visie op het gebied van het vak kosten en opbrengsten overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent kosten en opbrengsten

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent kosten en opbrengsten' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent kosten en opbrengsten

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep