U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent levensverzekeringswiskunde

Docent levensverzekeringswiskunde worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent levensverzekeringswiskunde? Lees de functieomschrijving.

De docent levensverzekeringswiskunde geeft les in het vak levensverzekeringswiskunde.

De docent levensverzekeringswiskunde geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, fiscale economie, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent levensverzekeringswiskunde is zijn kennis en visie op het gebied van het vak levensverzekeringswiskunde overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft onder andere les in onderwerpen als voorzieningen, premie en koopsom bij pensioenen en premie en koopsom op twee levens en leert zijn leerlingen/studenten hoe ze voor een levensverzekering de koopsom, de premie en de bijkomstige kosten kunnen berekenen, hoe ze pensioenvoorzieningen door kunnen rekenen en te controleren op de jaarrekening en hoe ze een jaarrekening van bedrijven kunnen controleren op het aantal reserveringen voor de toekomst.

De docent levensverzekeringswiskunde ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent levensverzekeringswiskunde de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent levensverzekeringswiskunde heeft verstand van het vak levensverzekeringswiskunde en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent levensverzekeringswiskunde projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent levensverzekeringswiskunde ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent levensverzekeringswiskunde, Baan Docent levensverzekeringswiskunde, Docent levensverzekeringswiskunde Worden, Functie-eisen Docent levensverzekeringswiskunde, Verantwoordelijkheden Docent levensverzekeringswiskunde, Functieprofiel Docent levensverzekeringswiskunde, Wat doet een Docent levensverzekeringswiskunde, Werken als Docent levensverzekeringswiskunde.

Docent levensverzekeringswiskunde worden: Opleiding tot docent levensverzekeringswiskunde

De docent levensverzekeringswiskunde heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' gevolgd (HBO, vierjarig).

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent levensverzekeringswiskunde, Docent levensverzekeringswiskunde Worden, Opleidingsniveau Docent levensverzekeringswiskunde, Scholing Docent levensverzekeringswiskunde, Studie Docent levensverzekeringswiskunde, Bijscholing Docent levensverzekeringswiskunde, Omscholing Docent levensverzekeringswiskunde.

Organisaties waar een docent levensverzekeringswiskunde doorgaans werkzaam is

De docent levensverzekeringswiskunde geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent levensverzekeringswiskunde, Docent levensverzekeringswiskunde Worden, Opleidingsniveau Docent levensverzekeringswiskunde, Scholing Docent levensverzekeringswiskunde, Studie Docent levensverzekeringswiskunde, Bijscholing Docent levensverzekeringswiskunde, Omscholing Docent levensverzekeringswiskunde.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent levensverzekeringswiskunde

Het salaris van de docent levensverzekeringswiskunde die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent levensverzekeringswiskunde, Loon Docent levensverzekeringswiskunde, Wat verdien je als Docent levensverzekeringswiskunde, Salarisschaal Docent levensverzekeringswiskunde, Salarisindicatie Docent levensverzekeringswiskunde, Bonus Docent levensverzekeringswiskunde, CAO Docent levensverzekeringswiskunde, Brutoloon Docent levensverzekeringswiskunde, Nettoloon Docent levensverzekeringswiskunde, Vakantiedagen Docent levensverzekeringswiskunde, Pensioen Docent levensverzekeringswiskunde.

Competenties, skills & vaardigheden docent levensverzekeringswiskunde

 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
Mensen vonden ons op: Kennis Docent levensverzekeringswiskunde, Vaardigheden Docent levensverzekeringswiskunde, Attitude Docent levensverzekeringswiskunde, Kwalificaties Docent levensverzekeringswiskunde, Competentieprofiel Docent levensverzekeringswiskunde.

Boeken voor het beroep docent levensverzekeringswiskunde

Wil je meer weten over het beroep docent levensverzekeringswiskunde? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent levensverzekeringswiskunde bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent levensverzekeringswiskunde te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent levensverzekeringswiskunde, Docent levensverzekeringswiskunde ebooks, boek Docent levensverzekeringswiskunde.

Persoonstypen docent levensverzekeringswiskunde

De docent levensverzekeringswiskunde is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent levensverzekeringswiskunde ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak levensverzekeringswiskunde over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent levensverzekeringswiskunde, Karakter Docent levensverzekeringswiskunde.

Netwerk docent levensverzekeringswiskunde

Het netwerk van de docent levensverzekeringswiskunde bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent levensverzekeringswiskunde, Medewerkers Docent levensverzekeringswiskunde.

Is het beroep docent levensverzekeringswiskunde iets voor jou?

Zou je graag docent levensverzekeringswiskunde willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent levensverzekeringswiskunde bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent levensverzekeringswiskunde, beroepskeuzetest Docent levensverzekeringswiskunde, beroep Docent levensverzekeringswiskunde kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent levensverzekeringswiskunde

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent levensverzekeringswiskunde is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent levensverzekeringswiskunde de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent levensverzekeringswiskunde

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent levensverzekeringswiskunde. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent levensverzekeringswiskunde, Promotie mogelijkheden Docent levensverzekeringswiskunde, Carriere Docent levensverzekeringswiskunde.

Solliciteren op de functie docent levensverzekeringswiskunde

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent levensverzekeringswiskunde dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent levensverzekeringswiskunde belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent levensverzekeringswiskunde. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent levensverzekeringswiskunde, CV Docent levensverzekeringswiskunde, sollicitatie Docent levensverzekeringswiskunde.

Interviews met docent levensverzekeringswiskunde

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent levensverzekeringswiskunde

Vacatures docent levensverzekeringswiskunde

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent levensverzekeringswiskunde? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent levensverzekeringswiskunde. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent levensverzekeringswiskunde geeft les in het vak levensverzekeringswiskunde. De docent levensverzekeringswiskunde geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, fiscale economie, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent levensverzekeringswiskunde is zijn kennis en visie op het gebied van het vak levensverzekeringswiskunde overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent levensverzekeringswiskunde

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent levensverzekeringswiskunde' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent levensverzekeringswiskunde

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep