U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent logistiek en auditing

Docent logistiek en auditing worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent logistiek en auditing? Lees de functieomschrijving.

De docent logistiek en auditing geeft les in het vak logistiek en auditing.

De docent logistiek en auditing geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie, fiscale economie, financial services management of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent logistiek en auditing is zijn kennis en visie op het gebied van het vak logistiek en auditing overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft onder andere les in onderwerpen als logistiek, auditing, de waardenkringloop, de externe audit van de accountant, het verkoopproces (customer service), het inkoopproces en vraagvoorspellingen. Ook kan hij lesgeven in productieplanning en ketenintegratie maar dit is afhankelijk van de opleiding en het studiejaar dat hij lesgeeft.

De docent logistiek en auditing ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten schriftopdrachten, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent logistiek en auditing de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent logistiek en auditing heeft verstand van het vak logistiek en auditing en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent logistiek en auditing projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent logistiek en auditing ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent logistiek en auditing, Baan Docent logistiek en auditing, Docent logistiek en auditing Worden, Functie-eisen Docent logistiek en auditing, Verantwoordelijkheden Docent logistiek en auditing, Functieprofiel Docent logistiek en auditing, Wat doet een Docent logistiek en auditing, Werken als Docent logistiek en auditing.

Docent logistiek en auditing worden: Opleiding tot docent logistiek en auditing

De docent logistiek en auditing heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' of ''Logistiek'' of ''Logistiek Management'' gevolgd (HBO, vierjarig).

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent logistiek en auditing, Docent logistiek en auditing Worden, Opleidingsniveau Docent logistiek en auditing, Scholing Docent logistiek en auditing, Studie Docent logistiek en auditing, Bijscholing Docent logistiek en auditing, Omscholing Docent logistiek en auditing.

Organisaties waar een docent logistiek en auditing doorgaans werkzaam is

De docent logistiek en auditing geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent logistiek en auditing, Docent logistiek en auditing Worden, Opleidingsniveau Docent logistiek en auditing, Scholing Docent logistiek en auditing, Studie Docent logistiek en auditing, Bijscholing Docent logistiek en auditing, Omscholing Docent logistiek en auditing.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent logistiek en auditing

Het salaris van de docent logistiek en auditing die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent logistiek en auditing, Loon Docent logistiek en auditing, Wat verdien je als Docent logistiek en auditing, Salarisschaal Docent logistiek en auditing, Salarisindicatie Docent logistiek en auditing, Bonus Docent logistiek en auditing, CAO Docent logistiek en auditing, Brutoloon Docent logistiek en auditing, Nettoloon Docent logistiek en auditing, Vakantiedagen Docent logistiek en auditing, Pensioen Docent logistiek en auditing.

Competenties, skills & vaardigheden docent logistiek en auditing

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Overtuigen
 • Verstand van logistiek en auditing
Mensen vonden ons op: Kennis Docent logistiek en auditing, Vaardigheden Docent logistiek en auditing, Attitude Docent logistiek en auditing, Kwalificaties Docent logistiek en auditing, Competentieprofiel Docent logistiek en auditing.

Boeken voor het beroep docent logistiek en auditing

Wil je meer weten over het beroep docent logistiek en auditing? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent logistiek en auditing bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent logistiek en auditing te komen.

Havenlogistiek | Docenten STC-Group

over cargadoor en expediteur gesproken - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492083098 | 500 pagina's

Vervoer over water is altijd belangrijk geweest in het internationale handelsverkeer en het is niet voor niets gegroeid tot een enorme industrie. Nederland heeft zich hierin ontwikkeld tot een grote speler, met Rotterdam als één van de meest toonaangevend...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent logistiek en auditing, Docent logistiek en auditing ebooks, boek Docent logistiek en auditing.

Persoonstypen docent logistiek en auditing

De docent logistiek en auditing is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent logistiek en auditing ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak logistiek en auditing over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent logistiek en auditing, Karakter Docent logistiek en auditing.

Netwerk docent logistiek en auditing

Het netwerk van de docent logistiek en auditing bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent logistiek en auditing, Medewerkers Docent logistiek en auditing.

Is het beroep docent logistiek en auditing iets voor jou?

Zou je graag docent logistiek en auditing willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent logistiek en auditing bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent logistiek en auditing, beroepskeuzetest Docent logistiek en auditing, beroep Docent logistiek en auditing kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent logistiek en auditing

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent logistiek en auditing is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent logistiek en auditing de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent logistiek en auditing

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent logistiek en auditing. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent logistiek en auditing, Promotie mogelijkheden Docent logistiek en auditing, Carriere Docent logistiek en auditing.

Solliciteren op de functie docent logistiek en auditing

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent logistiek en auditing dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent logistiek en auditing belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent logistiek en auditing. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent logistiek en auditing, CV Docent logistiek en auditing, sollicitatie Docent logistiek en auditing.

Interviews met docent logistiek en auditing

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent logistiek en auditing

Vacatures docent logistiek en auditing

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent logistiek en auditing? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent logistiek en auditing. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent logistiek en auditing geeft les in het vak logistiek en auditing. De docent logistiek en auditing geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie, fiscale economie, financial services management of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent logistiek en auditing is zijn kennis en visie op het gebied van het vak logistiek en auditing overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent logistiek en auditing

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent logistiek en auditing' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent logistiek en auditing

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep