U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent marktonderzoek

Docent marktonderzoek worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent marktonderzoek? Lees de functieomschrijving.

De docent marktonderzoek geeft les in het vak marktonderzoek.

De docent marktonderzoek geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, communicatiemanagement, of een andere soortgelijke opleiding. De docent marktonderzoek geeft zowel theorielessen over alle facetten van het vak marktonderzoek.

De docent marktonderzoek ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, projecten, toetsen en tentamens en bekijkt deze, bespreekt deze en becijfert deze. Na aanleiding van al deze opdrachten kijkt de docent marktonderzoek naar de studievoortgang en ontwikkelingen van de leerlingen/studenten, bespreekt deze met hen en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

De docent marktonderzoek heeft verstand van het vak marktonderzoek en weet dit op een interessante, leuke en educatieve manier over te brengen op zijn leerlingen/studenten. Hij let goed op hun studievoortgang en let daarnaast op hun houding en gedrag in de klas en treedt waar nodig streng op wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om de orde in de klas te bewaren of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent marktonderzoek de leerlingen/studenten ook op stage bezoeken om te kijken hoe het daar met ze gaat en om hun vordering met de stagebegeleider te bespreken. Ook zal hij aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om de school, de opleiding en de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Mensen vonden ons op: Job Docent marktonderzoek, Baan Docent marktonderzoek, Docent marktonderzoek Worden, Functie-eisen Docent marktonderzoek, Verantwoordelijkheden Docent marktonderzoek, Functieprofiel Docent marktonderzoek, Wat doet een Docent marktonderzoek, Werken als Docent marktonderzoek.

Docent marktonderzoek worden: Opleiding tot docent marktonderzoek

De docent marktonderzoek heeft zelf een WO of HBO opleiding communicatie gedaan (bijvoorbeeld ''communicatiewetenschap'', ''communicatie'', ''communicatie en Informatiewetenschappen'' of ''Tekst en communicatie'' en is na enige jaren praktijkervaring les gaan geven als docent marktonderzoek.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent marktonderzoek, Docent marktonderzoek Worden, Opleidingsniveau Docent marktonderzoek, Scholing Docent marktonderzoek, Studie Docent marktonderzoek, Bijscholing Docent marktonderzoek, Omscholing Docent marktonderzoek.

Organisaties waar een docent marktonderzoek doorgaans werkzaam is

De docent marktonderzoek werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent marktonderzoek, Docent marktonderzoek Worden, Opleidingsniveau Docent marktonderzoek, Scholing Docent marktonderzoek, Studie Docent marktonderzoek, Bijscholing Docent marktonderzoek, Omscholing Docent marktonderzoek.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent marktonderzoek

De docent marktonderzoek verdient tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent marktonderzoek, Loon Docent marktonderzoek, Wat verdien je als Docent marktonderzoek, Salarisschaal Docent marktonderzoek, Salarisindicatie Docent marktonderzoek, Bonus Docent marktonderzoek, CAO Docent marktonderzoek, Brutoloon Docent marktonderzoek, Nettoloon Docent marktonderzoek, Vakantiedagen Docent marktonderzoek, Pensioen Docent marktonderzoek.

Competenties, skills & vaardigheden docent marktonderzoek

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
Mensen vonden ons op: Kennis Docent marktonderzoek, Vaardigheden Docent marktonderzoek, Attitude Docent marktonderzoek, Kwalificaties Docent marktonderzoek, Competentieprofiel Docent marktonderzoek.

Boeken voor het beroep docent marktonderzoek

Wil je meer weten over het beroep docent marktonderzoek? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent marktonderzoek bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent marktonderzoek te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Doeltreffende didactiek | Walter Geerts

directe instructie en differentiatie voor de lerende leraar - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789046906194 | 175 pagina's

Doeltreffende didactiek 1e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046906194 Ervaren leraren weten intuïtief welke didactische handigheid ze moeten kiezen voor een bepaalde situatie of leerling. Maar hoe pak je het als beginne...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent marktonderzoek, Docent marktonderzoek ebooks, boek Docent marktonderzoek.

Persoonstypen docent marktonderzoek

De docent marktonderzoek is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten en daarnaast op de ontwikkelingen binnen de huidige maatschappij en cultuur. Daarnaast is de docent marktonderzoek een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak marktonderzoek over op zijn leerlingen/studenten en geeft waar nodig individuele begeleiding of extra adviezen en/of tips.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent marktonderzoek, Karakter Docent marktonderzoek.

Netwerk docent marktonderzoek

Het netwerk van de docent marktonderzoek bestaat uit zijn collega's, de directeur van de school, zijn leerlingen/studenten, de stagebegeleiders op de stagebedrijven en mensen uit het vak.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent marktonderzoek, Medewerkers Docent marktonderzoek.

Is het beroep docent marktonderzoek iets voor jou?

Zou je graag docent marktonderzoek willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent marktonderzoek bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent marktonderzoek, beroepskeuzetest Docent marktonderzoek, beroep Docent marktonderzoek kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent marktonderzoek

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent marktonderzoek is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas kan de docent marktonderzoek ook een mentorrol op zich nemen op de opleiding waar hij werkt.

Arbeidsmarktperspectief score docent marktonderzoek

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent marktonderzoek. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent marktonderzoek, Promotie mogelijkheden Docent marktonderzoek, Carriere Docent marktonderzoek.

Solliciteren op de functie docent marktonderzoek

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent marktonderzoek dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent marktonderzoek belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent marktonderzoek. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent marktonderzoek, CV Docent marktonderzoek, sollicitatie Docent marktonderzoek.

Interviews met docent marktonderzoek

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Vacatures docent marktonderzoek

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent marktonderzoek? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent marktonderzoek. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent marktonderzoek geeft les in het vak marktonderzoek. De docent marktonderzoek geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, communicatiemanagement, of een andere soortgelijke opleiding. De docent marktonderzoek geeft zowel theorielessen over alle facetten van het vak marktonderzoek.

Beoordeling Docent marktonderzoek

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent marktonderzoek' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent marktonderzoek

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep