U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent online communicatie

Docent online communicatie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent online communicatie? Lees de functieomschrijving.

De docent online communicatie geeft les in het vak online communicatie.

De docent online communicatie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, cultuur, of een andere soortgelijke opleiding. De docent online communicatie geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak online communicatie (een vak waarin de mogelijkheden met betrekking tot onder andere social media worden besproken).

De docent online communicatie ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, projecten, toetsen en tentamens en bekijkt deze, bespreekt deze en becijfert deze. Na aanleiding van al deze opdrachten kijkt de docent online communicatie naar de studievoortgang en ontwikkelingen van de leerlingen/studenten, bespreekt deze met hen en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

De docent online communicatie heeft verstand van het vak online communicatie en weet dit op een interessante, leuke en educatieve manier over te brengen op zijn leerlingen/studenten. Hij let goed op hun studievoortgang en let daarnaast op hun houding en gedrag in de klas en treedt waar nodig streng op wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om de orde in de klas te bewaren of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent online communicatie de leerlingen/studenten ook op stage bezoeken om te kijken hoe het daar met ze gaat en om hun vordering met de stagebegeleider te bespreken. Ook zal hij aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om de school, de opleiding en de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Mensen vonden ons op: Job Docent online communicatie, Baan Docent online communicatie, Docent online communicatie Worden, Functie-eisen Docent online communicatie, Verantwoordelijkheden Docent online communicatie, Functieprofiel Docent online communicatie, Wat doet een Docent online communicatie, Werken als Docent online communicatie.

Docent online communicatie worden: Opleiding tot docent online communicatie

De docent online communicatie heeft zelf een WO of HBO opleiding communicatie gedaan (bijvoorbeeld ''communicatiewetenschap'', ''communicatie'', ''communicatie en Informatiewetenschappen'' of ''Tekst en communicatie'' of heeft een opleiding ''Informatica'' gevolgd en is na enige jaren praktijkervaring les gaan geven als docent online communicatie.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent online communicatie, Docent online communicatie Worden, Opleidingsniveau Docent online communicatie, Scholing Docent online communicatie, Studie Docent online communicatie, Bijscholing Docent online communicatie, Omscholing Docent online communicatie.

Organisaties waar een docent online communicatie doorgaans werkzaam is

De docent online communicatie werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent online communicatie, Docent online communicatie Worden, Opleidingsniveau Docent online communicatie, Scholing Docent online communicatie, Studie Docent online communicatie, Bijscholing Docent online communicatie, Omscholing Docent online communicatie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent online communicatie

De docent online communicatie verdient tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent online communicatie, Loon Docent online communicatie, Wat verdien je als Docent online communicatie, Salarisschaal Docent online communicatie, Salarisindicatie Docent online communicatie, Bonus Docent online communicatie, CAO Docent online communicatie, Brutoloon Docent online communicatie, Nettoloon Docent online communicatie, Vakantiedagen Docent online communicatie, Pensioen Docent online communicatie.

Competenties, skills & vaardigheden docent online communicatie

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak online communicatie
Mensen vonden ons op: Kennis Docent online communicatie, Vaardigheden Docent online communicatie, Attitude Docent online communicatie, Kwalificaties Docent online communicatie, Competentieprofiel Docent online communicatie.

Boeken voor het beroep docent online communicatie

Wil je meer weten over het beroep docent online communicatie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent online communicatie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent online communicatie te komen.

Tendens Toerisme en Recreatie - Communicatie in toerisme en recreatie Theorieboek Basisdeel | Alberdien Terpstra

online & offline - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037228489

Tendens Toerisme en Recreatie - Communicatie in toerisme en recreatie Theorieboek Basisdeel 1e druk is een boek van Alberdien Terpstra uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037228489 Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije...

Pitch - Communicatie | Kees Benschop

online en offline - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789024405671 | 250 pagina's

Pitch - Communicatie 2e druk is een boek van Kees Benschop uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024405671 Communicatie dekt de kerntaken B1-K2 en P1-K2 van het kwalificatiedossier Marketing, Communicatie en Evenementen, plus een deel van kern...

Click met online marketing doelgericht.info | Edu'Actief

marketing, communicatie en evenementen - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037243789

Click met online marketing doelgericht.info 1e druk is een boek uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037243789 Met de methode Doelgericht.info word je opgeleid in het dynamische vakgebied van marketing, communicatie en evenementen. Als medewerker marketing...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent online communicatie, Docent online communicatie ebooks, boek Docent online communicatie.

Persoonstypen docent online communicatie

De docent online communicatie is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten en daarnaast op de ontwikkelingen binnen de huidige maatschappij en cultuur. Daarnaast is de docent online communicatie een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak online communicatie over op zijn leerlingen/studenten en geeft waar nodig individuele begeleiding of extra adviezen en/of tips.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent online communicatie, Karakter Docent online communicatie.

Netwerk docent online communicatie

Het netwerk van de docent online communicatie bestaat uit zijn collega's, de directeur van de school, zijn leerlingen/studenten, de stagebegeleiders op de stagebedrijven en mensen uit het vak.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent online communicatie, Medewerkers Docent online communicatie.

Is het beroep docent online communicatie iets voor jou?

Zou je graag docent online communicatie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent online communicatie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent online communicatie, beroepskeuzetest Docent online communicatie, beroep Docent online communicatie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent online communicatie

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent online communicatie is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas kan de docent online communicatie ook een mentorrol op zich nemen op de opleiding waar hij werkt.

Arbeidsmarktperspectief score docent online communicatie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent online communicatie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent online communicatie, Promotie mogelijkheden Docent online communicatie, Carriere Docent online communicatie.

Solliciteren op de functie docent online communicatie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent online communicatie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent online communicatie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent online communicatie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent online communicatie, CV Docent online communicatie, sollicitatie Docent online communicatie.

Interviews met docent online communicatie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Vacatures docent online communicatie

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent online communicatie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent online communicatie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent online communicatie geeft les in het vak online communicatie. De docent online communicatie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting communicatie, cultuur, of een andere soortgelijke opleiding. De docent online communicatie geeft zowel theorie als praktijklessen over alle facetten van het vak online communicatie (een vak waarin de mogelijkheden met betrekking tot onder andere social media worden besproken).

Beoordeling Docent online communicatie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent online communicatie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent online communicatie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep