U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent polymeerchemie

Docent polymeerchemie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent polymeerchemie? Lees de functieomschrijving.

De docent polymeerchemie geeft les in het vak polymeerchemie.

De docent polymeerchemie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent polymeerchemie is zijn kennis en visie op het gebied van het vak polymeerchemie overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak polymeerchemie. Dit vak gaat over de eigenschappen van materialen met een bijzonder hoge molaire massa en synthese. Zo geeft de docent polymeerchemie onder andere les over onderwerpen als polymeren, reactiemechanismen en variaties in de molecuulstructuur.

De docent polymeerchemie ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent polymeerchemie de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent polymeerchemie heeft verstand van het vak polymeerchemie en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent polymeerchemie projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent polymeerchemie ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent polymeerchemie, Baan Docent polymeerchemie, Docent polymeerchemie Worden, Functie-eisen Docent polymeerchemie, Verantwoordelijkheden Docent polymeerchemie, Functieprofiel Docent polymeerchemie, Wat doet een Docent polymeerchemie, Werken als Docent polymeerchemie.

Docent polymeerchemie worden: Opleiding tot docent polymeerchemie

De docent polymeerchemie heeft een HBO opleiding ''Chemie'', ''Chemische Technologie'' of een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''polymeerchemie''.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent polymeerchemie, Docent polymeerchemie Worden, Opleidingsniveau Docent polymeerchemie, Scholing Docent polymeerchemie, Studie Docent polymeerchemie, Bijscholing Docent polymeerchemie, Omscholing Docent polymeerchemie.

Organisaties waar een docent polymeerchemie doorgaans werkzaam is

De docent polymeerchemie geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent polymeerchemie, Docent polymeerchemie Worden, Opleidingsniveau Docent polymeerchemie, Scholing Docent polymeerchemie, Studie Docent polymeerchemie, Bijscholing Docent polymeerchemie, Omscholing Docent polymeerchemie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent polymeerchemie

Het salaris van de docent polymeerchemie die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent polymeerchemie, Loon Docent polymeerchemie, Wat verdien je als Docent polymeerchemie, Salarisschaal Docent polymeerchemie, Salarisindicatie Docent polymeerchemie, Bonus Docent polymeerchemie, CAO Docent polymeerchemie, Brutoloon Docent polymeerchemie, Nettoloon Docent polymeerchemie, Vakantiedagen Docent polymeerchemie, Pensioen Docent polymeerchemie.

Competenties, skills & vaardigheden docent polymeerchemie

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Verstand van het vak polymeerchemie
Mensen vonden ons op: Kennis Docent polymeerchemie, Vaardigheden Docent polymeerchemie, Attitude Docent polymeerchemie, Kwalificaties Docent polymeerchemie, Competentieprofiel Docent polymeerchemie.

Boeken voor het beroep docent polymeerchemie

Wil je meer weten over het beroep docent polymeerchemie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent polymeerchemie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent polymeerchemie te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent polymeerchemie, Docent polymeerchemie ebooks, boek Docent polymeerchemie.

Persoonstypen docent polymeerchemie

De docent polymeerchemie is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent polymeerchemie ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak polymeerchemie over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent polymeerchemie, Karakter Docent polymeerchemie.

Netwerk docent polymeerchemie

Het netwerk van de docent polymeerchemie bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.

 

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent polymeerchemie, Medewerkers Docent polymeerchemie.

Is het beroep docent polymeerchemie iets voor jou?

Zou je graag docent polymeerchemie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent polymeerchemie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent polymeerchemie, beroepskeuzetest Docent polymeerchemie, beroep Docent polymeerchemie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent polymeerchemie

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent polymeerchemie is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent polymeerchemie de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent polymeerchemie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent polymeerchemie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent polymeerchemie, Promotie mogelijkheden Docent polymeerchemie, Carriere Docent polymeerchemie.

Solliciteren op de functie docent polymeerchemie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent polymeerchemie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent polymeerchemie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent polymeerchemie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent polymeerchemie, CV Docent polymeerchemie, sollicitatie Docent polymeerchemie.

Interviews met docent polymeerchemie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent polymeerchemie

Vacatures docent polymeerchemie

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent polymeerchemie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent polymeerchemie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent polymeerchemie geeft les in het vak polymeerchemie. De docent polymeerchemie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent polymeerchemie is zijn kennis en visie op het gebied van het vak polymeerchemie overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent polymeerchemie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent polymeerchemie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent polymeerchemie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep