U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent regie fictie

Docent regie fictie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent regie fictie? Lees de functieomschrijving.

De docent regie fictie geeft les in het vak regie fictie.

De docent regie fictie geeft les op een filmacademie, een film en media opleiding of een andere opleiding met de richting televisie, media of film. Ook kan hij workshops of cursussen geven. De docent regie fictie geeft zijn leerlingen of studenten les in alle facetten rondom het regisseren van fictie films en televisieprogramma's (waaronder komedies, thrillers, horrorfilms, of dramafilms). Zo leert hij zijn leerlingen hoe ze een film of televisieprogramma moeten regisseren, hoe ze spelers moeten casten, locaties moeten zoeken en hoe ze dingen moet plannen, om moeten gaan met de verschillende crewleden en hoe ze een bepaalde sfeer kunnen creëren en neerzetten.

De docent regie fictie ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten (ook zelf ontwikkelde en geschreven) opdrachten, huiswerk, projecten, toetsen en tentamens die hij vervolgens nakijkt, bespreekt en becijfert. De docent regie fictie helpt zijn leerlingen zich te ontwikkelen binnen het regievak en geeft waar nodig individuele begeleiding.

De docent regie fictie heeft zelf veel verstand van het regisseren van films en kan deze kennis op een leuke, educatieve en interessante manier op zijn leerlingen/studenten overbrengen.

Naast zijn werk als docent regie fictie zal hij ook helpen de opleiding te verbeteren en bespreken door aanwezig te zijn bij vergaderingen en kan hij les geven in andere vakken op de opleiding waar hij werkzaam is.

Mensen vonden ons op: Job Docent regie fictie, Baan Docent regie fictie, Docent regie fictie Worden, Functie-eisen Docent regie fictie, Verantwoordelijkheden Docent regie fictie, Functieprofiel Docent regie fictie, Wat doet een Docent regie fictie, Werken als Docent regie fictie.

Docent regie fictie worden: Opleiding tot docent regie fictie

De docent regie fictie heeft zelf een opleiding tot regisseur gedaan en daar een diploma behaald en is na enige jaren werkervaring les gaan geven in het vak van regie fictie. Ook kan hij een onderwijsbevoegdheid hebben behaald.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent regie fictie, Docent regie fictie Worden, Opleidingsniveau Docent regie fictie, Scholing Docent regie fictie, Studie Docent regie fictie, Bijscholing Docent regie fictie, Omscholing Docent regie fictie.

Organisaties waar een docent regie fictie doorgaans werkzaam is

De docent regie fictie werkt op een MBO of HBO opleiding met de richting film of geeft freelance cursussen/lessen/workshops.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent regie fictie, Docent regie fictie Worden, Opleidingsniveau Docent regie fictie, Scholing Docent regie fictie, Studie Docent regie fictie, Bijscholing Docent regie fictie, Omscholing Docent regie fictie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent regie fictie

Het salaris van de docent regie fictie ligt (afhankelijk van de school waar hij werkt en het aantal jaren werkervaring) tussen de €1200,- en €2100,- bruto per maand. De docent regie fictie die freelance workshops/cursussen/lessen geeft kan zijn eigen prijs bepalen; voor de freelance docent regie fictie valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent regie fictie, Loon Docent regie fictie, Wat verdien je als Docent regie fictie, Salarisschaal Docent regie fictie, Salarisindicatie Docent regie fictie, Bonus Docent regie fictie, CAO Docent regie fictie, Brutoloon Docent regie fictie, Nettoloon Docent regie fictie, Vakantiedagen Docent regie fictie, Pensioen Docent regie fictie.

Competenties, skills & vaardigheden docent regie fictie

 • Integriteit
 • Resultaatgerichtheid
 • Creativiteit
 • Kritisch
 • Motiveren
 • Innovatief
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Visie
 • Verstand van regie fictie
Mensen vonden ons op: Kennis Docent regie fictie, Vaardigheden Docent regie fictie, Attitude Docent regie fictie, Kwalificaties Docent regie fictie, Competentieprofiel Docent regie fictie.

Boeken voor het beroep docent regie fictie

Wil je meer weten over het beroep docent regie fictie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent regie fictie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent regie fictie te komen.

Spijbelen doe je maar thuis | Trudy Coenen

het verhaal van een docent op het vmbo - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789047204053 | 222 pagina's

Meer dan de helft van de kinderen gaat ernaartoe, maar toch zitten veel ouders in zak en as als hun kind vmbo-advies krijgt. De opleiding wordt gezien als het afvoerputje van het onderwijs waar je niks leert en waar alleen maar rotkinderen op zitten. Trud...

De Jonge Docent | J. Th Lindblad

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789077983331 | 274 pagina's

De drieëntwintigjarige Michael Charpentier worstelt met zijn vurige verlangen naar liefde, vriendschap en seks. Met Floris heeft hij iets dat meer is dan een vriendschap maar minder dan een relatie. Wat kan en moet hij daarmee? In korte tijd legt Michael ...

Marguerite yourcenar | Savigneau

de regie van een leven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789025330774 | 555 pagina's

...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent regie fictie, Docent regie fictie ebooks, boek Docent regie fictie.

Persoonstypen docent regie fictie

De docent regie fictie is een echte waarnemer. Hij kan goed observeren, werkt accuraat en weet precies hoe hij bepaalde beelden kan neerzetten. Hij let goed op zijn leerlingen en hun ontwikkelingen en geeft ze waar nodig individuele begeleiding.

Daarnaast is de docent regie fictie een gever en levensgenieter. Hij geeft zijn kennis op het gebied van regie fictie over op zijn leerlingen/studenten en heeft van zijn hobby (filmmaken) zijn beroep gemaakt.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent regie fictie, Karakter Docent regie fictie.

Netwerk docent regie fictie

Het netwerk van de docent regie fictie bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, mensen uit het vak en de directeur van de school.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent regie fictie, Medewerkers Docent regie fictie.

Is het beroep docent regie fictie iets voor jou?

Zou je graag docent regie fictie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent regie fictie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent regie fictie, beroepskeuzetest Docent regie fictie, beroep Docent regie fictie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent regie fictie

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent regie fictie is gemiddeld. Er is werk, maar er zijn vrij weinig opleidingen met betrekking tot film in Nederland dus het kan moeilijk zijn om een baan in het onderwijs te krijgen. Wel kan de docent regie fictie als dat niet lukt ook freelance cursussen/lessen/workshops gaan geven en daarnaast werken als regisseur.

Arbeidsmarktperspectief score docent regie fictie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent regie fictie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent regie fictie, Promotie mogelijkheden Docent regie fictie, Carriere Docent regie fictie.

Solliciteren op de functie docent regie fictie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent regie fictie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent regie fictie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent regie fictie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent regie fictie, CV Docent regie fictie, sollicitatie Docent regie fictie.

Interviews met docent regie fictie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent regie fictie

Vacatures docent regie fictie

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent regie fictie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent regie fictie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent regie fictie geeft les in het vak regie fictie. De docent regie fictie geeft les op een filmacademie, een film en media opleiding of een andere opleiding met de richting televisie, media of film. Ook kan hij workshops of cursussen geven.

Beoordeling Docent regie fictie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent regie fictie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent regie fictie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep