U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent stemexpressie

Docent stemexpressie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent stemexpressie? Lees de functieomschrijving.

De docent stemexpressie geeft les in het vak stemexpressie.

De docent stemexpressie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting van drama en toneel, muziek, psychologie logopedie, tolk of een andere soortgelijke opleiding. Daarnaast kan de docent stemexpressie ook freelance opleidingen, cursussen, lessen en workshops geven of stemtrainingen geven (bijvoorbeeld aan mensen die stotteren). De docent stemexpressie geeft les in alle facetten van het vak stemexpressie. Zo leert hij zijn leerlingen/studenten (afhankelijk van de opleiding) kennis maken met verschillende klankkleuren en hoogtes maar ook met stemintonatie, stemtrilling, volume en duur. Dit kan de leerlingen/studenten erg helpen binnen verschillende vakgebieden. Zo kan de docent stemexpressie die op een muziekschool les geeft zijn leerlingen/studenten zich helpen ontwikkelen in de zang, en de docent stemexpressie die op een dramaschool werkt de leerlingen helpen met intonatie, klankkleur en het spreektempo.

De docent stemexpressie ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten en oefeningen. Hij luistert naar de oefeningen, bespreekt deze en geeft deze eventueel een cijfer. Daarnaast let de docent stemexpressie goed op de ontwikkelingen van zijn leerlingen/studenten en geeft hij ze waar nodig extra tips of individuele begeleiding.

De docent stemexpressie heeft veel verstand van het vak stemexpressie, kan goed kritisch luisteren en geeft op een leuke en interessante manier les. Daarnaast zal de docent stemexpressie die op een school werkt ook aanwezig zijn bij vergaderingen om de opleiding en de leerlingen/studenten te bespreken.

Mensen vonden ons op: Job Docent stemexpressie, Baan Docent stemexpressie, Docent stemexpressie Worden, Functie-eisen Docent stemexpressie, Verantwoordelijkheden Docent stemexpressie, Functieprofiel Docent stemexpressie, Wat doet een Docent stemexpressie, Werken als Docent stemexpressie.

Docent stemexpressie worden: Opleiding tot docent stemexpressie

De docent stemexpressie heeft zelf een muziek of een toneelopleiding gevolgd of een opleiding, cursus of workshop stemexpressie. Daarnaast heeft de docent stemexpressie eventueel een onderwijsbevoegdheid behaald.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent stemexpressie, Docent stemexpressie Worden, Opleidingsniveau Docent stemexpressie, Scholing Docent stemexpressie, Studie Docent stemexpressie, Bijscholing Docent stemexpressie, Omscholing Docent stemexpressie.

Organisaties waar een docent stemexpressie doorgaans werkzaam is

De docent stemexpressie werkt op een MBO of HBO opleiding of geeft freelance workshops/cursussen/lessen/trainingen.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent stemexpressie, Docent stemexpressie Worden, Opleidingsniveau Docent stemexpressie, Scholing Docent stemexpressie, Studie Docent stemexpressie, Bijscholing Docent stemexpressie, Omscholing Docent stemexpressie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent stemexpressie

De docent stemexpressie die op een school werkt verdient tussen de €1500,- en €2000,- bruto per maand. De docent stemexpressie die freelance cursussen, trainingen, workshops of lessen geeft mag zijn eigen uurtarief of cursus/workshop/lestarief bepalen; hier valt geen specifieke salarisindicatie voor te geven.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent stemexpressie, Loon Docent stemexpressie, Wat verdien je als Docent stemexpressie, Salarisschaal Docent stemexpressie, Salarisindicatie Docent stemexpressie, Bonus Docent stemexpressie, CAO Docent stemexpressie, Brutoloon Docent stemexpressie, Nettoloon Docent stemexpressie, Vakantiedagen Docent stemexpressie, Pensioen Docent stemexpressie.

Competenties, skills & vaardigheden docent stemexpressie

 • Energie
 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Creativiteit
 • Motiveren
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Inzicht in omgeving
 • Overtuigen
 • Verstand van stemexpressie
Mensen vonden ons op: Kennis Docent stemexpressie, Vaardigheden Docent stemexpressie, Attitude Docent stemexpressie, Kwalificaties Docent stemexpressie, Competentieprofiel Docent stemexpressie.

Boeken voor het beroep docent stemexpressie

Wil je meer weten over het beroep docent stemexpressie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent stemexpressie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent stemexpressie te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent stemexpressie, Docent stemexpressie ebooks, boek Docent stemexpressie.

Persoonstypen docent stemexpressie

De docent stemexpressie is een waarnemer. Hij luistert goed en let goed op de details wanneer de leerlingen/studenten een oefening uitspreken of zingen. Daarnaast let hij goed op de ontwikkeling van zijn leerlingen/studenten.

Ook is de docent stemexpressie een gever. Hij geeft zijn kennis op het gebied van het vak stemexpressie over op zijn leerlingen/studenten en geeft ze waar nodig individuele begeleiding.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent stemexpressie, Karakter Docent stemexpressie.

Netwerk docent stemexpressie

Het netwerk van de docent stemexpressie bestaat uit zijn collega's, zijn leerlingen/studenten, de directeur van de school (als hij op een school werkt) en eventueel de ouders van leerlingen/studenten tijdens ouderavonden of uitvoeringen.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent stemexpressie, Medewerkers Docent stemexpressie.

Is het beroep docent stemexpressie iets voor jou?

Zou je graag docent stemexpressie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent stemexpressie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent stemexpressie, beroepskeuzetest Docent stemexpressie, beroep Docent stemexpressie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent stemexpressie

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent stemexpressie is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid en naast het werk op scholen kan de docent stemexpressie ook freelance cursussen/lessen/trainingen of workshops geven.

Daarnaast kan de docent stemexpressie doorgroeien door meerdere taken in het onderwijs op zich te nemen (waaronder bijvoorbeeld een mentorrol).

Arbeidsmarktperspectief score docent stemexpressie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent stemexpressie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent stemexpressie, Promotie mogelijkheden Docent stemexpressie, Carriere Docent stemexpressie.

Solliciteren op de functie docent stemexpressie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent stemexpressie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent stemexpressie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent stemexpressie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent stemexpressie, CV Docent stemexpressie, sollicitatie Docent stemexpressie.

Interviews met docent stemexpressie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent stemexpressie

Vacatures docent stemexpressie

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent stemexpressie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent stemexpressie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent stemexpressie geeft les in het vak stemexpressie. De docent stemexpressie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting van drama en toneel, muziek, psychologie logopedie, tolk of een andere soortgelijke opleiding. Daarnaast kan de docent stemexpressie ook freelance opleidingen, cursussen, lessen en workshops geven of stemtrainingen geven (bijvoorbeeld aan mensen die stotteren).

Beoordeling Docent stemexpressie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent stemexpressie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent stemexpressie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep