U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent traangas

Docent traangas worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent traangas? Lees de functieomschrijving.

De docent traangas geeft les over traangas.

De docent traangas geeft les aan leerlingen/studenten op de politieacademie. De voornaamste taak van de docent traangas is zijn leerlingen/studenten lesgeven in het vuurwapenonderwijs met betrekking tot traangas.

De docent traangas maakt over het algemeen vrijwel alleen gebruik van bestaand lesmateriaal. Hij geeft zijn leerlingen/studenten theorie en praktijkles en opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en eventueel waar nodig becijfert. Na aanleiding van deze resultaten kijkt de docent traangas naar de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten, bespreekt deze met ze en kijkt of ze voldoende weten over het onderwerp.

De docent traangas heeft verstand van het vak traangas en het vuurwapenonderwijs en weet dit op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling zich vervelend gedraagt om zo de orde in de klas te bewaren of te herstellen en weet hij de veiligheid ten alle tijde in de gaten te houden. Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent traangas ook aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om te praten over de leerlingen en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Mensen vonden ons op: Job Docent traangas, Baan Docent traangas, Docent traangas Worden, Functie-eisen Docent traangas, Verantwoordelijkheden Docent traangas, Functieprofiel Docent traangas, Wat doet een Docent traangas, Werken als Docent traangas.

Docent traangas worden: Opleiding tot docent traangas

De docent traangas heeft zelf de politieacademie afgerond en is (eventueel na of naast praktijkervaring als agent) les gaan geven 

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent traangas, Docent traangas Worden, Opleidingsniveau Docent traangas, Scholing Docent traangas, Studie Docent traangas, Bijscholing Docent traangas, Omscholing Docent traangas.

Organisaties waar een docent traangas doorgaans werkzaam is

De docent traangas werkt op de politieacademie.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent traangas, Docent traangas Worden, Opleidingsniveau Docent traangas, Scholing Docent traangas, Studie Docent traangas, Bijscholing Docent traangas, Omscholing Docent traangas.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent traangas

De docent traangas verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2100,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent traangas, Loon Docent traangas, Wat verdien je als Docent traangas, Salarisschaal Docent traangas, Salarisindicatie Docent traangas, Bonus Docent traangas, CAO Docent traangas, Brutoloon Docent traangas, Nettoloon Docent traangas, Vakantiedagen Docent traangas, Pensioen Docent traangas.

Competenties, skills & vaardigheden docent traangas

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Omgaan met details
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
Mensen vonden ons op: Kennis Docent traangas, Vaardigheden Docent traangas, Attitude Docent traangas, Kwalificaties Docent traangas, Competentieprofiel Docent traangas.

Boeken voor het beroep docent traangas

Wil je meer weten over het beroep docent traangas? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent traangas bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent traangas te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent traangas, Docent traangas ebooks, boek Docent traangas.

Persoonstypen docent traangas

De docent traangas is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent traangas een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak traangas over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent traangas, Karakter Docent traangas.

Netwerk docent traangas

Het netwerk van de docent traangas bestaat uit zijn collega's, de leerlingen/studenten, de directeur van de politieacademie.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent traangas, Medewerkers Docent traangas.

Is het beroep docent traangas iets voor jou?

Zou je graag docent traangas willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent traangas bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent traangas, beroepskeuzetest Docent traangas, beroep Docent traangas kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent traangas

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent traangas is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de politieacademies.

Arbeidsmarktperspectief score docent traangas

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent traangas. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent traangas, Promotie mogelijkheden Docent traangas, Carriere Docent traangas.

Solliciteren op de functie docent traangas

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent traangas dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent traangas belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent traangas. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent traangas, CV Docent traangas, sollicitatie Docent traangas.

Interviews met docent traangas

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent traangas

Vacatures docent traangas

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent traangas? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent traangas. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent traangas geeft les over traangas. De docent traangas geeft les aan leerlingen/studenten op de politieacademie. De voornaamste taak van de docent traangas is zijn leerlingen/studenten lesgeven in het vuurwapenonderwijs met betrekking tot traangas.

Beoordeling Docent traangas

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent traangas' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent traangas

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

I didn't cause 9/11

Door: Bush

Bel me 0618223151 xx

 

Door: Linda

Hallo kinders, sinds ik op school heb gezeten heb ik me altijd al geërgerd aan school, de docenten en de kinderen. Dit leek mij de perfect geschikte baar voor mij, ik heb een wekelijkse routine van 5 nieuwe klassen per week, ja goed gehoord, nieuw. Dit puur omdat dezelfde klas niet meer zo goed kan leren als dat ze voor mijn klas kwamen. Elke dag begin ik met de routine van een glaasje traangas voor iedereen, dan maken wij opdrachten over de gemische samenstelling van traangas. Dan hebben we pauze. Als we weer beginnen krijgt iedereen weer een glaasje traangas en zet ik mijn traangas spuiter aan. Helaas is er maar één masker en die gebruik ik altijd. Dan komen de schoonmakers om de kinderen op te ruimen en dan ga ik weer naar huis. Thuis vertel ik mijn vrouw hoe leuk mijn dag is geweest en dan ik van mijn baan hou, mijn dag is helemaal leuk als ik joodse kinderen in mijn klas had die dag. Ik ben namelijk van duitse oorsprong. -Adolf

Door: Adolf de traangas docent

Reageer op dit beroep