U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent vreemdelingenzorg

Docent vreemdelingenzorg worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent vreemdelingenzorg? Lees de functieomschrijving.

De docent vreemdelingenzorg geeft les in het vak vreemdelingenzorg.

De docent vreemdelingenzorg geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting beveiliging, op de politieacademie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent vreemdelingenzorg is zijn leerlinge/studenten opleiden naar een baan binnen de politie.

De docent vreemdelingenzorg ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal. Hij geeft zijn leerlingen/studenten toetsen, huiswerk, theorie en praktijkopdrachten en werkstukken die hij vervolgens nakijkt, met ze bespreekt en becijfert. Na aanleiding van deze resultaten kijkt de docent vreemdelingenzorg naar de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten en bespreekt deze met ze. Als de resultaten er niet goed voorstaan kan de docent vreemdelingenzorg eventueel individuele begeleiding aanbieden of de leerlingen extra tips en adviezen geven.

De docent vreemdelingenzorg heeft verstand van het vak vreemdelingenzorg en weet dit op een leuke, interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling zich vervelend gedraagt om zo de orde in de klas te bewaren of te herstellen. Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent vreemdelingenzorg ook aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om te praten over de leerlingen en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Mensen vonden ons op: Job Docent vreemdelingenzorg, Baan Docent vreemdelingenzorg, Docent vreemdelingenzorg Worden, Functie-eisen Docent vreemdelingenzorg, Verantwoordelijkheden Docent vreemdelingenzorg, Functieprofiel Docent vreemdelingenzorg, Wat doet een Docent vreemdelingenzorg, Werken als Docent vreemdelingenzorg.

Docent vreemdelingenzorg worden: Opleiding tot docent vreemdelingenzorg

De docent vreemdelingenzorg heeft de politieacademie afgerond.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent vreemdelingenzorg, Docent vreemdelingenzorg Worden, Opleidingsniveau Docent vreemdelingenzorg, Scholing Docent vreemdelingenzorg, Studie Docent vreemdelingenzorg, Bijscholing Docent vreemdelingenzorg, Omscholing Docent vreemdelingenzorg.

Organisaties waar een docent vreemdelingenzorg doorgaans werkzaam is

De docent vreemdelingenzorg werkt op een MBO/HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent vreemdelingenzorg, Docent vreemdelingenzorg Worden, Opleidingsniveau Docent vreemdelingenzorg, Scholing Docent vreemdelingenzorg, Studie Docent vreemdelingenzorg, Bijscholing Docent vreemdelingenzorg, Omscholing Docent vreemdelingenzorg.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent vreemdelingenzorg

De docent vreemdelingenzorg verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2100,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent vreemdelingenzorg, Loon Docent vreemdelingenzorg, Wat verdien je als Docent vreemdelingenzorg, Salarisschaal Docent vreemdelingenzorg, Salarisindicatie Docent vreemdelingenzorg, Bonus Docent vreemdelingenzorg, CAO Docent vreemdelingenzorg, Brutoloon Docent vreemdelingenzorg, Nettoloon Docent vreemdelingenzorg, Vakantiedagen Docent vreemdelingenzorg, Pensioen Docent vreemdelingenzorg.

Competenties, skills & vaardigheden docent vreemdelingenzorg

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Initiatief ontplooien
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
Mensen vonden ons op: Kennis Docent vreemdelingenzorg, Vaardigheden Docent vreemdelingenzorg, Attitude Docent vreemdelingenzorg, Kwalificaties Docent vreemdelingenzorg, Competentieprofiel Docent vreemdelingenzorg.

Boeken voor het beroep docent vreemdelingenzorg

Wil je meer weten over het beroep docent vreemdelingenzorg? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent vreemdelingenzorg bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent vreemdelingenzorg te komen.

Handboek voor leraren | Walter Geerts

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789046904176 | 472 pagina's

Handboek voor leraren 2e druk is een boek van Walter Geerts uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904176 Hoe word je een goede leraar? Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke startende leraar moet beschikken. Naast de bel...

De zes rollen van de leraar | Martie Slooter

Handboek voor effectief lesgeven - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789492525123 | 288 pagina's

De zes rollen van de leraar 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525123 Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen...

Een cursus in wonderen | Foundation for Inner Peace

tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen - Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789020211641 | 1344 pagina's

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent vreemdelingenzorg, Docent vreemdelingenzorg ebooks, boek Docent vreemdelingenzorg.

Persoonstypen docent vreemdelingenzorg

De docent vreemdelingenzorg is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent vreemdelingenzorg een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak vreemdelingenzorg over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent vreemdelingenzorg, Karakter Docent vreemdelingenzorg.

Netwerk docent vreemdelingenzorg

Het netwerk van de docent vreemdelingenzorg bestaat uit zijn collega's, de leerlingen/studenten, de directeur van de school en eventueel mensen uit het vak die op school komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent vreemdelingenzorg, Medewerkers Docent vreemdelingenzorg.

Is het beroep docent vreemdelingenzorg iets voor jou?

Zou je graag docent vreemdelingenzorg willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent vreemdelingenzorg bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent vreemdelingenzorg, beroepskeuzetest Docent vreemdelingenzorg, beroep Docent vreemdelingenzorg kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent vreemdelingenzorg

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent vreemdelingenzorg is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen.

Arbeidsmarktperspectief score docent vreemdelingenzorg

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent vreemdelingenzorg. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent vreemdelingenzorg, Promotie mogelijkheden Docent vreemdelingenzorg, Carriere Docent vreemdelingenzorg.

Solliciteren op de functie docent vreemdelingenzorg

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent vreemdelingenzorg dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent vreemdelingenzorg belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent vreemdelingenzorg. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent vreemdelingenzorg, CV Docent vreemdelingenzorg, sollicitatie Docent vreemdelingenzorg.

Interviews met docent vreemdelingenzorg

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent vreemdelingenzorg

Vacatures docent vreemdelingenzorg

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent vreemdelingenzorg? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent vreemdelingenzorg. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent vreemdelingenzorg geeft les in het vak vreemdelingenzorg. De docent vreemdelingenzorg geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting beveiliging, op de politieacademie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent vreemdelingenzorg is zijn leerlinge/studenten opleiden naar een baan binnen de politie.

Beoordeling Docent vreemdelingenzorg

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent vreemdelingenzorg' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent vreemdelingenzorg

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep