U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Edelmetaalbewerker » Boeken

Boeken Edelmetaalbewerker

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Er staan in Nederland niet erg veel vacatures open voor edelsmetaalbewerkers. Het is dus belangrijk dat je na het volgen van de opleiding een eigen kenmerk hebt ontwikkeld waardoor je uit de groep springt en je snel een baan krijgt aangebode of snel een eigen zaak kan beginnen.

Het beroep van edelmetaalbewerker moet je trekken en edelemetaalbewerkers hebben vaak een eigen zaak en werken maar zelden in loondienst. Aangezien je als edelmetaalbewerker vaak je eigen zaak hebt, zijn de doorgroeimogelijkheden ook maar beperkt. Het is eventueel wel mogelijk om andere zaken over te nemen wanneer je eigen zaak goed loopt.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Edelmetaalbewerker. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Edelmetaalbewerker. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Edelmetaalbewerker die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.