U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Fraudecoördinator » Opleidingen

Opleidingen tot Fraudecoördinator

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Zou je graag Fraudecoördinator willen worden? Of ben je al Fraudecoördinator en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Fraudecoördinator, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om aan de slag te kunnen als Fraudecoördinator kan de leergang Coördinator Fraudebeheersing gevolgd worden. In deze leergang worden alle aspecten die belangrijk zijn voor de functie Fraudecoördinator behandeld. Deze leergang kan echter alleen gevolgd worden als degene werkzaam is in de verzekeringsbranche of de financiële branche. Ook wordt HBO werk- en denkniveau gevraagd.

Daarnaast is ook mogelijk om aan de slag te kunnen als Fraudecoördinator door een meer algemene opleiding gevolgd te hebben eventueel aangevuld met ervaring en kennis van het behandelen van schades. Vaak kan daarom via een functie van schadecorrespondent of schadebehandelaar doorgegroeid worden naar de functie van Fraudecoördinator.