U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Generaal Landmacht

Generaal Landmacht worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een generaal Landmacht? Lees de functieomschrijving.

 

 

De generaal Landmacht Landmacht commandeert het leger van de landmacht. De generaal Landmacht geeft taken aan de formatie ( een leger ) en traint zijn ploeg in de taken die zij moeten uitvoeren als er een oorlog uitbreekt. Maar ook worden er door de Nederlandse overheid formaties gestuurd naar landen waar spanningen zijn. De generaal Landmacht is dan de leider van zo’n formatie en stuurt de groep aan in hun militaire taken. De generaal Landmacht beslist wanneer de formatie uitrukt naar een bepaald gebied waar hulp nodig is en verdeelt de groep indien nodig. Ook geeft de generaal Landmacht aan wanneer er wordt gestopt met aanvallen. 

Mensen vonden ons op: Job Generaal Landmacht, Baan Generaal Landmacht, Generaal Landmacht Worden, Functie-eisen Generaal Landmacht, Verantwoordelijkheden Generaal Landmacht, Functieprofiel Generaal Landmacht, Wat doet een Generaal Landmacht, Werken als Generaal Landmacht.

Generaal Landmacht worden: Opleiding tot generaal Landmacht

 

 

Iemand die generaal Landmacht wil worden, kan de AMO doen. Dit is de Algemene Militaire Opleiding. Deze opleiding duurt 4 maanden. Daarna kan de toekomstig generaal Landmacht specifieke opleidingen gaan doen om hogerop te komen maar de AMO is een vereiste om gedaan te hebben. Wel vinden er keuringen plaats om toegelaten te worden tot deze opleiding.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Generaal Landmacht, Generaal Landmacht Worden, Opleidingsniveau Generaal Landmacht, Scholing Generaal Landmacht, Studie Generaal Landmacht, Bijscholing Generaal Landmacht, Omscholing Generaal Landmacht.

Organisaties waar een generaal Landmacht doorgaans werkzaam is

De landmacht is een non-profit organisatie. De generaal Landmacht zal dus alleen werkzaam zijn voor non-profit organisaties. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Generaal Landmacht, Generaal Landmacht Worden, Opleidingsniveau Generaal Landmacht, Scholing Generaal Landmacht, Studie Generaal Landmacht, Bijscholing Generaal Landmacht, Omscholing Generaal Landmacht.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden generaal Landmacht

De generaal Landmacht is de hoogste functie die er is binnen de landmacht. De generaal Landmacht verdient dan ook tussen de E7000 en E9000 bruto per maand. Je hebt eerst de manschappen , dan de onderofficieren en daarna de officieren. Bij de officieren zijn er ook nog 11 rangen, te beginnen bij aspirant officier en eindigend bij generaal Landmacht. Het salaris stijgt bij elke rang. 

Mensen vonden ons op: Salaris Generaal Landmacht, Loon Generaal Landmacht, Wat verdien je als Generaal Landmacht, Salarisschaal Generaal Landmacht, Salarisindicatie Generaal Landmacht, Bonus Generaal Landmacht, CAO Generaal Landmacht, Brutoloon Generaal Landmacht, Nettoloon Generaal Landmacht, Vakantiedagen Generaal Landmacht, Pensioen Generaal Landmacht.

Competenties, skills & vaardigheden generaal landmacht

 • Coachen
 • Motiveren
 • Plannen en organiseren
 • Anticiperen
 • Besluitvaardigheid
Mensen vonden ons op: Kennis Generaal Landmacht, Vaardigheden Generaal Landmacht, Attitude Generaal Landmacht, Kwalificaties Generaal Landmacht, Competentieprofiel Generaal Landmacht.

Boeken voor het beroep generaal landmacht

Wil je meer weten over het beroep generaal landmacht? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je generaal landmacht bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken generaal landmacht te komen.

Nederlandse Vuurwapens | G. de Vries

landmacht en Luchtvaartafdeling 1895-1940 - Nederlands | Druk: Heruitgave | Hardcover | 9789080558397 | 292 pagina's

Nederlandse Vuurwapens Heruitgavee druk is een boek van G. de Vries uitgegeven bij Special Interest Publicaties. ISBN 9789080558397 Dit boek beschrijft alle draagbare vuurwapens van de Landmacht en de Luchtvaartafdeling in de periode 1895 tot 1940 en is v...

Nederlandse vuurwapens 1866-1895 | B.J. Martens

landmacht, marine en koloniale troepen - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789080558335 | 400 pagina's

Nederlandse vuurwapens 1866-1895 1e druk is een boek van B.J. Martens uitgegeven bij Special Interest Publicaties. ISBN 9789080558335 Deze uitgave beschrijft en toont de draagbare vuurwapens van de Nederlandse landmacht, de koloniale troepen en de Koninkl...

Nederlandse vuurwapens 1813-1866 | B.J. Martens

landmacht, marine en koloniale troepen - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789080558342 | 300 pagina's

Nederlandse vuurwapens 1813-1866 1e druk is een boek van B.J. Martens uitgegeven bij Special Interest Publicaties. ISBN 9789080558342 In deze uitgave worden de draagbare wapens beschreven die tussen 1813 en 1866 deel uitmaakten van de uitrusting van de Ne...

Mensen vonden ons op: boeken voor Generaal Landmacht, Generaal Landmacht ebooks, boek Generaal Landmacht.

Persoonstypen generaal Landmacht

De generaal Landmacht geeft leiding dus hij moet een goede leidinggevende zijn. De militairen in de formatie moeten de generaal Landmacht serieus nemen. De generaal Landmacht moet dus charisma uitstralen en niet over zich heen laten lopen. Zeker bij dit beroep moet de leidinggevende overwicht hebben. De generaal Landmacht vraagt namelijk veel lichamelijke inspanning van zijn militairen en moet deze inspanningen op de juiste manier afdwingen om zijn militairen over de streep te trekken en hun eigen grenzen te laten opzoeken. Ook moet de generaal Landmacht een goede waarnemer zijn om goed te kunnen anticiperen in moeilijke situaties. 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Generaal Landmacht, Karakter Generaal Landmacht.

Netwerk generaal Landmacht

 

De generaal Landmacht heeft te maken met zijn militairen. Ook geeft de generaal Landmacht ordes aan de luitenant generaal Landmacht en de generaal Landmacht majoor. Deze rangen komen net voor de generaal Landmacht. De generaal Landmacht heeft de hoogste functies maar overlegt wel veel met de andere rangen voor hem. Uiteindelijk bepalen alle officieren samen het beleid voor de militairen die uitvoeren. Hierbij heeft ieder zijn eigen taken en verantwoordelijkheden maar de generaal Landmacht stuurt de officieren aan. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Generaal Landmacht, Medewerkers Generaal Landmacht.

Is het beroep generaal Landmacht iets voor jou?

Zou je graag generaal Landmacht willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als generaal Landmacht bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Generaal Landmacht, beroepskeuzetest Generaal Landmacht, beroep Generaal Landmacht kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden generaal Landmacht

 

 

Het is niet mogelijk om door te groeien voor de generaal Landmacht aangezien dit al de hoogste functie is binnen de landmacht. 

Arbeidsmarktperspectief score generaal Landmacht

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep generaal Landmacht. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Matig
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Generaal Landmacht, Promotie mogelijkheden Generaal Landmacht, Carriere Generaal Landmacht.

Solliciteren op de functie generaal Landmacht

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als generaal Landmacht dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor generaal Landmacht belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als generaal Landmacht. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Generaal Landmacht, CV Generaal Landmacht, sollicitatie Generaal Landmacht.

Interviews met generaal Landmacht

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen generaal Landmacht

Vacatures generaal landmacht

Op zoek naar een nieuwe baan als Generaal Landmacht? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Generaal Landmacht. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.     De generaal Landmacht Landmacht commandeert het leger van de landmacht. De generaal Landmacht geeft taken aan de formatie ( een leger ) en traint zijn ploeg in de taken die zij moeten uitvoeren als er een oorlog uitbreekt. Maar ook worden er door de Nederlandse overheid formaties gestuurd naar landen waar spanningen zijn.

Beoordeling Generaal Landmacht

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Generaal Landmacht' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Generaal Landmacht

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep