U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Generaal Luchtmacht

Generaal Luchtmacht worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een generaal Luchtmacht? Lees de functieomschrijving.

 

De generaal Luchtmacht Luchtmacht commandeert het leger van de Luchtmacht. De generaal Luchtmacht geeft taken aan de formatie ( een leger ) en traint zijn ploeg in de taken die zij moeten uitvoeren als er een oorlog uitbreekt. Maar ook worden er door de Nederlandse overheid formaties gestuurd naar landen waar spanningen zijn. De generaal Luchtmacht is dan de leider van zo’n formatie en stuurt de groep aan in hun militaire taken. De generaal Luchtmacht beslist wanneer de formatie uitrukt naar een bepaald gebied waar hulp nodig is en verdeelt de groep indien nodig. Ook geeft de generaal Luchtmacht aan wanneer er wordt gestopt met aanvallen. 

Mensen vonden ons op: Job Generaal Luchtmacht, Baan Generaal Luchtmacht, Generaal Luchtmacht Worden, Functie-eisen Generaal Luchtmacht, Verantwoordelijkheden Generaal Luchtmacht, Functieprofiel Generaal Luchtmacht, Wat doet een Generaal Luchtmacht, Werken als Generaal Luchtmacht.

Generaal Luchtmacht worden: Opleiding tot generaal Luchtmacht

 

Iemand die generaal Luchtmacht wil worden, kan de AMO doen. Dit is de Algemene Militaire Opleiding. Deze opleiding duurt 4 maanden. Daarna kan de toekomstig generaal Luchtmacht specifieke opleidingen gaan doen om hogerop te komen maar de AMO is een vereiste om gedaan te hebben. Wel vinden er keuringen plaats om toegelaten te worden tot deze opleiding.

 

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Generaal Luchtmacht, Generaal Luchtmacht Worden, Opleidingsniveau Generaal Luchtmacht, Scholing Generaal Luchtmacht, Studie Generaal Luchtmacht, Bijscholing Generaal Luchtmacht, Omscholing Generaal Luchtmacht.

Organisaties waar een generaal Luchtmacht doorgaans werkzaam is

Het leger is een non-profit organisatie. De generaal Luchtmacht zal dus alleen werkzaam zijn voor non-profit organisaties. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Generaal Luchtmacht, Generaal Luchtmacht Worden, Opleidingsniveau Generaal Luchtmacht, Scholing Generaal Luchtmacht, Studie Generaal Luchtmacht, Bijscholing Generaal Luchtmacht, Omscholing Generaal Luchtmacht.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden generaal Luchtmacht

 

De generaal Luchtmacht is de hoogste functie die er is binnen de Luchtmacht. De generaal Luchtmacht verdient dan ook tussen de E7000 en E9000 bruto per maand. Je hebt eerst de manschappen , dan de onderofficieren en daarna de officieren. Bij de officieren zijn er ook nog 11 rangen, te beginnen bij aspirant officier en eindigend bij generaal Luchtmacht. Het salaris stijgt bij elke rang.

 

Mensen vonden ons op: Salaris Generaal Luchtmacht, Loon Generaal Luchtmacht, Wat verdien je als Generaal Luchtmacht, Salarisschaal Generaal Luchtmacht, Salarisindicatie Generaal Luchtmacht, Bonus Generaal Luchtmacht, CAO Generaal Luchtmacht, Brutoloon Generaal Luchtmacht, Nettoloon Generaal Luchtmacht, Vakantiedagen Generaal Luchtmacht, Pensioen Generaal Luchtmacht.

Competenties, skills & vaardigheden generaal luchtmacht

 • Samenwerken
 • Motiveren
 • Conflicten beheersen
 • Anticiperen
 • Besluitvaardigheid
Mensen vonden ons op: Kennis Generaal Luchtmacht, Vaardigheden Generaal Luchtmacht, Attitude Generaal Luchtmacht, Kwalificaties Generaal Luchtmacht, Competentieprofiel Generaal Luchtmacht.

Boeken voor het beroep generaal luchtmacht

Wil je meer weten over het beroep generaal luchtmacht? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je generaal luchtmacht bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken generaal luchtmacht te komen.

1 1940-42 Wespennest leeuwarden | Ab A. Jansen

De geschiedenis van de strijd van de Duitse nachtjagers en geallieerde luchtmachten boven N-Ned. in de Jaren 1940-45. Deel 1: 1940-1942 - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789060459584 | 316 pagina's

"De luchtoorlog boven Noord-Nederland met als middelpunt de ,,Fliegerhorst Leeuwarden"". Een uitgebreid beklemmend verslag van de hevige gevechten tussen de geallieerde luchtmachten en de op de vliegbasis Leeuwarden gestationeerde Duitse Nachtjagdgruppe. ...

Check The Horizon | W.H. Lutgert

de Koninklijke Luchtmacht en het conflict in voormalig Joegoslavie 1991-1995 - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789012087698 | 634 pagina's

Check the Horizon is het verhaal van honderden luchtmachtmilitairen die in de eerste helft van de jaren negentig werden uitgezonden. Dit boek staat ook uitgebreid stil bij de historische achtergronden, (inter)nationale politieke en militaire besluitvormin...

3 Wespennest leeuwarden | Ab A. Jansen

De geschiedenis van de strijd van de Duitse nachtjagers en geallieerde luchtmachten boven Noord-Ned. in de Jaren 1940-45. Deel III. De ondergang - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789060450178 | 365 pagina's

Hebben we in de vorige twee delen van dit werk bij voortduring gelezen over de grote successen van de Duitse nachtjagers en het tragische lot dat zovele geallieerde bommenwerpers boven ons land trof, dit deel verhaalt van de laatste successen van de Leeuw...

Mensen vonden ons op: boeken voor Generaal Luchtmacht, Generaal Luchtmacht ebooks, boek Generaal Luchtmacht.

Persoonstypen generaal Luchtmacht

 

De generaal Luchtmacht geeft leiding dus hij moet een goede leidinggevende zijn. De militairen in de formatie moeten de generaal Luchtmacht serieus nemen. De generaal Luchtmacht moet dus charisma uitstralen en niet over zich heen laten lopen. Zeker bij dit beroep moet de leidinggevende overwicht hebben. De generaal Luchtmacht vraagt namelijk veel lichamelijke inspanning van zijn militairen en moet deze inspanningen op de juiste manier afdwingen om zijn militairen over de streep te trekken en hun eigen grenzen te laten opzoeken. Ook moet de generaal Luchtmacht een goede waarnemer zijn om goed te kunnen anticiperen in moeilijke situaties. 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Generaal Luchtmacht, Karakter Generaal Luchtmacht.

Netwerk generaal Luchtmacht

 

De generaal Luchtmacht heeft te maken met zijn militairen. Ook geeft de generaal Luchtmacht ordes aan de luitenant generaal Luchtmacht en de generaal majoor. Deze rangen komen net voor de generaal Luchtmacht. De generaal Luchtmacht heeft de hoogste functies maar overlegt wel veel met de andere rangen voor hem. Uiteindelijk bepalen alle officieren samen het beleid voor de militairen die uitvoeren. Hierbij heeft ieder zijn eigen taken en verantwoordelijkheden maar de generaal Luchtmacht stuurt de officieren aan. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Generaal Luchtmacht, Medewerkers Generaal Luchtmacht.

Is het beroep generaal Luchtmacht iets voor jou?

Zou je graag generaal Luchtmacht willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als generaal Luchtmacht bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Generaal Luchtmacht, beroepskeuzetest Generaal Luchtmacht, beroep Generaal Luchtmacht kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden generaal Luchtmacht

 

Het is niet mogelijk om door te groeien voor de generaal Luchtmacht aangezien dit al de hoogste functie is binnen de Luchtmacht. 

Arbeidsmarktperspectief score generaal Luchtmacht

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep generaal Luchtmacht. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Matig
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Generaal Luchtmacht, Promotie mogelijkheden Generaal Luchtmacht, Carriere Generaal Luchtmacht.

Solliciteren op de functie generaal Luchtmacht

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als generaal Luchtmacht dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor generaal Luchtmacht belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als generaal Luchtmacht. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Generaal Luchtmacht, CV Generaal Luchtmacht, sollicitatie Generaal Luchtmacht.

Interviews met generaal Luchtmacht

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen generaal Luchtmacht

Vacatures generaal luchtmacht

Op zoek naar een nieuwe baan als Generaal Luchtmacht? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Generaal Luchtmacht. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De generaal Luchtmacht Luchtmacht commandeert het leger van de Luchtmacht. De generaal Luchtmacht geeft taken aan de formatie ( een leger ) en traint zijn ploeg in de taken die zij moeten uitvoeren als er een oorlog uitbreekt. Maar ook worden er door de Nederlandse overheid formaties gestuurd naar landen waar spanningen zijn.

Beoordeling Generaal Luchtmacht

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Generaal Luchtmacht' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Generaal Luchtmacht

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep