U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Glazenophaler

Glazenophaler worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een glazenophaler? Lees de functieomschrijving.

De glazenophaler zorgt voor alle werkzaamheden met betrekking tot glaswerk.

De glazenophaler werkt in de horeca en met name in concertzalen, muziekzalen en poppodia. De glazenophaler zorgt voor alle werkzaamheden met betrekking tot het glaswerk en legt zijn verantwoording af aan de bedrijfsleider. De glazenophaler zijn taken bestaan uit het ophalen en oppakken van glazen uit de zaal en de foyer en het schoonmaken en schoonspoelen van de glazen, het opruimen van kapotte glazen en het verstrekken van informatie aan zijn bedrijfsleider en de bezoekers tijdens voorstellingen of concerten. Daarnaast onderhoudt de glazenophaler nauw contact met de horecamanager. Ook draagt hij zorg voor de hygiëne van de verschillende voorzieningen. De glazenophaler werkt over het algemeen alleen al zal het in grote concertzalen voorkomen dat de glazenophaler in een team van glazenophalers werkt waar zij onderlinge afspraken maken over wie wat opruimt, schoonhoudt en wie voor welke paden verantwoordelijk is.

De glazenophaler is een enthousiast persoon die het niet erg vindt om in de late uurtjes te moeten werken. Hij is sociaal vaardig, weet bezoekers vriendelijk te woord te staan en is flexibel inzetbaar. Hij heeft geen negen tot vijf mentaliteit en vindt het niet erg als hij een paar uur langer moet doorwerken wanneer een concert uitloopt of wanneer de bezoekers lang blijven hangen. Daarnaast heeft de glazenophaler affiniteit met de concerten die er in de zalen gegeven worden en is hij een stressbestendige, representatieve en verantwoordelijke werker.

Mensen vonden ons op: Job Glazenophaler, Baan Glazenophaler, Glazenophaler Worden, Functie-eisen Glazenophaler, Verantwoordelijkheden Glazenophaler, Functieprofiel Glazenophaler, Wat doet een Glazenophaler, Werken als Glazenophaler.

Glazenophaler worden: Opleiding tot glazenophaler

Voor het beroep van glazenophaler is geen opleiding vereist. Daarom is dit beroep een ideaal beroep voor studenten of mensen die iets willen bijverdienen.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Glazenophaler, Glazenophaler Worden, Opleidingsniveau Glazenophaler, Scholing Glazenophaler, Studie Glazenophaler, Bijscholing Glazenophaler, Omscholing Glazenophaler.

Organisaties waar een glazenophaler doorgaans werkzaam is

De glazenophaler werkt in een poppodia, concertzaal, theaterzaal of muziekzaal in een theater of muziekgebouw/concertgebouw.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Glazenophaler, Glazenophaler Worden, Opleidingsniveau Glazenophaler, Scholing Glazenophaler, Studie Glazenophaler, Bijscholing Glazenophaler, Omscholing Glazenophaler.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden glazenophaler

De glazenophaler verdient volgens het minimumloon conform de horeca cao. Als de glazenophaler fulltime werkt zal hij maximaal tussen de €500,- en €1100,- bruto per maand verdienen.

Mensen vonden ons op: Salaris Glazenophaler, Loon Glazenophaler, Wat verdien je als Glazenophaler, Salarisschaal Glazenophaler, Salarisindicatie Glazenophaler, Bonus Glazenophaler, CAO Glazenophaler, Brutoloon Glazenophaler, Nettoloon Glazenophaler, Vakantiedagen Glazenophaler, Pensioen Glazenophaler.

Competenties, skills & vaardigheden glazenophaler

 • Energie
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Doorzettingsvermogen
 • Accuratesse
 • Presenteren
 • Affiniteit met muziek
 • Communicatief en sociaal vaardig
 • Flexibel
Mensen vonden ons op: Kennis Glazenophaler, Vaardigheden Glazenophaler, Attitude Glazenophaler, Kwalificaties Glazenophaler, Competentieprofiel Glazenophaler.

Boeken voor het beroep glazenophaler

Wil je meer weten over het beroep glazenophaler? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je glazenophaler bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken glazenophaler te komen.

Mensen vonden ons op: boeken voor Glazenophaler, Glazenophaler ebooks, boek Glazenophaler.

Persoonstypen glazenophaler

De glazenophaler is een succesvolle werker. Hij vindt het niet erg om zijn werk te moeten doen, vindt het niet erg om laat te werken en de boel op te moeten ruimen; de glazenophaler heeft over het algemeen een no nonsens mentaliteit.

Daarnaast is de glazenophaler over het algemeen ook een levensgenieter. Bij de meeste werkgevers mag hij voordat hij moet werken of tijdens het werk ook naar de concerten luisteren en dat geeft hem extra motivatie om zijn werk goed uit te voeren.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Glazenophaler, Karakter Glazenophaler.

Netwerk glazenophaler

Het netwerk van de glazenophaler bestaat uit zijn leidinggevende (over het algemeen vrijwel overal de bedrijfsleider), zijn collega's, de horecamanager en de bezoekers van de concerten en producties.

Mensen vonden ons op: Collega’s Glazenophaler, Medewerkers Glazenophaler.

Is het beroep glazenophaler iets voor jou?

Zou je graag glazenophaler willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als glazenophaler bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Glazenophaler, beroepskeuzetest Glazenophaler, beroep Glazenophaler kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden glazenophaler

Het arbeidsmarktperspectief voor de glazenophaler is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid binnen de verschillende poppodia, concertzalen en theaters. Daarnaast kan de glazenophaler doorgroeien naar een andere rol binnen de horeca.

Arbeidsmarktperspectief score glazenophaler

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep glazenophaler. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Redelijk
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Glazenophaler, Promotie mogelijkheden Glazenophaler, Carriere Glazenophaler.

Solliciteren op de functie glazenophaler

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als glazenophaler dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor glazenophaler belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als glazenophaler. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Glazenophaler, CV Glazenophaler, sollicitatie Glazenophaler.

Interviews met glazenophaler

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen glazenophaler

Vacatures glazenophaler

Op zoek naar een nieuwe baan als Glazenophaler? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Glazenophaler. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De glazenophaler zorgt voor alle werkzaamheden met betrekking tot glaswerk. De glazenophaler werkt in de horeca en met name in concertzalen, muziekzalen en poppodia. De glazenophaler zorgt voor alle werkzaamheden met betrekking tot het glaswerk en legt zijn verantwoording af aan de bedrijfsleider.

Beoordeling Glazenophaler

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Glazenophaler' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Glazenophaler

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep